Uživatel s deaktivovaným účtem

Nepochopí to, prostě jí nedávejte takové hračky které může sežrat.Taky mám něco podobného, máme pár hraček co odolávají, ty má pořád, ale některé prostě jenom půjčím když si s nima hrajeme a pak je uklidím, vždyt i na těch hračkách vám píšou že to nemáte psovi nechávat bez dozoru. Jinak kameny, klacky apod tomu nezabráníte, s věkem se to zmírní.
PetraEmily
napsal(a):
Zdravím, naše skoro půlroční kříženka NO sní všechno. Doslova. Mimo to, že venku žere a polyká i klacky, kameny a hlínu, žere i svoje hračky, v nestřeženém okamžiku ji rozkouše a spolyká a po chvíli samozřejmě zvrací. Jak jí to máme odnaučit ? Díky za radu.
Čím krmíte? Takovéhle urputné žraní nestravitelných věcí může znamenat, že jí ve stravě něco chybí.

Na doma jí můžete dát na kousání třeba "kosti" ze sušené hovězí kůže, a ostatní hračky jí bez dozoru nedávat.
Venku aspoň mě nepomohlo nic, jen počkat až jí to přejde samo, a trpělivě zakazovat, ale zas nežere nic jako klacky, kamení, jen ty "voňavé" věci... Teď už mi většinou stačí říct "fuj" a hned přestane čuchat, případně vyplivne co vzala do tlamy.
napsal(a):
Na doma jí můžete dát na kousání třeba "kosti" ze sušené hovězí kůže, a ostatní hračky jí bez dozoru nedávat.
Venku aspoň mě nepomohlo nic, jen počkat až jí to přejde samo, a trpělivě zakazovat, ale zas nežere nic jako klacky, kamení, jen ty "voňavé" věci... Teď už mi většinou stačí říct "fuj" a hned přestane čuchat, případně vyplivne co vzala do tlamy.
Venku už nám pomalu fuj taky funguje. kosti ze susene kuze samozrejme kupujeme ale to má opravdu jen na chvilku.
PetraEmily
napsal(a):
Krmíme kvalitními granulemi a přidáváme vše možné jako tvarohy atp. jak nám doporučil vet protože byla trochu podviživená když jsme si ji přivezli.
Jestli byla podvyživená, tak je to jasné - jde nejspíš o zlozvyk ze štěněcího věku, kdy se naučila tišit hlad čímkoliv, co bylo k dispozici...
Hračky jí dávejte jen nerozkousatelné, například Kong Extreme. A i ty jen pod dozorem. Na ven náhubek.
A ještě mě napadá, že by možná nemuselo být od věci dávat jí na křoupání zeleninu. Sice se tím nezabaví na dlouho, ale aspoň bude mít pocit plného zapláclého žaludku.
Ty kůže z lisovaných kostí bych nedávala. Na žvýkání je lepší hovězí kloubová kost od řezníka (pozor, chce to včas zabavit - když jí pes užere moc, má pak zácpu).
pidla
napsal(a):
A ještě mě napadá, že by možná nemuselo být od věci dávat jí na křoupání zeleninu. Sice se tím nezabaví na dlouho, ale aspoň bude mít pocit plného zapláclého žaludku.
Ty kůže z lisovaných kostí bych nedávala. Na žvýkání je lepší hovězí kloubová kost od řezníka (pozor, chce to včas zabavit - když jí pes užere moc, má pak zácpu).
Jako nebyla na umření ale pohublejší byla, spíše byla slabší štěně, a tak ostatní byli rychlejší. Na kousání jí kupujeme pokaždý neco jiného, střídáme to. tu zeleninu zkusíme Mockrát děkuji za rady
lev
napsal(a):
Odčervit na škrkavky. Občas pes potřebuje i něco smradlavého ( syrečky), syrové maso, takové to olezlé, nám se to ekluje, ale pes to potřebuje kvůli žal. šťavám. Kdyžto nemá, může žrát i hnusy.
Odčervená je. Syrové maso jsme zkoušeli dávat a to jí moc nejede, jen k tomu čuchla a nechala to být. Syrečky zkusíme. Děkuji za radu