Jaké plemeno - co nejsilnější?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2015 16:08
TomasEmp

XXX.XXX.110.43

Dobrý deň, rozhodujem sa medzi týmito piatimi plemenami: Anglický mastif, Bordeauxská doga, Neapolský mastin, Nemecká doga a Pyrenejský mastin. Ide my hlavne o to aby bol pes čo najsilnejší, vedel ma čo najlepšie obrániť a aby v bitke s iným psom čo najlepšie obstál, lebo mám takú nepriemnú skúsenosť keď som bol s mojou borderkou na prechádzke vyrútil sa na ňu zatúlaný rotwajler, nemal som nič po ruke tak som doňho len kopal a kým som ich rozdelil borderka mala roztrhaný celý krk na kúsky.
Za odpovede vopred ďakujem!

7.3.2015 21:27
koňadra

XXX.XXX.128.31

Roli "pouťového rváče" nezastane žádné z uvedených plemen. Myslím, že to ani není správné mít psa, který bude napadat další psy (i kdyby to bylo míněno v sebeobraně). Je to spíš pro ostudu a problémy. Pokud máte problém se zatoulaným psem (kolikrát takového potkáte?), pak je lepší nějaký paralyzér.

Neregistrovaný uživatel

7.3.2015 21:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

TomasEmp napsal(a):
Dobrý deň, rozhodujem sa medzi týmito piatimi plemenami: Anglický mastif, Bordeauxská doga, Neapolský mastin, Nemecká doga a Pyrenejský mastin. Ide my hlavne o to aby bol pes čo najsilnejší, vedel ma čo najlepšie obrániť a aby v bitke s iným psom čo najlepšie obstál, lebo mám takú nepriemnú skúsenosť keď som bol s mojou borderkou na prechádzke vyrútil sa na ňu zatúlaný rotwajler, nemal som nič po ruke tak som doňho len kopal a kým som ich rozdelil borderka mala roztrhaný celý krk na kúsky.
Za odpovede vopred ďakujem!

Hlavně si vyberte plemeno, které není chodící chorobopis - i sebesilnější pes který má vylágrovaný kyčle, lokty, kolenní vazy, nález na srdci, a je osazen demodexem a kvasinkovou infekcí v kožních záhybech, vám bude úplně k ničemu...

8.3.2015 18:09
TomasEmp

XXX.XXX.110.43

Ja mám paralyzér . A nechcem psa aby keď idem poulici sa bil a vrčal na každého ktorý ide okolo, ale chcem aby bol čo najsilnejší.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.3.2015 18:25

TomasEmp napsal(a):
Ja mám paralyzér . A nechcem psa aby keď idem poulici sa bil a vrčal na každého ktorý ide okolo, ale chcem aby bol čo najsilnejší.

Tak to je ten anglický mastif. A co budeš dělat, když to bude "bitkař", to víš...?

8.3.2015 19:06
koňadra

XXX.XXX.128.31

Jednotka "nejsilnější" je co? V jakém smyslu? Proč při zápasech psů nezápasili mastifové, ale pitbulové, kteří mají daleko slabší, šlachovitější a menší tělo? Asi by i takového mastifa zlikvidovali. Pokud "nejsilnější" budeme posuzovat např. podle toho, co daný pes utáhne, pak nejsilnějším psem byl svého času malamut. Ale tohle jste asi nemyslel. Prostě nevím, co přesně tím slovem nejsilnějším - v jakém smyslu - si představujete.

8.3.2015 19:08
TomasEmp

XXX.XXX.108.60

Ja mám 4 psov a každý ovláda základný výcvik, som členom kynologického klubu a myslím že by som ho dokázal zvládnuť lebo mal som stredoaziata ktorý ma počúval na slovo a aj keby tri dni nežral a dal by si pred neho misku granúl a povedal by som mu zostaň tak by stal a nešiel by sa nažrať a to bol stredoaziat!

8.3.2015 19:11

TomasEmp napsal(a):
Ja mám 4 psov a každý ovláda základný výcvik, som členom kynologického klubu a myslím že by som ho dokázal zvládnuť lebo mal som stredoaziata ktorý ma počúval na slovo a aj keby tri dni nežral a dal by si pred neho misku granúl a povedal by som mu zostaň tak by stal a nešiel by sa nažrať a to bol stredoaziat!

Proč si nepořídíte středoasijata znovu, když s ním máte zkušenost? přijde mě mnohem lepší na obranu než psi které uvádíte v zadání.

8.3.2015 19:14
TomasEmp

XXX.XXX.108.60

Celkovo najsilnejší či už v zápase, ťahu, sile roste vo všetkom čo sa da pod tím slovom myslieť.

8.3.2015 19:16
TomasEmp

XXX.XXX.108.60

Chcem skúsiť niečo nové a možno by som si ho aj zaobstaral, ale zaujali ma tieto plemena.

8.3.2015 20:25
TomasEmp

XXX.XXX.108.60

Ale bavme sa len o týchto piatich plemenách!

