Ahoj všem zvláště BARFistům - dnes ráno jsem psovi do snídaně zamíchal Kelpu + mořské korály - nejprve se to snažil z masa oklepat a následně to vyzvrátil :( Máte někdo zkušenosti s nepřijímáním výše uvedených typů doplňků? Nahradit je např. rybou/losos.olejem nemohu. Díky předem za reakce.
Uživatel s deaktivovaným účtem

A co to něčím nahradit...např. vaječné skořápky a pivovarské kvasnice..?...toto u nás bez problémů. Vitamín C pak dávám buď ovoce popř. slupky šípků...toto vše se taky prodává jako doplňky k BARFU
vojtas
napsal(a):
Ahoj všem zvláště BARFistům - dnes ráno jsem psovi do snídaně zamíchal Kelpu + mořské korály - nejprve se to snažil z masa oklepat a následně to vyzvrátil :( Máte někdo zkušenosti s nepřijímáním výše uvedených typů doplňků? Nahradit je např. rybou/losos.olejem nemohu. Díky předem za reakce.
Kelpu mi psi žerou i suchou z prázdné misky, korály nedávám.
Já bych doporučila dát příště jen jeden z těchto doplňků, abyste vysledoval, který z nich mu vadí. A ten prostě nedávejte. Nevidím důvod cpát psu něco, po čem blije, zvlášť když je to tak nepřirozená součást stravy, jako mořská řasa a mořské korály. Pes se dá plnohodnotně nakrmit i bez toho.
Jo a nějak nechápu tu větu o nahrazování rybou či lososovým olejem. Jistěže se nedá kelpa a korál nahradit rybou či lososovým olejem - každá z těchto složek má úplně jiné složení a hraje ve výživě naprosto jinou roli. Víte vůbec, proč vlastně chcete psu dávat kelpu a korály? Proč to podle vás ve výživě potřebuje?