Přípravek pro psa proti parazitům

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.3.2015 11:45
klubíčko

XXX.XXX.92.130

Dobrý den... Jaro už je právě tady a já na svém hafovi našla už první klíště. Doporučíte prosím nějaký přípravek (spot-on, obojek, sprej.. to je jedno..) proti klíšťatům a blechám, kde bude aspoň 90% účinnost? A aby to bylo za odpovídající cenu? Budu moc ráda. Doteď jsme používali Frontline spray (na psa i kočku), účinkoval, ale sem tam to klíště přinesli. Slyšela jsem velkou chválu na obojek Scalibor. Je opravdu dobrý? Díky.

20.3.2015 13:22
blanka1406

XXX.XXX.77.15

Náš pejsek měl Scalibor minulý rok a chytil i přes tento obojek blechy (blechy chytil po měsící co obojek nosil).

20.3.2015 13:32
awake

XXX.XXX.115.136

Pokud máte psa a kočky pozor na to co používáte. Některé přípravky jsou pro kočky jedovaté.

20.3.2015 13:58
klubíčko

XXX.XXX.92.130

awake napsal(a):
Pokud máte psa a kočky pozor na to co používáte. Některé přípravky jsou pro kočky jedovaté.

Dávám si na to pozor. Frontline sprej je určený pro psy i kočky.

20.3.2015 14:16
awake

XXX.XXX.115.136

Popis dle výrobce
"Nepoužívejte u koček a raději ani u psů, kteří s kočkami žijí v bytě! Účinná látka Scaliboru je pro kočky velmi nebezpečná.".

20.3.2015 14:25
klubíčko

XXX.XXX.92.130

awake napsal(a):
Popis dle výrobce
"Nepoužívejte u koček a raději ani u psů, kteří s kočkami žijí v bytě! Účinná látka Scaliboru je pro kočky velmi nebezpečná.".

Ale Scalibor chci jenom na psa

20.3.2015 23:49
tapinka85

XXX.XXX.160.140

Scalibor je bezvadná volba! U nás roky prověřený. Kupujeme každý rok. Pro kočky je jedovatý, ale pro psa perfektní. Nedoporučila bych ho jen pro velmi malá plemena. Slyšela jsem, že může způsobovat třes, neklid, slinění a podobné stavy, které odezní po několika hodinách až dnech od sundání.

25.4.2015 23:30
Klara24

XXX.XXX.147.197

Http://www.fajnzviratka.cz/detail-produktu/scalibor-antiparazitni-obojek-pro-male-a-stredni-psy-913 máme tento, pořizuji ho jíž po druhé a za mě musím říci, že je bezvadny. I cenu si velice chválím.

26.4.2015 00:16
Clayton

XXX.XXX.104.9

Kiltix.Obojek, který sice neskutečně smrdí, ale pes je bez klíšťat.Už jiný nekupujeme.Vydrží s přehledem celou sezónu a je skutečně účinný.

26.4.2015 00:38
fikovnice

XXX.XXX.99.69

klubíčko napsal(a):
Ale Scalibor chci jenom na psa

"Popis dle výrobce
"Nepoužívejte u koček a raději ani u psů, kteří s kočkami žijí v bytě! Účinná látka Scaliboru je pro kočky velmi nebezpečná."

Já myslím, že "awake" upozorňovala na to, co jsem v její citaci vytučnila. A Vy píšete, že máte psa i kočku. Ale nevím, nakolik je to nebezpečné pro kočky, když má Scalibor pouze pes.

26.4.2015 07:57
Allyouneedisadog

XXX.XXX.219.237

My používáme tabletu Bravecto. Sice na naší 30ti kilovou NO to vychází na nějakých 800kč, ale jsme spokojení. Blechy ani klíštata nemá, nemusíme řešit žádný páchnoucí obojek nebo řešit, že obojek po tom, co vleze do vody už nefunguje tak, jak má ( i když v příbalovém letáčku píšou, že voda nevadí... :) a navíc je tableta ochucená, takže jí zblajzne jako pamlsek. :) Účinnost píšou myslím 3 měsíce, nám s přehledem vydrží 4 :)

26.4.2015 08:57
Clayton

XXX.XXX.104.9

Allyouneedisadog napsal(a):
My používáme tabletu Bravecto. Sice na naší 30ti kilovou NO to vychází na nějakých 800kč, ale jsme spokojení. Blechy ani klíštata nemá, nemusíme řešit žádný páchnoucí obojek nebo řešit, že obojek po tom, co vleze do vody už nefunguje tak, jak má ( i když v příbalovém letáčku píšou, že voda nevadí... :) a navíc je tableta ochucená, takže jí zblajzne jako pamlsek. :) Účinnost píšou myslím 3 měsíce, nám s přehledem vydrží 4 :)

Zrovna u obojku Kiltix voda nevadí.Mám ohaře a ten se ve vodě koupe téměř neustále a na obojek to nemá žádný vliv.

26.4.2015 09:47
conty

XXX.XXX.224.249

klubíčko napsal(a):
Dobrý den... Jaro už je právě tady a já na svém hafovi našla už první klíště. Doporučíte prosím nějaký přípravek (spot-on, obojek, sprej.. to je jedno..) proti klíšťatům a blechám, kde bude aspoň 90% účinnost? A aby to bylo za odpovídající cenu? Budu moc ráda. Doteď jsme používali Frontline spray (na psa i kočku), účinkoval, ale sem tam to klíště přinesli. Slyšela jsem velkou chválu na obojek Scalibor. Je opravdu dobrý? Díky.

Advantix, Duowin, Effipro...

http://www.petshopjihlavska.cz/kategorie/spot-ony/?str=1&vyr=&trid=vyr_id&jak=desc.

26.4.2015 10:26
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Foresto?

27.4.2015 08:57
kobroor

XXX.XXX.41.2

Advantix
Používali jsme Kiltix i Scalibor, oba obojky nám fungovaly, ale bohužel u obou se po roce nebo dvou používání objevila alergie

27.4.2015 16:00
abigailbc

XXX.XXX.244.221

Allyouneedisadog napsal(a):

U nás tabletka taky zabrala (BOM,26kg), přes celou sezonu klid, ale první týdny nás prováděly zvracení a a hovínka se taky zrovna nedaly posbírat. Už jen to, že to funguje na principu, že se klíště první zakousne a až pak umře na jed který koluje ve psí krvi, mě odrazuje od dalšího použití. Ta chemie! Ne na kůži, ale v krvi psa. A nemluvím o tom, jak je to přeceněné.

Tohle léto bychom chtěli jít do nějakého spot-onu. Je pravda, podle toho, co jsem četla, že jsou všechny (až na Frontline) značky obsahově stejné, jen pod jiným názvem? Nějak se nemůžu rozhodnout, který použít. Od Frontlinu mě odrazuje snaha o velkou reklamu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík