Žere taky váš pejsek hovínka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2015 12:13
bettynka31

XXX.XXX.150.101

Moje fenka papá hovínka a chtěla bych pomoct aby to nejedla.

26.3.2015 12:26
BeTa- Bojovnice

XXX.XXX.150.101

Když to bude chtít vzít tak jí nařež.

26.3.2015 12:27
mishule

XXX.XXX.99.26

Já to štěndo odnaučila stylem, že jak mile k nějakému čuchla, cukla jsem s ní za kšíry, čapla čumák a rázně řekla fuj. Už to nedělá. :).

26.3.2015 12:39
bettynka31

XXX.XXX.150.101

Moc děkuju za odepsání.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.3.2015 12:59

Může se taky stát, že pesanovi něco chybí ve stravě, tak to prostě dohání takhle...nepíšete jak je fenečka stará, někdy se to u mladých psů stává a pak z toho vyrostou...v každém případě bych přemýšlela o preventivním odčervení...

26.3.2015 13:01

mishule napsal(a):
Já to štěndo odnaučila stylem, že jak mile k nějakému čuchla, cukla jsem s ní za kšíry, čapla čumák a rázně řekla fuj. Už to nedělá. :).

Samozřejmě povel fuj by se mělo štěndo učit odmalička...nikdy nevíte co kde debere a nemusí to být zrovna hovínko...takže souhlas.

26.3.2015 17:37

Můj pejsek taky papá hovínka, nejraději od slepiček nebo od kočiček je to prostě prase

5.4.2015 15:36
BeTa- Bojovnice

XXX.XXX.252.24

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Může se taky stát, že pesanovi něco chybí ve stravě, tak to prostě dohání takhle...nepíšete jak je fenečka stará, někdy se to u mladých psů stává a pak z toho vyrostou...v každém případě bych přemýšlela o preventivním odčervení...

Ano, to je pravda. Pejskovi něco může chybět něco ve stravě, ale odčervuje se jen když má červy a hubne.

5.4.2015 17:44
Lexaurin

XXX.XXX.137.156

Muze jit i o naucene chovani od matky-pokud treba chovatel nestiha uklizet po stenatech a vetsina uklidu je hlavne na matce fence, stenatum se to vtiskne a pak to delaji.Uklizi treba po sobe kdyz se po...doma.Jinak vlk zere bylozravce tak, ze ho nacne na brise a zere vnitrnostii s jejich obsahem, proto kdo krmi Barfem, dava neprane dršťky-obsahuji spoustu latek psovi prospesnych.

Přidejte reakci

Přidat smajlík