Neodborné oplocení pro své mazlíčky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.3.2015 04:34
_kika_

XXX.XXX.128.3

Šel jednou v týdnu přítel s fenečkou, která je naučená od mala na volno ( Směska Labradora, Ohaře, Dogy..). šli okolo polotu, kde měli průlez (ještě větší 10cm) u jezevčíka, která jej prostrčila skrze něj a pokousala nám fenečku! Ta šla po chodníku! Co, kdyby tam šlo dítě? To nikdo nehrotí? A páníčka se řehtala jak P* ! Co mám dělat? PLS

21.3.2015 06:19
scylla

XXX.XXX.150.32

Vzít útočnici, sejmout a podat paničce za ocásek a pak bude klid.

21.3.2015 06:24
faraolka

XXX.XXX.3.4

Tohle mne taky pěkně štve. Šla bych na obecní úřad ještě lepší je podat oficiální stížnost, když majitelka je hloupá. Pokud podáte oficiální stížnost musí se to řešit.

21.3.2015 06:27
faraolka

XXX.XXX.3.4

Jo a pokud vám ji pokousala tak, že jste byli na veterině přidejte k tomu účet..nebo si na veterinu ještě zajděte ať vám na to dají zprávu tedy pokud se to stalo teď někdy.

21.3.2015 06:30
faraolka

XXX.XXX.3.4

scylla napsal(a):
Vzít útočnici, sejmout a podat paničce za ocásek a pak bude klid.

pěkně... Ale za to ten špunt nemůže.

21.3.2015 06:42
scylla

XXX.XXX.150.32

Nemůže, ale mám zkušenost, že když podám útočníka majiteli vzduchem a vysvětlím mu, že příště nebude podán, ale přiletí (nikdy bych do psa nekopla, ale majitel to neví), začne majitel řešit, aby se jeho útočníkovi nic nestalo,. Tak, jak kašle na to, co se stane mému psovi, bojí se, aby se něco nestalo tomu jeho a nedovolí už nežádoucí kontakt.

21.3.2015 17:41
aritim

XXX.XXX.19.70

Hodně dotazů je tu tak hloupých. že jsou považovány za provokaci. Divím se, že tenhle k nim nepatří. Jezevčík co prolezl deseticentimetrovým průlezem? Ani jorkšír by neprolezl. A pokud tedy nějakým zázrakem prolezl, tak váš přítel nedokáže ubránit svého psa proti takovému pidižvíkovi? Dost divné a nepochopitelné. Pokud vám tedy není 5 a příteli ještě méně. Tak si prostě příště na vycházku vemte někoho odrostlého plínám ať vašeho psa brání..

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.3.2015 18:52

_kika_ napsal(a):
Šel jednou v týdnu přítel s fenečkou, která je naučená od mala na volno ( Směska Labradora, Ohaře, Dogy..). šli okolo polotu, kde měli průlez (ještě větší 10cm) u jezevčíka, která jej prostrčila skrze něj a pokousala nám fenečku! Ta šla po chodníku! Co, kdyby tam šlo dítě? To nikdo nehrotí? A páníčka se řehtala jak P* ! Co mám dělat? PLS

Co je to za blábol?

21.3.2015 21:10
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

Prostě to píše dítě základní školou povinné. Nemusíte být hned nepříjemní.

22.3.2015 07:36
jazzinka

XXX.XXX.37.244

Deti skolou povinne snad nemaji pritele a spolecne psy..Struktura prispevku je fakt silena. Ale k veci, jak uz bylo psano, majitelce psika predlozit ucet z veteriny k proplaceni, pripadne podat na obecnim urade podnet k setreni prestupku. Lze vymahat i soudne, ale nepocitejte s nahradou 100 % nakladu, protoze vas pes byl na volno, byt na voditku, mohli jste zraneni predejit..

22.3.2015 16:22
koňadra

XXX.XXX.128.31

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Co je to za blábol?

No, konečně někdo napsal to, o čem já tady celou dobu přemýšlím - na co jste všichni přede mnou odpovídali, vy jste ten blábol pochopili?
"kde měli průlez (ještě větší 10cm) u jezevčíka, která jej prostrčila skrze něj a pokousala nám fenečku!"
Ten průlez byl jen 10 cm (to by prolezl snad jen potkan), nebo o 10 cm větší než co? A je to vůbec podstatné? Kdo prostrčil jezevčíka a proč? Prostě moje IQ na to nestačí. Zadavatelka má něco kříženého labrador x doga x ohař, tedy asi to nebude žádný trpaslík. A takový pes jen čumí, že ho rve nějaká "nohavice"? Celé je to takové zmotané. Kdyby šlo po chodníku dítě, možná by se nestalo nic, jezevčík třeba jen nemá rád velké psy. Co má zadavatelka dělat? Chodit jinudy, stěžovat si na obecním úřadě, soudit se s majitelkou jezevčíka o náklady na ošetření své fenky (dobrovolně jí to asi nedá a stejně možná ani u soudu neuspěje - i ona měla mít fenu na vodítku), zkusit se s majitelkou jezevčíka slušně domluvit... možností je několik, otázka je, která bude účinná.

24.3.2015 19:11

Konečně téma, kam můžu přidat svoji zkušennost :
Neodborně - nedokonale - máme oplocenou zahradu my i soused. Sousedova ovčanda prolezla na naši zahradu, hospodařila tam mé feně v pelechu, já o ní nevěděla, vypustila jsem svou fenu na zahradu, feny na sebe vlítly a protože ta má se cítila v právu ( i když je asi o 7 kilo menší ), hnala sousedovu fenu z naší zahrady a přitom ji kousla do pr...Zahnala ji přesně na hranici naší zahrady a tam zůstala stát a přišla na zavolání.
A jak myslíte, že to dopadlo ? Soused si stěžoval na obci. Uhradit nic nechtěl, s fenou na ošetření nebyl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík