Uživatel s deaktivovaným účtem

Ona vás nehoní, ona vás pase. Vinnen budete samozřejmě vy, protože motorka je přece zlá.

Ten vás nehoní, ale taky pase .
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
lev
napsal(a):
Plete si vás s kohoutem...
Njn, když se Pepan prohání po návsi na motorce, tak to žádná místní slepice neodolá...
Pepan.
napsal(a):
Sousedovy slepice běhají volně po návsi. Kdykoliv vyjedu na motorce, jedna z nich mě honí. Když jí přejedu, kdo je vinný?
Pepane, s tím si hlavu nelámejte, zajedete - seberete a máte večeři a dělal bych to takhle furt až se jich zbavíte a už vás žádná z nich nebude otravovat

Ona tu vůbec čeština dostává na zadek...Když jsme na psím fóru, tak aspoň ty psy bychom měli skloňovat správně :
1. p. č. mn. – páni, psi ( kdo )
5. p. č. mn. – páni, psi (volám )
4. p. č. mn. – pány, psy (vidím )
7. p. č. mn. – s pány, se psy ( s kým ).
napsal(a):
Ona tu vůbec čeština dostává na zadek...Když jsme na psím fóru, tak aspoň ty psy bychom měli skloňovat správně :
1. p. č. mn. – páni, psi ( kdo )
5. p. č. mn. – páni, psi (volám )
4. p. č. mn. – pány, psy (vidím )
7. p. č. mn. – s pány, se psy ( s kým ).
ORIONKO, nejsem si jistá, tedy jsem, že 5. pádem volám - pány, tedy psy, klidně mně opravte, pokud nesouhlasíte
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Obávám se, že pokud tohle nebyli někteří schopní pobrat za 10 a více let každodenní školní docházky, pod kvalifikovaným pedagogickým dozorem, tak koutek českého jazyka na ifauně už je nevytrhne...
panda H
napsal(a):
ORIONKO, nejsem si jistá, tedy jsem, že 5. pádem volám - pány, tedy psy, klidně mně opravte, pokud nesouhlasíte
Není to "volám pány" ve větě Volám pány k večeři (to je volám koho co), ale je to "volám páni! (ve smyslu věty: Pojďte sem, páni! Nebo - páni, to je krásné! a pod.
My jsme se ten pád učili jako OSLOVUJEME, VOLÁME a pak je to jasné všem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Císař
napsal(a):
Petro,
já sice nevím čím to je, ale právě v kategorii "psi" je slepic nejvíc.
... a Vy jste si sem teď přišel vypnout hruď a zakokrhat, že ano...
aggitta
napsal(a):
Není to "volám pány" ve větě Volám pány k večeři (to je volám koho co), ale je to "volám páni! (ve smyslu věty: Pojďte sem, páni! Nebo - páni, to je krásné! a pod.
My jsme se ten pád učili jako OSLOVUJEME, VOLÁME a pak je to jasné všem.
Vy voláte pány? Tady jsem, mejl mi dejte do vnitřní pošty.
P.S. Co bude k té večeři?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Pepan.
napsal(a):
Já sice nejsem pán, ale večeři bych si s dovolením také dala
Pepan.
napsal(a):
Prosím, prosím, já taky na tu večeři , v Praze mě o všechno okradli, nemám ani na suchej chleba, tak bych se rád připojil, už šilhám hlady, ruce a nohy mi neslouží , třeba bych u Vás mohl být na jídlo i postel, tedy - ubytko s polopenzí , šlo by to ?
Pepan.
napsal(a):
Dnes jsem přejel husičku, bude grilovačka. Dalo mi to práci než jsem na ní najel, utíkala potvůrka. Ale neměla tam co dělat, že.
Dámy hlaste se která z vás má zájem a přijede pomáhat s přípravou bašty. Pití a domácí klobásky vezměte s sebou.
Pepane, když jsem zahlíd " motorka a slepice ", tak jsem si to nemohl nechat ujít , Pepo, já bych se rád taky připojil k té večeři a může být i oběd ? . Heluš mi ted pořád vaří samé blafy, to se nedá fakt jíst - napsal bych trefně ž.át, tuhle mi naschvál vylila vařící polívku do klína, no děs , jsem nepoužitelný a fakt neštastnej , kdo mi prosím pomůže - aspoň s tím obědem ?
Bobo.
napsal(a):
Pepane, když jsem zahlíd " motorka a slepice ", tak jsem si to nemohl nechat ujít , Pepo, já bych se rád taky připojil k té večeři a může být i oběd ? . Heluš mi ted pořád vaří samé blafy, to se nedá fakt jíst - napsal bych trefně ž.át, tuhle mi naschvál vylila vařící polívku do klína, no děs , jsem nepoužitelný a fakt neštastnej , kdo mi prosím pomůže - aspoň s tím obědem ?
Dobře ti tak Bobo, nic jiného sis nezasloužil a už ti někdo řekl, že tvoje miloučká Heluš je imrvere to samé, co OLIV od Pepka námořníka ? Ta podoba, ten šílenej účes a stejně prdlá, přesně to je Oliv, máš doma unikát, co se jen tak nevidí...
balík
napsal(a):
Dobře ti tak Bobo, nic jiného sis nezasloužil a už ti někdo řekl, že tvoje miloučká Heluš je imrvere to samé, co OLIV od Pepka námořníka ? Ta podoba, ten šílenej účes a stejně prdlá, přesně to je Oliv, máš doma unikát, co se jen tak nevidí...
Hele balíku, dej si pauzu , zmákl jsem Sucháče, pacoše, zmáknu Heluš i slepice...

Bobo.
napsal(a):
Hele balíku, dej si pauzu , zmákl jsem Sucháče, pacoše, zmáknu Heluš i slepice...
Pecka
Džejár
napsal(a):
Prosím, prosím, já taky na tu večeři , v Praze mě o všechno okradli, nemám ani na suchej chleba, tak bych se rád připojil, už šilhám hlady, ruce a nohy mi neslouží , třeba bych u Vás mohl být na jídlo i postel, tedy - ubytko s polopenzí , šlo by to ?
Džejáre, Džejáre, někde jsem četla (už to bohužel nemůžu najít) že mi nabízíte půl svého království v Dallasu. Tady ale žebráte o oběd a nocleh, tak jak to je? Máte aspoň klavír aby jste mi mohl zahrát žebráckou operu?
P.S. Šikmé oči nemám. Máma je Japonka, táta Čech. Dědeček je Rus. Babička z máminy strany Indiánka.
Pepane, ted se mi na tu večeři ještě hlásí doktor Zajac, vlastně Zajíc , rád by si dal taky husičku, ale mám ti napsat, že jedna malinká husička je málo a vzkazuje ti, abys zajel další , když už prý večeře, tak pořádná, nechce mít jen mastnou pusu od prázdných kostí, které si okousal ty...
Vocásek
napsal(a):
Základ správné jízdy je před zvířetem neuhýbat, maximálně brzdit Takže ať vyběhne slepice nebo pes ničeho se nelekej a jeď dál, je to lepší než to strnout a zabít se o taras
Takže slepice, pes nebo husa přežije a já budu mrtvej ? Musím říct Heluš, aby uhýbala, že tak to má jistý a přežije
Bobo.
napsal(a):
Pepane, ted se mi na tu večeři ještě hlásí doktor Zajac, vlastně Zajíc , rád by si dal taky husičku, ale mám ti napsat, že jedna malinká husička je málo a vzkazuje ti, abys zajel další , když už prý večeře, tak pořádná, nechce mít jen mastnou pusu od prázdných kostí, které si okousal ty...
Jasňačka Bobo, už jdu jezdit. Možná i nějaká ta kačena bude. Vyber něco na úplatcích ať je na pití.
Necháme to na zítra, griluje se od 17 hoď. Další zájemci a zájemkyně o večeři hlaste se.
