Dog Lovers Gold Original-pro Miloše

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.2.2015 09:40
Rotvik

XXX.XXX.190.86

Dobrý den Miloši, mám rotíka 4roky, krmím Nutra Gold Breeder Bag.Chci přejít na Dog Lovers Gold Original a zajímá mne jak je to u krmiva DLG s reznutím.Má DLG v surovinovém složení nějaký předpoklad k reznutí, nebo je to individuální u každého psa. NGB versus DLG, půjdu složením granulí nahoru?...Díky moc

19.2.2015 10:00
prostě-miloš

XXX.XXX.230.93

Reznutí se velice zle odhaduje a možnost chyby je vysoká. To by se musel psát obsah betakarotenu a něco takového vidět se téměř rovná zázraku.
Navíc každý pes je jiný a konkrétní sklon vašeho psa k reznutí odhadnu jedině v případě, že Albus Brumbál byl můj značně netalentovaný bratr.
Obsah vitamínu A je poměrně vysoko, ale pohled na složení tak zlý není.
Rýže obsahuje celkem prd a betakaroten není výjimkou.
Hrášek něco má, ale za významný zdroj bych to nepovažoval.
Vejce je na tom podobně.
Opravdu významný zdroj (mrkev) je v obsahu 0,05% procenta, což je nic moc.

Zdá se, že možnost reznutí není vysoká, což znamená, že váš pes buď nezrezne, nebo zrezne .

V porovnání s Nutra gold breeders, je ta možnost ovšem o něco vyšší. Breeders je obsahově poněkud...nudný, takže tam moc věcí k reznutí nenajdete. Bohužel to souvisí i s kvalitou. Breeders není skutečný "Nutra". Breeders se pravému Nutra gold holistic nevyrovná ani kdyby se na hlavu stavěl.

A Dog lover´s gold?
Dog lover´s gold porovnávat s Nutra gold breeders však nemá smysl. To je rozdíl dvou tříd...Miloš.

19.2.2015 12:19
Rotvik

XXX.XXX.190.86

Děkuji moc za informace, půjdu do Dog lover´s gold a bud a nebo, mějte se

19.2.2015 14:32
noemi

XXX.XXX.13.78

Krmili jsme DLG cernobileho psa a k zadnemu reznuti nedoslo, naopak bila byla snehove bila, ale reznuti byva nekdy hodne individualni.

19.2.2015 17:13
Rotvik

XXX.XXX.190.86

Asi ano, kdysi dávno jsme si se sousedem jeli pro dva černé německé ovčouny z jednoho vrhu.Krmení stejné, tenkrát FITMIN můj byl černý jak uhel a sousedův narezlej jak liška.Tenkrát to změnil na Brit a psovi se černá barva vrátila, tak že co pes to asi originál

19.2.2015 17:37
Rotvik

XXX.XXX.190.86

Ještě mě tak napadlo že Dog lover´s gold neobsahují kloubní výživu, je dobré nějakou přidávat? a pokud ano tak máte nějakou odzkoušenou?Pes poblémy nemá, ale jako pevence

Přidejte reakci

Přidat smajlík