Ahoj setkal se tady někdo s tím, že by jejich hafan žral králičí bobky? Mám doma během dne na volno zakrslého králíky, který momentálně bobčí občas i mimo své "wc" a pes chodí a bobky na zemi požírá. Králíka máme rok a toto pes začal dělat poslední měsíc. Může se mu něco stát?V mojí přítomností ví, že nesmí, ale jakmile odejdu z místnosti a uvidí bobek, tak ho sežere
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nemůže se mu stát nic. Psi tohle prostě dělají, můj pes je žere na poli.
jajja1
napsal(a):
Ahoj setkal se tady někdo s tím, že by jejich hafan žral králičí bobky? Mám doma během dne na volno zakrslého králíky, který momentálně bobčí občas i mimo své "wc" a pes chodí a bobky na zemi požírá. Králíka máme rok a toto pes začal dělat poslední měsíc. Může se mu něco stát?V mojí přítomností ví, že nesmí, ale jakmile odejdu z místnosti a uvidí bobek, tak ho sežere
Pro všechny psy, které znám, je králičí nebo zaječí bobek oblíbená "lentilka". Pojídání výkalů býložravců je u psů naprosto normální chování. Na vašem místě bych byla ráda, že vám pes doma uklízí ;-) Králíka máte předpokládám zdravého a očkovaného, takže psu opravdu nic nehrozí. U bobků divokých králíků či zajíců riziko samozřejmě je.
jajja1
napsal(a):
A čím psa krmìte? Vlk kdyz uloví býlozravce sezere streva i s jejich obsahem, proto napriklad barfari pridavaji do zradla neprane drzky...
pidla
napsal(a):
Pro všechny psy, které znám, je králičí nebo zaječí bobek oblíbená "lentilka". Pojídání výkalů býložravců je u psů naprosto normální chování. Na vašem místě bych byla ráda, že vám pes doma uklízí ;-) Králíka máte předpokládám zdravého a očkovaného, takže psu opravdu nic nehrozí. U bobků divokých králíků či zajíců riziko samozřejmě je.
Dobrý podvečer, zřejmě mu něco chybí tak baští bobky, které to něco obsahují...

No většinou každý pes si dá, at už je to králičí, raději mají slepičí a úplně vedou kočičí, je to pro ně přirozené, oškliví se to jen nám. Samozřejmě něco třeba chytit může, nějaké parazity, ovšem ty může chytit kdykoliv a kdekoliv.
Hubambo

XXX.XXX.4.203

Aliens_II
napsal(a):
Nevěřím, že pes jí bobky kvůli tomu, že mu něco chybí. Ale že je jí a chutnají mu je prostý fakt.
Voní jim to a mnoho zdejších děvčat ví, že čim víc to jejich hafanům smrdí, tím pro ně atraktivnější, Ollie, , jídlo. Zelené, neprané dršťky, ryby voňavé a podobně.
Včera jsem tu atraktivitu puchu zažila. Vykašlal se na misku s masem a uháněl žebrat syrečky. Ještě nikdy je nezažil a naprosto ho uhranuly.
PesKrálík

XXX.XXX.110.81
Dobrý den, je to nechutné jíst králičí bobky to chápu ale nestane se psíkovi nic. Králičí bobečky jsou prospěšné v tom že obsahují vytamín /B/ a vápník. Náš pes to taky dělá. Krásný den.😌