Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.2.2015 23:37
meehaf

XXX.XXX.217.148

Před chvílí mě moje čivava (9 měsíců) probudila všude nazvraceno, byli jsme dnes na odcerveni. Furt zvraci, poknukava, lezi, nic nehce. Uz zvraci jen zlutou penu. Strasne se bojim co to je. Prosim poradte co delat dekuji.

17.2.2015 23:40
koňadra

XXX.XXX.128.51

JET NA VETERINU! Co tady proboha ztrácíte čas?

17.2.2015 23:43
meehaf

XXX.XXX.217.148

Nemám auto a nevím kam jet.

17.2.2015 23:45
koňadra

XXX.XXX.128.51

A kde jste byli na odčervení?

17.2.2015 23:48
anonymx

XXX.XXX.236.233

Odkud jsi? Taj zname, taxi a na netu misto rad na nic najdi veterinare nebo volej tomu kdo odcervoval a fofrem!

17.2.2015 23:48
koňadra

XXX.XXX.128.51

Jsou i taxíky, sousedi, kamarádi... nevím, kde bydlíte, ale v každém velkém městě mají nějakou pohotovost na veterinárních klinikách. Lze samozřejmě nalézt na netu. Kdyby to nebyla čivava, tak řeknu, že se z toho třeba dostane, ale čivava je přece jen choulostivé plemeno.

17.2.2015 23:52
bilusik

XXX.XXX.168.4

meehaf napsal(a):
Nemám auto a nevím kam jet.

A co teda chcete poradit, když nechcete jet na veterinu ? Léčení na dálku ? Tak vám nezbývá než počkat do rána. Ono to zvracení bude stejně asi po tom přípravku na odčervení. Po některých přípravcích malí psi občas zvrací. Tak vám nezbývá než počkat do rána a buď už ráno bude vše OK nebo pojedete až ráno ( když nemůžete teď ).

17.2.2015 23:57
koňadra

XXX.XXX.128.51

bilusik napsal(a):
A co teda chcete poradit, když nechcete jet na veterinu ? Léčení na dálku ? Tak vám nezbývá než počkat do rána. Ono to zvracení bude stejně asi po tom přípravku na odčervení. Po některých přípravcích malí psi občas zvrací. Tak vám nezbývá než počkat do rána a buď už ráno bude vše OK nebo pojedete až ráno ( když nemůžete teď ).

No, pokud pes bude mít na ten odčervovací prášek nějakou silnou alergickou reakci, třeba už ráno nebude mít s čím jet na tu veterinu... nechci být zlá, ale léčit psy na anonymních fórech a k tomu laiky, to nikdy nepochopím.

17.2.2015 23:58
anonymx

XXX.XXX.236.233

A co chcete za radu? Hrozi dehydratace, dostat do ni aspon lzicku vody a modlit se aby to v sobe udrzela. Treba kazdou chvilicku a cekat jestli to vydrzi. Nechapu proc blbnete s odcervenim. Krmite syrovym masem?

18.2.2015 00:16
noemi

XXX.XXX.64.236

Telefon na veterinární pohotovost a telefonicky se zeptat...pak zavolat taxík a jede se.¨
Nemohla venku něco sežrat?

18.2.2015 05:34
meehaf

XXX.XXX.217.148

Dobrý den, v noci už ani jednou nezvracela, lehla a spinkala. Celou noc jsem ji kontrolovala. Ted
uz tady lita, chce hazet hracky, i pije. Tak jsem moc rada. Samozrejme radsi zavolam vetovi. Jen nevim co ji muzu dat napapat?

18.2.2015 05:44
meehaf

XXX.XXX.217.148

Našla jsem, že jen rýži, jenže ona samotnou rýži jíst nebude

18.2.2015 06:08
koňadra

XXX.XXX.128.51

A čím ji krmíte normálně? Dala bych jí maso s rýží. Máte štěstí, že "jen" vyzvracela prášek, zřejmě jste tu reakci viděla více dramaticky než byla. Což se u lidí, u kterých pes "jí" a "papá" a "spinká", se dá očekávat. Proboha - vždyť máte psa a ne dítě! A raději si zjistěte už teď, kde vlastně máte v okolí nejbližší pohotovost. Se psy nikdy nevíte, kdy ji budete opravdu potřebovat.

18.2.2015 06:15
meehaf

XXX.XXX.217.148

Zvracela už několikrát, ale ne 15x za noc. A myslím, že jsem to viděla, tak jak to bylo, ono když jindy milý, hodný pes, který by nikdy nekousnul, se najednou při pohlazení po vás ožene a kňučí. Tak promiňte, ale jindy když zvracela, tak to bylo tak max.5x za noc ale i přesto si chtěla hrát, mazlit se atd.

18.2.2015 06:36
koňadra

XXX.XXX.128.51

meehaf napsal(a):
Zvracela už několikrát, ale ne 15x za noc. A myslím, že jsem to viděla, tak jak to bylo, ono když jindy milý, hodný pes, který by nikdy nekousnul, se najednou při pohlazení po vás ožene a kňučí. Tak promiňte, ale jindy když zvracela, tak to bylo tak max.5x za noc ale i přesto si chtěla hrát, mazlit se atd.

Nemáte se za co omlouvat, ale prostě nechápu to, že váš pes, kterého zřejmě máte jako dítě, vypadá na chcípnutí a vy místo toho, abyste pádila na veterinu, tak hledáte rady na ifauně. Každý majitel psa by měl už dopředu vědět, kam se může kdykoliv obrátit na veterinární pomoc, hlavně o víkendech a v noci, protože maléry chodí zpravidla v tuhle dobu! Budiž to pro vás ponaučením. Už víte, kde máte nejbližší veterinární pohotovost a máte v mobilu uložené číslo?

18.2.2015 06:38
ať žijou psi

XXX.XXX.236.4

koňadra napsal(a):
JET NA VETERINU! Co tady proboha ztrácíte čas?

Už jste tam měli být, jistě někdo slouží pohotovost.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.2.2015 07:56
Uživatel s deaktivovaným účtem

U některých lidí pes jí, papá a spinká u jiných žere a s..e ale to neznamená že ho mají víc nebo míň rádi. Pro zadavatelku byla to reakce na odčervovací tabletu, buďte ráda že je pes v pohodě, sousedky malému knírači po tabletě selhaly játra a uhynul. Už mu to nedávejte, jednou za rok seberte bobek a odneste ho na koprologii, tak se dozvíte jestli je potřeba odčervit, ve většině případů není, na všechny parazity tyhle tablety stejně nezabírají a jsou potřeba jiné léky. Za 14 let co jsme dělali rozbory neměl náš pes žijící ve městě kde jsou stovky psů škrkavky a tasemnici nikdy. Jinak psovi dejte žrát nebo papat vařenou rýži s kuřecím masem a troškou strouhané mrkve, však on si vezme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík