Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.4.2015 10:05
Lifted

XXX.XXX.92.127

Ahoj chtěla bych se poradit :) Mám zhruba 9 měsíční labradorku ještě takový mladý střívko :) jedna věc co mi vadí a na čem chci s ní ted makat je, že když s ní jdu na procházku a jde kolem nás další pes ona mě tahá za ním a chce si hrát nebo si lehne (to už jí do chodu nedám), psa pozoruje a když prochází okolo nás vysřelí. Zkoušela jsem jí nalákat na pamlsek aby si procházejícího psa nevšímala, ale pamlsek jí nezajímá. Když jde pes před námi táhne jak blázen a když za námi otáčí se, lehá si, nechce jít dopředu. Chtěla bych se tedy zeptat na Vaši radu nebo zkušenosti jak bych ji mohla naučit aby šla hezky na vodítku a pejska si moc nevšímala.

20.4.2015 13:40
fram

XXX.XXX.70.158

Štěňata na začátku prochajdy nechat vyblbnout, vylítat a z procházky už jdou krásně u nohy, ještě jsou za to chválena a dostanou pamlsek- zjistí, že se jim to "vyplatí" a pak už není problém. Když je štěndo nabité energií, tak nemá cenu ho nějak omezovat, stejně se nesoustředí a nějaké "cvičení" ho nezajímá, když je v okolí tolik "novinek".Zkuste se domluvit s někým, kdo má štěndo podobného stáří, nebo snášenlivého psa, nechte ho vyřádit a pak to půjde líp.

20.4.2015 14:03
inusanka

XXX.XXX.98.58

Mám pětiletou NF a dělá to stále, kdyby měla kamarádů denně deset nových, bude chtít jedenáctého. No a sem tam se nějakého pejska bojí a sem tam máme třídního nepřítele.

Přidejte reakci

Přidat smajlík