Uživatel s deaktivovaným účtem

No a co Lea, Leona to by se pro ní hodilo ne, No a nebo třeba Bela, Máša, Brita, Dona, Aira, Ajša, Senta, Tara, Dina, Kara, Arga, Kora, Ruby, Sidney, Kesy, Cita, Daisy, Geisha, Mia, no už nevim

Jméno volím tak, aby se mi líbilo a šlo mi dobře tzv. z pusy. A dokážu si ho vymyslet sama, tak jako většina lidí...nebo říkám psovi jménem, které má v PP.
A proč si zadavatelko třeba trochu nezagooglíte, když Vás samotnou nic nenapadá, viz např. http://www.hafici.cz/psi/kalendar-psich-jmen/
Na nějaké kočičí obdobě jsem našla jméno pro mého současného kocoura a jsem s ním stále spokojená (jak se jménem, tak s kocourem ).

Já sem většinou stála nad psem a zrovna mě nic nenapadalo, a když už jme jméno dala začaly mě napadat hezčí, naštěstí většina našich psů už nějaké jméno měla, protože vymýšlení byl pro mě taky oříšek, naposledy i u psa s pp jeho jméno bylo nepoužitelné, nedalo se mě to nijak pěkně zkomolit, to co jsme doma vymasleli se nelíbilo bud mě nebo zbytku rodiny do byla doba než jsme se schodli

nevím, když nebudu počítat naše papírové pesany...těm jsme říkali odvozeninou jejich jména z PP, tak poslední pojmenování psů po rodinné diskuzi dopadlo tak, že fenečka dostala jméno Sára (voláme na ní Šaryku, žeryku, Kočando) a pesan dostal jméno Jack (oslovujeme ho Jácíčku, Mimiku nebo Mimulko), prostě páník míní pánbůh mění.

napsal(a):
nevím, když nebudu počítat naše papírové pesany...těm jsme říkali odvozeninou jejich jména z PP, tak poslední pojmenování psů po rodinné diskuzi dopadlo tak, že fenečka dostala jméno Sára (voláme na ní Šaryku, žeryku, Kočando) a pesan dostal jméno Jack (oslovujeme ho Jácíčku, Mimiku nebo Mimulko), prostě páník míní pánbůh mění.
Znala jsem jednu leonku, jmenovala se Andula.

Tak už jste jí něco vybrali ?