Jorkšírský terier s pp zuby k uchovnění

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.2.2015 20:04
cibule

XXX.XXX.213.3

Prosím, byl by někdo znalý ochotný až sem dám fotky(asi zítra, maj mi přijít mejlem)znalecky posoudit stav pro bonitaci? pejsek nikdy nebyl na výstavě, srst má"na zem "smajlík tak proč to nezkusit...je to klasický jorkšírský terier pod FCI, věk asi dva roky a něco.děkuji, nebo znáte li co nesmí v tlamičce chybět, než sem dám fotku.

12.2.2015 22:20
lev

XXX.XXX.253.186

Rozhodující bude skus, plný počet řezáků a postavení špičáků, o dalších chybějících zubech standard nehovoří.

12.2.2015 22:36
Šarina

XXX.XXX.231.146

Uchovnění (přihlášení na bonitaci) psa bych primárně řešila s chovatelem, spíše než tady na anonymní IFauně.

13.2.2015 11:00
cibule

XXX.XXX.213.3

Šarina napsal(a):
Uchovnění (přihlášení na bonitaci) psa bych primárně řešila s chovatelem, spíše než tady na anonymní IFauně.

A důvody? pokud tady nebude pejsek jmenován, nikoho to nepoškodí (i když ani tak by nešlo o poškození jména chovatel se musí smířit že odchovává i nestandardní jedince proč se stydět), a pejsek budto tam má, nebo nemá, majitel pejska nestojí o uchovnění za každou cenu např.ze známosti, nebo profláklosti chs, takže proč se nezeptat tady?, vysvětlete co máte za důvody? od toho diskuse je nebo ne?

13.2.2015 11:01
pidla

XXX.XXX.106.11

cibule napsal(a):
A důvody? pokud tady nebude pejsek jmenován, nikoho to nepoškodí (i když ani tak by nešlo o poškození jména chovatel se musí smířit že odchovává i nestandardní jedince proč se stydět), a pejsek budto tam má, nebo nemá, majitel pejska nestojí o uchovnění za každou cenu např.ze známosti, nebo profláklosti chs, takže proč se nezeptat tady?, vysvětlete co máte za důvody? od toho diskuse je nebo ne?

Důvod je hlavně ten, že sem může "znalecky" napsat jakékoliv játro.

13.2.2015 11:25
mgtka

XXX.XXX.36.4

Nemají jorci třeba svody? tam taky poradí, jinak taky bych se asi obrátila na chovatele.
Já taky se zkušenostma nula nula nic jsem vzala své dvě kavalírky a zajela na bonitaci a obě jsou uchovněné, ač jsem nevěděla jestli budou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík