Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.3.2015 14:11
jajja1

XXX.XXX.81.12

Ahoj setkal se tady někdo s tím, že by jejich hafan žral králičí bobky? Mám doma během dne na volno zakrslého králíky, který momentálně bobčí občas i mimo své "wc" a pes chodí a bobky na zemi požírá. Králíka máme rok a toto pes začal dělat poslední měsíc. Může se mu něco stát?V mojí přítomností ví, že nesmí, ale jakmile odejdu z místnosti a uvidí bobek, tak ho sežere

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.3.2015 14:13

Nemůže se mu stát nic. Psi tohle prostě dělají, můj pes je žere na poli.

29.3.2015 14:14
pidla

XXX.XXX.106.11

jajja1 napsal(a):
Ahoj setkal se tady někdo s tím, že by jejich hafan žral králičí bobky? Mám doma během dne na volno zakrslého králíky, který momentálně bobčí občas i mimo své "wc" a pes chodí a bobky na zemi požírá. Králíka máme rok a toto pes začal dělat poslední měsíc. Může se mu něco stát?V mojí přítomností ví, že nesmí, ale jakmile odejdu z místnosti a uvidí bobek, tak ho sežere

Pro všechny psy, které znám, je králičí nebo zaječí bobek oblíbená "lentilka". Pojídání výkalů býložravců je u psů naprosto normální chování. Na vašem místě bych byla ráda, že vám pes doma uklízí ;-) Králíka máte předpokládám zdravého a očkovaného, takže psu opravdu nic nehrozí. U bobků divokých králíků či zajíců riziko samozřejmě je.

29.3.2015 14:24
jajja1

XXX.XXX.81.12

Děkuji, myslela jsem si to :) samozřejmě je králík očkovaný a zdravý, prostě další "domácí mazlíček". Jen mě zarazilo, že to začal dělat až teď.

29.3.2015 18:16
Lexaurin

XXX.XXX.137.156

jajja1 napsal(a):

A čím psa krmìte? Vlk kdyz uloví býlozravce sezere streva i s jejich obsahem, proto napriklad barfari pridavaji do zradla neprane drzky...

29.3.2015 18:20
Lexaurin

XXX.XXX.137.156

Asi takto, pokud to pes dela doma, je velka pravdepodobnost, ze bude zrat i bobky nalezene venku, tedy ty "zdravotne zavadne". Ja bych mu to nedovolila, jednou je to fuj a basta. Mate kralika vysetreneho na toxoplazmozu kuprikladu?

29.3.2015 19:19
V.N.

XXX.XXX.2.242

pidla napsal(a):
Pro všechny psy, které znám, je králičí nebo zaječí bobek oblíbená "lentilka". Pojídání výkalů býložravců je u psů naprosto normální chování. Na vašem místě bych byla ráda, že vám pes doma uklízí ;-) Králíka máte předpokládám zdravého a očkovaného, takže psu opravdu nic nehrozí. U bobků divokých králíků či zajíců riziko samozřejmě je.

Dobrý podvečer, zřejmě mu něco chybí tak baští bobky, které to něco obsahují...

29.3.2015 19:38
V.N.

XXX.XXX.2.242

Lexaurin napsal(a):
A čím psa krmìte? Vlk kdyz uloví býlozravce sezere streva i s jejich obsahem, proto napriklad barfari pridavaji do zradla neprane drzky...

Dobrý podvečer prosím kde koupím výše u Vás zminované krmivo tedy Barfavin...děkuji mám 9 letítého pejska...

29.3.2015 21:24
Lexaurin

XXX.XXX.137.156

V.N. napsal(a):
Dobrý podvečer prosím kde koupím výše u Vás zminované krmivo tedy Barfavin...děkuji mám 9 letítého pejska...

Barfařismajlík od slova BARFsmajlík, pisu na tabletu, tedy bez hacku a careksmajlík

29.3.2015 23:00
jajja1

XXX.XXX.54.31

Nene, venku nic nežere, to vím. Je na granulích hills C/D... asi to vyznělo, jako by je žral každý den (bobky), ale to zase ne.

30.3.2015 07:15

No většinou každý pes si dá, at už je to králičí, raději mají slepičí a úplně vedou kočičí, je to pro ně přirozené, oškliví se to jen nám. Samozřejmě něco třeba chytit může, nějaké parazity, ovšem ty může chytit kdykoliv a kdekoliv.

Hubambo

16.3.2016 20:36
Hubambo

XXX.XXX.4.203

smajlík

16.3.2016 20:41
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Nevěřím, že pes jí bobky kvůli tomu, že mu něco chybí. Ale že je jí a chutnají mu je prostý fakt.
Voní jim to a mnoho zdejších děvčat ví, že čim víc to jejich hafanům smrdí, tím pro ně atraktivnější, Ollie, , jídlo. Zelené, neprané dršťky, ryby voňavé a podobně.

16.3.2016 20:48

Aliens_II napsal(a):
Nevěřím, že pes jí bobky kvůli tomu, že mu něco chybí. Ale že je jí a chutnají mu je prostý fakt.
Voní jim to a mnoho zdejších děvčat ví, že čim víc to jejich hafanům smrdí, tím pro ně atraktivnější, Ollie, , jídlo. Zelené, neprané dršťky, ryby voňavé a podobně.

Včera jsem tu atraktivitu puchu zažila. Vykašlal se na misku s masem a uháněl žebrat syrečky. Ještě nikdy je nezažil a naprosto ho uhranuly.

PesKrálík

27.12.2021 22:27
PesKrálík

XXX.XXX.110.81

Dobrý den, je to nechutné jíst králičí bobky to chápu ale nestane se psíkovi nic. Králičí bobečky jsou prospěšné v tom že obsahují vytamín /B/ a vápník. Náš pes to taky dělá. Krásný den.😌

Přidejte reakci

Přidat smajlík