Uživatel s deaktivovaným účtem

No řekla bych ty anální žlázky, někteří psi na to trpí a plní se jim v opravdu krátkých intervalech, může tam mít trochu zánět nebo právě rozlízanou a podrážděnou kůži z toho olizování, a také už se z toho mohl stát zlozvyk.

No zkusit to můžete, ještě lepší je kalciová mast, nejlíp před procházkou aby si to nemohl hned slízat. A nebo já používám propolisový sprej na sliznice, dá se koupit v lékárně je to pro lidi na dásně, dávám to psům do uší, a naší čubině jsem taky párkrát nastříkala prdku. Působí to proti kvasinkám, bakteriím, místně to tlumí bolest a mám to vyzkoušené i na sobě :-D.
napsal(a):
No zkusit to můžete, ještě lepší je kalciová mast, nejlíp před procházkou aby si to nemohl hned slízat. A nebo já používám propolisový sprej na sliznice, dá se koupit v lékárně je to pro lidi na dásně, dávám to psům do uší, a naší čubině jsem taky párkrát nastříkala prdku. Působí to proti kvasinkám, bakteriím, místně to tlumí bolest a mám to vyzkoušené i na sobě :-D.
Můžu se zeptat - dáváte psům do uší, za jakým účelem?
Mám BOCku s ušima zalomenýma v půlce a neustále se jí tam dělají červené flíčky (uši čistím pouze čistým kapesníčkem), není jich nějak moc, ale dělají se právě v tom ohybu.

Dávám jim to proti zánětu oba dva na to dost trpěli teď máme klid.