Roboran vs. Micromineral

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2015 09:08
colectiv

XXX.XXX.146.86

Zdravim,

co je podle vas lepsi?
Mam oboje... Muzu je stridat? Jeden tyden to, druhy to? Nebo je lepsi to nemichat?

Krmim varenym masem s ryzi, proto chci pridat vitaminy a mineraly, aby neco nechybelo. Varem se toho dost znici.

Diky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.4.2015 10:21

Mám fenu na BARFu, dávám micromineral od barona a balancer od Novosádové. Mimo to, přidávám ještě bylinnou směs, hydrolyzovaný kolagen, sušené šípky, askokelp.

20.4.2015 10:43
colectiv

XXX.XXX.146.86

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Mám fenu na BARFu, dávám micromineral od barona a balancer od Novosádové. Mimo to, přidávám ještě bylinnou směs, hydrolyzovaný kolagen, sušené šípky, askokelp.

Kolagen mam taky, pak jeste kelpu, lososak. Momentalne davam jen ten Roboran, nechci to prekombinovat a obecne nevhodne kombinovat. Roboran jsou umele vitaminy, ale prijde mi, ze jich je vic, nez v Micromineralu, kde jsou rasy, kvasnice, koraly.

21.4.2015 08:32
kobroor

XXX.XXX.41.2

Já jsem se rozhodovala takto - Roboran jsou umělé vitamíny, Micromineral je přírodní. Krmím barfem, čili přírodně a chci taky přírodní vitamíny
No a v současné době nepřidávám nic (kromě přípravků na klouby).

21.4.2015 16:37

Kobroor, jaké dáváte přípravky na klouby? Písněte.

22.4.2015 08:48
kobroor

XXX.XXX.41.2

Dávám Alavis pro koně, druhy různě střídám, ale minimálně musí obsahovat glukosamin, chondroitin a MSM.
Mám dva velké psy, takže balení pro koně mě vyjde dobře cenově a navíc je to v sypké formě, což mi vyhovuje víc než tablety (jeden pes mi tablety nejí a já je musím stejně drtit).

22.4.2015 10:42

Díky za info.

22.4.2015 15:44

Já jsem pro MicroMineral. Mám zkušenosti jenom s ním sice. Ale troufám si říct, že pozitivní. A psi si ho jedli i samotný ze začátku.

Přidejte reakci

Přidat smajlík