Převoz psa 7kg na kole

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2015 10:13
anicka

XXX.XXX.32.129

Přeji pěkný den,

mohl by mi někdo poradit, jak mám na kole přepravi psa, který má 7 kg? Je to kříženec pudla s něčím. Koukala jsem na nějakou přepravku od Trixie na psi do 8kg, ale pak jsem četla v nějaké diskusy, že je to max na psa do 4kg, že je malá. A taková ta pojízdná bouda (kočár) za kolo mi přijde na tak malého pejska zase veliké..
Máte tedy někdo zkušenost přepravy takového pejska na kole?

Děkuji

19.3.2015 10:53
Danczéz

XXX.XXX.84.104

Doporučuji kouknout do zverimexů a vybrat klidně společně s pejskem. Viděla jsem takový jakoby plastový s kovovým "zábradlíčkem" košík nahoře otevřený a troufám si tvrdit, že sedmikilový pejsek by se tam naprosto pohodlně vešel. Nechcete-li se sháněním strávit celý den, koukla bych na net, nějaké si vybrala a pak se na ty konkrétní kousky jela podívat do konkrétního obchodu :).

19.3.2015 11:23
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Mám košík na nosiči, viděla jsem i větší a tam by se vešel. (vyzkoušet)
Na dno dám kobereček, psa přichytím za obojek k oběma stranám košíku, tenhle
trouba mi vyskakuje...

http://www.mojekolo.cz/kos-na-kolo-zadni-velky.

19.3.2015 13:04
Zloun

XXX.XXX.198.114

Http://www.pteryx.net/sklonovani.html

pes
psu
psu
psa
pse
psu
psem
psy
psů
psům
psy
psy
psech
psy.

diskuse
diskuse
diskusi
diskusi
diskuse
diskusi
diskusí
diskuse
diskusí
diskusím
diskuse
diskuse
diskusích
diskusemi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.3.2015 18:04
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nedělejte z toho vědu, kolegyně ze cvičáku vozila malého knírače na kole v keltru ( to je batoh )
na zádech. Šupla ho tam, šňůrku mu zatáhla kolem krku, jen fousatá hlava mu koukala. Sedla na favorita a jela. Jen si natrénujte, jestli uvezete 7 kilo v batohu na zádech. Záleží na tom, jaký jste jezdec.

Přidejte reakci

Přidat smajlík