Pelíšek pro psa - jaký vybrat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.4.2015 11:51
kobroor

XXX.XXX.41.2

Dobrý den,
chci koupit svým dvěma fenám NO a SAO pelíšek - spíš tedy polštář nebo matraci.
Můžete mi prosím doporučit materiál látky, který se dobře udržuje a vydrží (chci sundavací potah) a materiál náplně - aby taky něco vydržel a nebyla z toho za chvíli placka (to mají teď
S čím máte dobré zkušenosti?
Děkuju za odpovědi.

7.4.2015 21:09
Lexaurin

XXX.XXX.137.156

ZOOHIT paměťová pěna.

8.4.2015 09:04
kobroor

XXX.XXX.41.2

Děkuju alespoň za jednu odpověď
Kouknu na ten zoohit a něco zkusíme...

8.4.2015 11:53
Hodonak

XXX.XXX.126.173

Nejvíc se mým šelmám líbí na gauči, v křeslech, v mé posteli... ale jako pelíšky jsem sehnal na sběrném dvoře ze starého gauče ty jednotlivé díly, molitan, pružiny... K nezaplacení! 10 kusů, cca 80x80 centimetrů. dám do kouta vždycky dva, za měsíc nebo víc vyhodím. Různé klasické pelechy s nebývalým nadšením roztrhali, tohle opravdu splní účel!

8.4.2015 14:03
Clayton

XXX.XXX.238.232

Tak pokud máte psy dva, rozřízněte nějakou starou (nebo novou ) lidskou matraci.Tu ''obalíte'' nějakým starým povlečením a je to.Řešila to tak jedna známá, která měla povícero psů a kupovat jim každou chvíli nový pelech například od Rogz for dogz, na to prostě neměla finance.

8.4.2015 14:27
rubištajn

XXX.XXX.2.226

Já jsem nadšená z těchto pelechů: http://www.peliskydog.cz/Pelisek-Cordura-Prestige-c28_0_1.htm
Mám zatím jeden asi 3 měsíce, snadno se udržuje, jen trochu šustí (cordura). Už dělají i látkový vnitřek, ale obávám se, že ztratí původní účel.
Šetřím na další a právě teď mají akci.

8.4.2015 16:15
hn..

XXX.XXX.245.254

Taky se přikláním k improvizaci a samovýrobě. Už jsem těch drahých pelechů nakoupila spoustu, ale ideální nebyl žádný a taky už žádný nemám. Používám bud vetbedy v plastovém pelechu, nebo staré polštáře z gaučů, které průběžně vyhazuju a taky už dlouho slouží pěna z matrace za 20 Kč, u sedláře potažená koženkou. Koženka sice praská, ale je spolehlivě omyvatelná.

9.4.2015 08:18
kobroor

XXX.XXX.41.2

No u nás je problém v tom, že psi spí na chodbě a v podstatě "v cestě", takže potřebuju nějaké skladné a ne moc těžké pelechy, protože je pokaždé ráno uklízím
Jinak feny už jsou dospělé a nic neničí.
Pro začátek teda zkusím sehnat nějakou matraci a upravit jí do požadovaných rozměrů.

14.4.2015 18:07
tapinka85

XXX.XXX.160.140

Já jsem spokojená s pelíšky BESI. Dělají nejen svlékatelné a pratelné potahy, ale i z pamětově pěny a možná i z koženky. Jeden pelíšek už mám rok. Pere se celkem často a je jako nový. Mám z imitace broušené kůže. Nejen, že se z něj neskutečně dobře uklízejí chlupy, ale i perfektně vypadá a je hrozně příjemný a navíc nešustí, což naši psi na jiných pelíšcíh nesnášeli. Rači leželi mimo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík