Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.3.2015 12:59
Bocky

XXX.XXX.59.157

Ahoj, potřebovala bych poradit nějaký antiparazitni obojek, který nesmrdí ( psa máme doma ) a není toxický pro kočky. Dívala jsem se na kiltex, ale někteří tvrdí, že smrdí. Je to pravda?
Pipety nezabiraji...
Děkuji.

27.3.2015 13:01
mgtka

XXX.XXX.36.4

Měli jsme kiltix a nesmrděl, teď máme od beapharu, funguje dobře, akorát nevím jak je to s těma kočkama.

27.3.2015 13:03
Bocky

XXX.XXX.59.157

Děkuji, pokud by nesmrdel ten kiltex, tak bych šla do kiltexu...:).

27.3.2015 13:13
Danczéz

XXX.XXX.127.1

Beaphar je pro kočky i psy :) (tzn. kočce nevadí)
Kiltix někomu zapáchá, někomu ne.
Doporučuji foresto: nesmrdí, vydrží celou sezónu, je spolehlivý a pro kočky netoxický :).

27.3.2015 21:48
Monika333

XXX.XXX.49.24

Kiltix má svůj pach, ale můžete zkusit třeba obojek Foresto, nezapáchá, funguje a nevadí kočkám.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.3.2015 22:09

Ze zkušenosti mohu potvrdit, že kiltix opravdu smrdí, a to dost, ucítíte to při každém projití okolo vás, nasazuju ho každý rok, koncem dubna, do konce září, funguje opravdu spolehlivě, klíště jsme ještě neměli, na noc ho sundavám. Mám psa celoročně venku (dlouhosrstý), ale velmi nerada používám chem. preparáty, loni jsem Kiltix vyhodila asi v srpnu a potom jen tak ze zvědavosti, jsem psovi před procházkou do přírody, vetřela obyčejný levandulový olej od salus, a věřte nebo ne, klíště ani jedno, a psík i hezky voněl. Dost záleží na tom vtírání do srsti, letos to prvně taky zkusím s olejem, a kdyby se nezadařilo, tak bych musela řešit jinak.

27.3.2015 22:44
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ze zkušenosti mohu potvrdit, že kiltix opravdu smrdí, a to dost, ucítíte to při každém projití okolo vás, nasazuju ho každý rok, koncem dubna, do konce září, funguje opravdu spolehlivě, klíště jsme ještě neměli, na noc ho sundavám. Mám psa celoročně venku (dlouhosrstý), ale velmi nerada používám chem. preparáty, loni jsem Kiltix vyhodila asi v srpnu a potom jen tak ze zvědavosti, jsem psovi před procházkou do přírody, vetřela obyčejný levandulový olej od salus, a věřte nebo ne, klíště ani jedno, a psík i hezky voněl. Dost záleží na tom vtírání do srsti, letos to prvně taky zkusím s olejem, a kdyby se nezadařilo, tak bych musela řešit jinak.

Jak to myslíte? Na jak velkou plochu olej vetřít? Celého jste ho naolejovala? (Škoda, že se jmenujete Anet a ne Julie smajlík ).

27.3.2015 23:48

fikovnice napsal(a):
Jak to myslíte? Na jak velkou plochu olej vetřít? Celého jste ho naolejovala? (Škoda, že se jmenujete Anet a ne Julie smajlík ).

Fikovnice-máte smysl pro humor, ale beru to, anet se taky nejmenuju, ale to je šuma fuk, já, jak mám dlouhosrstku, tak jsem olej rozetřela v dlaních a vtírala hlavně v okolí hlavy, břicho, hrudník, ale NÉÉ tak, aby byl pes mastný, jen jemně a fakt to fungovalo, třeba to byla náhoda, nevím, uvidíme letos, jak to s klíštˇaty bude. Mimochodem, ten šošonek na fotce, to je váš? Moc pěkný, taky by se mi líbil.

27.3.2015 23:56
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Fikovnice-máte smysl pro humor, ale beru to, anet se taky nejmenuju, ale to je šuma fuk, já, jak mám dlouhosrstku, tak jsem olej rozetřela v dlaních a vtírala hlavně v okolí hlavy, břicho, hrudník, ale NÉÉ tak, aby byl pes mastný, jen jemně a fakt to fungovalo, třeba to byla náhoda, nevím, uvidíme letos, jak to s klíštˇaty bude. Mimochodem, ten šošonek na fotce, to je váš? Moc pěkný, taky by se mi líbil.

No, vidíte, a přečtěte si, co mi o něm napsali na vlákně "a co z toho vyrostlo" nebo nějak tak se to vlákno jmenuje. Strašně jej tam urazili . Vám naopak děkuji za pochvalu!
No jo, bez smyslu pro humor, já bych asi žít neuměla. No a s klíšťaty bojím se, že kvůli slabé zimě budou mít klíšťata silný ročník...

28.3.2015 07:32
atika

XXX.XXX.226.2

Také jsem u svého psíka používala levandulový olej od Salus, fungovalo to dvě sezony a pak začal nosit klíšťata. Teď má obojek Scalibor, ten je spolehlivý i pro vydry převlečené za psy a nesmrdí. Jinak olej zpočátku fungoval dobře, obnovovala jsem ho po cca 14 dnech, ale psík z něj teda odvázanej nebyl - má jiné oblíbené voňavky , vždycky se mazal pečlivě vytřít do postele (což mi v tomhle případě zas tak moc nevadilo).

28.3.2015 15:31
fikovnice

XXX.XXX.99.69

atika napsal(a):
Také jsem u svého psíka používala levandulový olej od Salus, fungovalo to dvě sezony a pak začal nosit klíšťata. Teď má obojek Scalibor, ten je spolehlivý i pro vydry převlečené za psy a nesmrdí. Jinak olej zpočátku fungoval dobře, obnovovala jsem ho po cca 14 dnech, ale psík z něj teda odvázanej nebyl - má jiné oblíbené voňavky , vždycky se mazal pečlivě vytřít do postele (což mi v tomhle případě zas tak moc nevadilo).

Jj, ty jejich voňavky...
Náš minulej našel psí "Chanel" u přehrady - chcíplou rybu, kterou se velmi, ale opravdu velmi důkladně navoněl! Cesta domů autem pak vypadala tak, že lidské osazenstvo, tuším včetně řidiče, cestovalo s kapesníkem u nosu!

28.3.2015 21:38
Edgirl

XXX.XXX.193.24

Doporučuji obojek Scalibor

Neregistrovaný uživatel

28.3.2015 22:13
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

Edgirl napsal(a):

Na Scalibor měli 4 z 5 našich psů alergickou reakci - dvěma olezly krky, a dva se mohli udrbat k smrti. Loni jsme měli Foresto, a tam bylo všechno v pohodě. Obecně ale nejsem zastánce chemie na psech, a dokud k nám do stájí lidi nevodili zablešený psy, jsem si vystačila jenom s pangaminem a levandulovým olejem.

28.3.2015 23:02
veraboskova

XXX.XXX.174.250

Místo spotů co jsme dávali jsem koupila obojek Foresto, že to vyjde levnějc. Ale hafík se začal drbat. Není to hodně, ale předtím to nedělal. Zatím mu ho nechávám...

29.3.2015 18:34
Danczéz

XXX.XXX.84.104

Edgirl napsal(a):

Na Scalibor pozor, je pro kočičky toxický! ;) sice nesmrdí, ale myslím, že zadavatelka shání něco co doma nebude vadit kočinám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík