Všude se píše, jak zima skončila, že už se blíží jaro, oteplení.. ale moje čuba teda nelíná, zatím nepustí dobrovolně chlup navíc.. jak je to u vás? mám sice psisko bytové, co chlupy pouští, ale i tak prostě když shazuje srst, tak je to o něčem jiném než ted.. tak nevím jak moc tomu jaru mám věřit..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
nexxi
napsal(a):
Všude se píše, jak zima skončila, že už se blíží jaro, oteplení.. ale moje čuba teda nelíná, zatím nepustí dobrovolně chlup navíc.. jak je to u vás? mám sice psisko bytové, co chlupy pouští, ale i tak prostě když shazuje srst, tak je to o něčem jiném než ted.. tak nevím jak moc tomu jaru mám věřit..
Ti, co bydlí v domě už kompletně vylínali, i když běžně shazují chlupy až někdy v květnu po hárání. Myslela jsem, že jsem se někde dopustila třeba dietní chyby, ale spousta známých má taky už teď vylínaný psy, takže to asi nebude chyba na mém přijímači, protože psi co mám venku zatím chlupy nepouští, a krmení dostávají až na množství úplně stejný.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Naše zatím taky nic, línala v listopadu a to taky hned hárala.Příští předpokládáme až koncem dubna, bývá to tak téměř obojí pravidelně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38
Psi venkovní a zatím bez náznaku línání. Ale u nás je zatím každou noc kolem -5st.
Tak moje venkovní pastevecká fena líná už od začátku ledna, radši ji nevyčesávám, kdyby náhodou ještě přišly mrazy. Nyní už vypadá jak zanedbaný chudáček - útulkáček, visí z ní chumáče srsti. Radila jsem se s výborným vetem (MVDr. Zeman - Přelouč) a zjistila jsem, že líná více než 75% venkovních psů. Takže prý už zima nebude. Moje fena je jinak naprosto OK. Takže zřejmě klid, naši pesani ví lépe než my, jaké bude dál počasí...

Bytová čuba už skoro přelínala, zametám 2x denně.

nexxi
napsal(a):
Jenze na kterou? Moje odmita priznat jestli opozdena zimni.nebo predbezna jarni.
No, to právě netuším, nechce to prozradit

Já mám fenu skoro holou, bez podsady úplně, dokonce má i vidět ocásek
( pahýlek - kupírovaný ). Jestli opravdu udeří mrazy budeme shánět kabátek.
napsal(a):
Já mám fenu skoro holou, bez podsady úplně, dokonce má i vidět ocásek
( pahýlek - kupírovaný ). Jestli opravdu udeří mrazy budeme shánět kabátek.
My uz mame davam na ranni venceni kdy vybehne rozespaly kratkosrsty pes z bytu 20+ do mrazu 10- a hur.