9.3.2015 08:51
kmichaal

XXX.XXX.35.136

Ajaj... další záludná otázka. Je mi líto, co se Vám stalo, ale emoce musí ustoupit. Zajisté jste teď vytočený, to chápu, ale chtít psa, co by si to mohl rozdat s rotvajlerem, byť v návaznosti na tento zážitek, nepovažuji za nutné chtít. Pokud Vám jde ale o Vaše bezpečí... Mám-li pominout to, jaký pes je nejsilnější (je to spíše o jedinci, ne o plemeni), třeba takový anglický mastif, německá doga nebo pyrenejský mastin patří mezi takové obří psí pacifisty. Jsou to psi vesměs flegmatičtí a všichni jedinci, co jsem jich poznal, považuji za krajně milá stvoření. Bordyna a NEO jsou takové, jak už tu někdo ostatně poznamenal, chodící chorobopisy. Je velmi málo absolutně zdravých jedinců. Je to něco jako výhra v loterii. Zdravý rotvajler nebo dobrman je asi třikrát tak rychlejší než BX s vylágrovanými kyčlemi. Když už jste měli středoasiata, jistě víte, že pastevci se v ochraně majetku žádné z vyjmenovaných plemen v dnešní době nevyrovná. Obstarejte si KAO a neprohloupíte.

9.3.2015 19:08

Naprosto vás po této zkušenosti chápu že už se do ni dostat nechcete, ale určitě bych se tím při výběru psa neřídila..také mě rozčiluje když potkávám u nás lidi jako pán se 150 cm a 50 kily má 80ti kilového křížence tibetské dogy na flexi vodítku absolutně psa nezvládá a pes po ostatních ples vyjíždí..volně okolo pobíhají zatoulaní ovčáci a podobně.. sama mám bula u kterého jsem s jeho pořízením počítala s původním vyšlechtěním a byla jsem ochotná svému psovi v případě že by nesnesl žádného psa nasadit košík a vodítko toto se mi podařilo obejít tím že jsem ho od štěněte dávala do kontaktu s jinými psy v podstatě denně a zatím se to v něm nezlomilo..tím víc mě rozčílí když na mě někdo pokřikuje poznámky které si asi každý dokáže vymyslet vzhledem k pověsti těchto psů, když vím že například staford je v podstatě neškodný což u psů jako tibetská doga se to už říct nedá myslím že takový pes potřebuje mnohem zkušenějšího majitele a větší výcvik než staford a vůbec mi ani hlava nebere že tyto psy potkávám ve městě na flexi vodítku..jenže s tím nic dělat nejde lidé jsou hloupí a psy si pořizují bezhlavě jenom proto že se jim zalíbil ve filmu nebo na fotce. z výše uvedených psů se dokáže ubránit každý do té doby než vy zasáhnete což by mělo být co nejrychlej.. každopádně co vím tak bor.dogy trpí na klouby extrémně a neapolákovi ani nemluvě..kdybych si chtěla pořídit psa z tohoto důvodu tak si pořídím kangala z vašich uvedených pyrenejského mastina.

9.3.2015 19:40
rapotacka11

XXX.XXX.79.180

Atalin
že jsem ho od štěněte dávala do kontaktu s jinými psy v podstatě denně a zatím se to v něm nezlomilo..
- - - - - - - - - -
Kolik mu je?

9.3.2015 20:15
kiko967

XXX.XXX.148.130

A co tak německý ovčák? smajlík nebo SAO, KAO, kangal, akita, tibetska doga.

9.3.2015 20:48
tapina

XXX.XXX.211.177

Www.bullshelp.eu kříženec Jamal.

10.3.2015 07:09
TomasEmp

XXX.XXX.108.60

Ok ešte nad tím pouvažujem a uvidím možno by som sa vrátil ešte k tomu stredoaziatovy.

25.3.2015 22:17
Dmnk123

XXX.XXX.73.253

Ja si myslím ze bulmastif nebo boerboel.

26.3.2015 03:02
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

TomasEmp napsal(a):

Ja mám 4 psov a každý ovláda základný výcvik, som členom kynologického klubu

Opravdu ?

26.3.2015 09:15
katkaa1

XXX.XXX.180.30

Mám vlkodava, veľký silný obratný pes. Je to flegmatik a mazel, ale biť sa nenechá. No napriek tomu si neviem predstaviť, že by som sa vonku mala spoliehať na to, že ak nás nejaký pes napadne môj sa ubráni tým, že súpera zlikviduje.. toto je podľa mňa od vás veľmi nezrelé zmýšľanie a popravde neverím, že máte skúsenosti s toľkými psami ako píšete, lebo to by ste sem takýto dotaz dávať nemohli. Ja so sebou nosievam paralyzér, alebo K.O. spray, našťastie som ho ešte nikdy nepotrebovala, ale spoliehať sa na to, že ja mám veľkého psa a ten si to s každým vyriadi je fakt blbosť lebo za prvé) neviem si predstaviť, že by som sa pozerala na to ako môj pes iného zabije a za druhé) dva veľké psy by sa mohli tak doráňať že ten súboj pokojne nemusí prežiť ani jeden z nich.

29.7.2015 12:44
kingpitbull

XXX.XXX.71.170

V boji pitbull
V ťahani tuná ide o jedincov napr mastitify a Martiny vznikajú
V obrane sao
Máme po debate.

Přidejte reakci

Přidat smajlík