Vyběhání chrta - kde?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.3.2015 19:04
Izaskt

XXX.XXX.210.13

Ahoj,
kde nechávate svojich chrtov vyšprintovať sa? Chodíte na dráhu, kde sa s nimi preteká, alebo do nejakého ohradeného psieho parku?
Vďaka.

31.3.2015 21:06
balisek

XXX.XXX.177.233

Chrty už sice pár pátku nevlastním, ale když jsem je měla, kombinovala jsem různé aktivity. Dráhu, procházky v parku nebo v lese, blbnutí s jinými psy, honění létajícího talíře, různé výlety a túry. Psi jsem měla relativně poslušné, tudíž na bezpečných místech mohli běhat bez vodítka.

1.4.2015 08:41
samain

XXX.XXX.151.242

Pokud váš chrt nemá perfektní přivolání, ideálně v oploceném prostoru nebo na dráze.

1.4.2015 08:51
katkaa1

XXX.XXX.180.30

Mám vlkodavicu nie je to úplne "typický" chrt, ale oni tiež radi behajú. Najlepšie sa vybehá s iným psom, ale musí to byť niekto kto jej stíha - čiže najlepšie iný chrt :)
Nosievam ju aj von s koňmi to sa vybehá tiež, ale tam chýba tá radosť z hry. Naša lieta aj na voľno, ak idem sama vyjdem na hrádzu a pobehovaním hore a dolu kopcom z jednej strany na druhú sa tiež vie celkom unaviť. Hádzanie hračiek a aportovanie nie je pre ňu vôbec zaujímavé.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2015 13:07

Měla jsem afgána...na louce, na poli, v lese bez problémů, když bylo hnusně, mokro, bahno...tak jsme jezdili na malé letiště kde byl asfalt...

1.4.2015 13:30

Dobré na vyběhání chrta je velikáááská louka a dva lidi. A když si ho budou posílat mezi sebou, pes se vyběhá dostatečně a lidé se neuštvou.
A tréninky a závody na dráze, to ničím nenahradíte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík