Dobrý den,
zajímalo by mě jeslti máte někdo zkušennosti s odpuzovači psů.
Sami máme fenku a po dědině samí psi. Takže všichni psi značkují kolem našeho baráku a na naší zahradě. Bohužel mám pořád pošlapané, rozhrabané záhonky, otentované dveře a ho... taky všude ( přede dveřma, na zahradě, na záhoncích ). Nevím co mám dělat.
Když bych chtěla dooplotit zahradu aby tam náš pes mohl být, tak si myslým, že to bude hned podhrabané nebo roztrhané. Děkuju za případné rady. Martina.
valeri
napsal(a):
U diskusie kočka škrabani gauče. Pani píše že šplichač používala venku možná poradí primo druh. Ja použila jen doma aby nechodil na rohy.
Já myslím, že ty šplíchače jsou jiné pro psy a jiné pro kočky. Ovšem, pravda, značka výrobce může být stejná. Jsem z té kočkařské diskuse, ale také se pídím po odpuzovači psů. Potřebuji odpudit fenu sousedů, která kálí před naše dveře a bohužel navíc ty exkrementy zapáchají jak dva měsíce stará mrtvola. Sousedi si z toho nedělají žádnou hlavu...že jim nepřijde blbý, že já ihned po příjezdu nastoupím s lopatou a odhazuji ho... Jednou mi dojde trpělivost a naházím jim to snad na dveře nebo okna .
fikovnice
napsal(a):
Já myslím, že ty šplíchače jsou jiné pro psy a jiné pro kočky. Ovšem, pravda, značka výrobce může být stejná. Jsem z té kočkařské diskuse, ale také se pídím po odpuzovači psů. Potřebuji odpudit fenu sousedů, která kálí před naše dveře a bohužel navíc ty exkrementy zapáchají jak dva měsíce stará mrtvola. Sousedi si z toho nedělají žádnou hlavu...že jim nepřijde blbý, že já ihned po příjezdu nastoupím s lopatou a odhazuji ho... Jednou mi dojde trpělivost a naházím jim to snad na dveře nebo okna .
Proč už to tedy neuděláte, na co pořád čekáte ?...
Dobrý den, děkuji za příspěvky. Docela chápu Vaše naštvání. Ono stačí otevřít dveře a první co vidíte po ránu je h... Nemusí smrdět. To znám. Zatím jsem se dívala různě po netu na odpuzovače a nenašla jsem, že by někdo psal: jo tento je fakt super ten funguje. Nechtěla jsem vyhodit zbytečně pár stovek. Lidé psali, že levné varianty jako octy a pepře nefungují. Ale stejně to momentálně zkouším. Tak uvidím.
Maartina
napsal(a):
Dobrý den, děkuji za příspěvky. Docela chápu Vaše naštvání. Ono stačí otevřít dveře a první co vidíte po ránu je h... Nemusí smrdět. To znám. Zatím jsem se dívala různě po netu na odpuzovače a nenašla jsem, že by někdo psal: jo tento je fakt super ten funguje. Nechtěla jsem vyhodit zbytečně pár stovek. Lidé psali, že levné varianty jako octy a pepře nefungují. Ale stejně to momentálně zkouším. Tak uvidím.
Já vám řeknu rovnou, jak to dopadne. Budete zkoušet různé zaručené prostředky, šplíchače, pípače, rozsvěcovače... nacpete do toho spoustu peněz, času a nervů a nakonec vám stejně nezbyde nic jiného, než udělat to, co dělá každý normální člověk - oplotit zahradu.