Jůůůů to bude mejdlo...
balík
napsal(a):
Hej balíku, přijedeš také? A poštou, PPL, nebo na kole? Heluš uvidíš originál, Bobo ti jí možná i půjčí
Přivez jablka
Pepan.
napsal(a):
Tak já s Vámi počítám. Přijede vás víc? Ale jen soukromě, inspektory tady nechci.
Jsem pro kazdou legraci, muzu prijit taky ? A to grilovani bych nechala az na vikend, zitra ma prset a ted me napadlo, co kdybych rekla i Babete, umi super kolacky a ty ja moc rada... Hus a kacen asi moc nebude, tak at se dojim aspon kolacema, uz vidim jak se cpe Bobo i Zajic kacenama a ostatni jen koukaji a slintaji ! A kde se to ma vubec konat ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Pepan.
napsal(a):
Tak já s Vámi počítám. Přijede vás víc? Ale jen soukromě, inspektory tady nechci.
Pišišvor není ČOI ani SZPI, ale policejní inspektor, a ti na člověka nejdou
panda H
napsal(a):
Jsem pro kazdou legraci, muzu prijit taky ? A to grilovani bych nechala az na vikend, zitra ma prset a ted me napadlo, co kdybych rekla i Babete, umi super kolacky a ty ja moc rada... Hus a kacen asi moc nebude, tak at se dojim aspon kolacema, uz vidim jak se cpe Bobo i Zajic kacenama a ostatni jen koukaji a slintaji ! A kde se to ma vubec konat ?
Jistě, přijeď medvídku
Vážně prší tak to necháme na sobotu, dám sem potom plánek cesty.
Jo Babetu nezvi, ona všechno vykecá a já mám na zahradě ukrytý poklad. Zajíc moc nemluví, toho klidně přivez, až pojedeš.
Já bydlím v Rybitví, tam je to celkem fajn.
Chtěl jsem vás napřed pozvat tam, ale protože u nás jsou nejlepší holky, nebudu riskovat že mi je přeberete.
Sejdeme se tedy v Praze, ulice U Továren. Přidám obrázek z google map, to snad všichni najdete.
Já pojedu: Pičín – Kozomín – Řitka … mám navigačku, tak snad nezabloudím ani když to vezmu přes Dejvice.
Mám tam kámošku, tak jí taky naložím. Ráda vaří, ta vezme jídla nejvíc.
Těším se vás... Pepan.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Pepan.
napsal(a):
Chtěl jsem vás napřed pozvat tam, ale protože u nás jsou nejlepší holky, nebudu riskovat že mi je přeberete.
Sejdeme se tedy v Praze, ulice U Továren. Přidám obrázek z google map, to snad všichni najdete.
Já pojedu: Pičín – Kozomín – Řitka … mám navigačku, tak snad nezabloudím ani když to vezmu přes Dejvice.
Těším se vás... Pepan.
Slibuju, že nikomu žádnou holku nepřeberu - čestný policejní!
Pepan.
napsal(a):
Těším se vás... Pepan.
Pro Pepana :
Vy jste asi šílenec, kde to je, ani název ulice, vy si děláte srandu, že jo ? . Pak bude po Praze běhat třeba 50 " bezdomáčů " a hledat, kde bydlíte, nebo kde ten raut se koná a někdo vyhlásí policejní manévry, aby nás pochytali , no to si ještě rozmyslím, vy jste nějakej vykuk, co láká krásné ženské na husy a kačeny, no, to jsem ještě nikdy neslyšela, to bude nějakej podraz..
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Pišišvor není ČOI ani SZPI, ale policejní inspektor, a ti na člověka nejdou
Tak to by mně tedy zajímalo, na co, nebo po čem jdou policejní inspektoři, když nejdou na lidi, to teda fakt nevím . inspektore, to by potřebovalo mezi grilováním nějakou přednášku, nebo trochu školení, co Vy na to ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
panda H
napsal(a):
Tak to by mně tedy zajímalo, na co, nebo po čem jdou policejní inspektoři, když nejdou na lidi, to teda fakt nevím . inspektore, to by potřebovalo mezi grilováním nějakou přednášku, nebo trochu školení, co Vy na to ?
