Uživatel s deaktivovaným účtem

Čím krmíte své miláčky? A na základě čeho se rozhodujete pro značku? Dáváte konzervy, granule maso nebo jak to kombinujete?
My krmíme psy granulemi Essential. Při výběru jsem se rozhodoval podle složení. Ke granulím konzervu někdy přidáme. Dobré zkušenosti máme např. s kuřetem s rybou. http://www.shopforpets.cz/konzervy-a-pastiky/topstein-kure-ryba-855-g/.
U granúl hodnotím zloženie a vhodnosť pre dané plemeno, vekovú kategóriu a stav (zdravý pes, kotná či dojčiaca suka...). Bez problémov a neplánovite kombinujem mäso s granulami, ale som presvedčený, že pes je v prvom rade mäsožravec. A tým sa aj riadim, nie je druh či stav mäsa, ktorý by moji psi nezožrali. Neriešim ak mäso smrdí, neriešim kosti, kože, perie či šupiny. Neviem či to súvisí, ale neriešim ani zdravotné problémy u psov - nemám takú potrebu, sú nepríjemne zdraví.
Mám křížence něm. ovčáka krmím Pet Royal pro střední plemena,2 týdně mu dám kapsičky, jinak obden pamlsky a skoro pořád má buvolí kosti, občas dostane rohlík s paštikou tot vše.. žádné zbytky jídla ze stolu atd.
Jinak vyber si jak to bude vyhovovat tobě (peníze) a hlavně psovi.. samozřejmě čím kvalitnější tím lepší osobně doporučím Trainer je to hypoalergení krmivo s vysokým obsahem masa a s vitamíny, které psům prospívají, osobně jsem ho zkoušela dát psovi, ale je hrozně vybíravej :/
Kapsičky jsou taky důležité občas podávat, vařit psovi doporučuji rýži s játry :).
napsal(a):
Čím krmíte své miláčky? A na základě čeho se rozhodujete pro značku? Dáváte konzervy, granule maso nebo jak to kombinujete?
Tak to si snad každý majitel vybírá sám, ne? Někdo krmí jen barfem (syrové maso, kosti, atd. + příloha), jiný vařeným (ale tam je to jaksi škoda dík tomu, že vařením se spoustu vitamínů zničí, takže je zas potřeba je dodatečně dosypat), jiný jede jen granule. A někdo míchá - např. ráno maso, večer granule, apod. někdo do toho šupne i kapsičky či konzervy, atd.
Prostě každý by si sám měl zvolit svou cestu tak, aby ho to nezruinovalo a psovi to chutnalo a byl po takovém krmení v kondici.

iwuskkaa
napsal(a):
Mám křížence něm. ovčáka krmím Pet Royal pro střední plemena,2 týdně mu dám kapsičky, jinak obden pamlsky a skoro pořád má buvolí kosti, občas dostane rohlík s paštikou tot vše.. žádné zbytky jídla ze stolu atd.
Jinak vyber si jak to bude vyhovovat tobě (peníze) a hlavně psovi.. samozřejmě čím kvalitnější tím lepší osobně doporučím Trainer je to hypoalergení krmivo s vysokým obsahem masa a s vitamíny, které psům prospívají, osobně jsem ho zkoušela dát psovi, ale je hrozně vybíravej :/
Kapsičky jsou taky důležité občas podávat, vařit psovi doporučuji rýži s játry :).
Nic proti Vám, ale chudák Váš pes, ten maso ještě asi neviděl...
iwuskkaa
napsal(a):
No, koukám-li na Pet Royal, tak trochu masa a k tomu pšenice a kukuřice... pouvažovala bych být Vámi na změnou aspoň na granule, kde je jen rýže.
Pamlsky - záleží, jaké dáváte, ale většina z nich je plná obilí, takže pro masožravce fakt nic moc... nejlepší jsou sušené pamlsky (sušené plíce, apod.). Buvolí kosti psovi nic nedají - naopak bylo hodně případů, kdy z toho měl pes zdravotní potíže, protože zůstala kost nalepená v žaludku, atd. A rohlík pro psa už vůbec... nafouklé nic.
Kapsičky dáváte jaké? Bohužel většina je taky plná obilí...a nebo když už jsou masové, tak jsou dost drahé (to už máte lepší koupit rovnou maso) a vařená rýže s játry? a to má psovi dát jako co? Pes sice má dostávat i vnitřnosti, ale v určitém poměru.,
Suma sumárum bych se zamyslela nad změnou - máte doma masožravce, ne obilí žravce. ;) A dá se to dobře skloubit i s finanční stránkou. Např. krmení masem s přílohami ("barf") vychází u psa kolem 30 kg kolem 1000, -/měsíc. Což si myslím, že stejně do krmení dáte a tady byste aspoň měla jistotu, že pes žere dobré věci...