Jenom čistá zvědavost.. známej na facebooku pořád sdílí fotky (pravděpodobně z Ameriky) obrovskejch pitbulů, co mají hrudník jak nějakej bernardýn.. co to je zač za psy? jak píšu, je to čistá zvědavost, u mě tihle obrovští psi vzbuzují obavy o jejich klouby, jsem zaměřená na lehkonohý psy, s kterými se dá běhat.. ale i tak mě to vrtá hlavou.. nebo je to současný vzhled pitbulla a není to nic nového? díky.
Tak jsem jednu z fotek stáhla.. snad to není nelegální když je to z facebooku..
prostě všici ti psi mají uplně megahrudníky..taková telata..
American Bully - aneb jak jde zdegenerovat pitbulla (http://bit.ly/1BiKdLq).
milannn
napsal(a):
American Bully - aneb jak jde zdegenerovat pitbulla (http://bit.ly/1BiKdLq).
Jooo to je přesně ono.. mno já jsem si prvně myslela, že je to snad fotomontáž..ale začlo toho přibývat.. tak už mi to vrtalo hlavou.. popravdě, mě to přijde hrozný.. taková nemotorná hora svalů.. pro mě byl pitbul vždycky takovým symbolem pro silného pružného trošku nezdolného psa.. a ted toto?
No, ale někde na netu bylo video (nemůžu teď najít), kde tento tvor předváděl zadržení ve stylu útok na krk, záda apod. a nemotorný teda nebyl v žádném případě. Co takový tréning udělá s jeho zdravím, jak dlouho to vydrží a s jakými následky, to už je bohužel další věc. Je to smutný výsledek moderního breedingu, byť jsou i horší. Tito aspoň nějakou dobu můžou běhat, skákat a dýchat. Nicméně je to asi zajímavý byznys, protože ceny jsou víc než "slušné"
awake
napsal(a):
To se fakt někomu líbí? To je křížený s buldočkem ne
Křížený snad spíš s buldogem, ne? Je to hnus fialovej, kdo toto vyšlechtil, toho by měli zavřít za týrání psa chovem. Nejde jen o to, že je to hnusné (názor na krásu je samozřejmě individuální a někomu se to jistě líbí, jinak by to plemeno ani neexistovalo), ale jde o to, že to musí být sbírka nemocí a hlavně nefunkčního těla!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38
No potěš...tohle je zrůda jak z hororu U některých vidím obrovské nasvalení a nedala bych nic za to, že do psů cpou nějaké hormony, aby takhle vypadali Jak kulturistická soutěž z roku 1980...
Ten buldoček mě napadl u tohoto zjeva .
Po kom mají ty krátký nohy? Pit i Buldok jsou psi vysocí.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No potěš...tohle je zrůda jak z hororu U některých vidím obrovské nasvalení a nedala bych nic za to, že do psů cpou nějaké hormony, aby takhle vypadali Jak kulturistická soutěž z roku 1980...
Clayton
napsal(a):
Jo, jo.Na Pitbulla to má moc krátkou mordu.S tím Anglickým buldokem budete mít asi pravdu.
Jo jo anglický buldog je vlastně menší. A někteří jsou mu podobní
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sama american bully mám a takhle nevypadá :D tady máte jednu chs u nás http://www.stars-bullies.com/psi.html tyto fotky co sem přidáváte jsou přehnané. bully vnikl křížením bulteriérů (pitbulů, stafordů..) a mollosů např bandog, bullmastif apod. pokud se nemám milné informace.. šlechtění toho "moderního" pitbula bylo za účelem odstranění agrese vůči psům..pro důkaz že existují i linie kde bully není jen zdegerované prasátko přidávám fotku já.

Bydlím v Mexiku, a podobný zrůdičky jsou tu taky k vidění. Většinu z místních pitbulů si majitel pořizuje aby se mohl před kamarády chlubit agresivním psem. Od štěněte jsou mláceni pokud neposlechnou hned na poprvé, to aby z nich byli poslušní psi, venčení jsou jen párkrát do měsíce, jinak žijí nejčastěji na střeše domu. Ve dvou, třech letech někoho pokoušou (často majitele), jsou utraceni, a hledá se nové štěně... "Ty přece daruješ štěňata, že jo? Jak vypadají?" (nechala jsem si štěňata obě).
napsal(a):
Bydlím v Mexiku, a podobný zrůdičky jsou tu taky k vidění. Většinu z místních pitbulů si majitel pořizuje aby se mohl před kamarády chlubit agresivním psem. Od štěněte jsou mláceni pokud neposlechnou hned na poprvé, to aby z nich byli poslušní psi, venčení jsou jen párkrát do měsíce, jinak žijí nejčastěji na střeše domu. Ve dvou, třech letech někoho pokoušou (často majitele), jsou utraceni, a hledá se nové štěně... "Ty přece daruješ štěňata, že jo? Jak vypadají?" (nechala jsem si štěňata obě).
Jenomže takové zrůdičky jsou v Čr prodávány za 30 000 Kč.
Je to dobrý kšeft pro prodávajícího a pro veterináře, který takového pejska celý jeho život léčí.

Kellner
napsal(a):
Jenomže takové zrůdičky jsou v Čr prodávány za 30 000 Kč.
Je to dobrý kšeft pro prodávajícího a pro veterináře, který takového pejska celý jeho život léčí.
Tady jsou většinou do 10-15 tisíc. "obyčejný" pitbul okolo pěti tisíc. Holt trochu chudší země, no...