Pišišvor hledá výbušniny - toho lidi z civilu zajímají, jenom když jde o jídlo
Eliška.
napsal(a):
Džejáre, Džejáre, někde jsem četla (už to bohužel nemůžu najít) že mi nabízíte půl svého království v Dallasu. Tady ale žebráte o oběd a nocleh, tak jak to je? Máte aspoň klavír aby jste mi mohl zahrát žebráckou operu?
P.S. Šikmé oči nemám. Máma je Japonka, táta Čech. Dědeček je Rus. Babička z máminy strany Indiánka.
No, jak to tady tak čtu, no tě bůh, mulatka jak vyšitá... Džejáre nebrat...

panda H
napsal(a):
Pro Pepana :
Vy jste asi šílenec, kde to je, ani název ulice, vy si děláte srandu, že jo ? . Pak bude po Praze běhat třeba 50 " bezdomáčů " a hledat, kde bydlíte, nebo kde ten raut se koná a někdo vyhlásí policejní manévry, aby nás pochytali , no to si ještě rozmyslím, vy jste nějakej vykuk, co láká krásné ženské na husy a kačeny, no, to jsem ještě nikdy neslyšela, to bude nějakej podraz..
Vy to jako berete vážně? Jestlu ani, tak to potěš koště...
Pepan.
napsal(a):
Hej balíku, přijedeš také? A poštou, PPL, nebo na kole? Heluš uvidíš originál, Bobo ti jí možná i půjčí
Přivez jablka
Hele, Pepane, já to hnedle nepochopil, ale dají mi prý mašli, zabalej do krabice a přiletím vrtulníkem , tam mě schodí dolů, snad ten pád z výšky přežiju , když jsem ten " dáreček " a můžeme slavit, hlavně dej včas vědět - místo určení, abych v té krabici nelítal celý den
panda H
napsal(a):
Pro Pepana :
Proč hledat? Kdo se umí dívat najde. Všechno je té mapě. Praha 10, ulice u továren 33.
A vy jste krásná?
Eliška.
napsal(a):
No já se tím moc nechtěl chlubit, ale spadli jsme na skoro samé dno, už si nemůžeme tolik vyskakovat a tak jsem si myslel Eliško, že byste to u nás -v Dallasu vzala jako vedlejšák - uklízet a vařit naše americké papání, nosit drinky k bazénu, hlavně se starat o seniory, číst jim atd, je toho celkem dost , ale vy jste šikovná, vy byste to zvládla, no a pak, když se osvědčíte , tak se rozhodnu, co s vámi dál, třeba skončíte u koní , ale to fakt ještě nevím, pokud najdu Japonku se šikmejma očima, tak máte bohužel smůlu
tak co souhlasíte ?, aby ne, podíváte se za velkou louži, uvidíte stáda koní a bude vás přecházet zrak z té nádhery
P.S. Poznáme se u Pepana na grilovačce, už se nemůžu dočkat.
Džejár
napsal(a):
No já se tím moc nechtěl chlubit, ale spadli jsme na skoro samé dno, už si nemůžeme tolik vyskakovat a tak jsem si myslel Eliško, že byste to u nás -v Dallasu vzala jako vedlejšák - uklízet a vařit naše americké papání, nosit drinky k bazénu, hlavně se starat o seniory, číst jim atd, je toho celkem dost , ale vy jste šikovná, vy byste to zvládla, no a pak, když se osvědčíte , tak se rozhodnu, co s vámi dál, třeba skončíte u koní , ale to fakt ještě nevím, pokud najdu Japonku se šikmejma očima, tak máte bohužel smůlu
tak co souhlasíte ?, aby ne, podíváte se za velkou louži, uvidíte stáda koní a bude vás přecházet zrak z té nádhery
Já bych přišla taky. Tedy na tu grilovačku, za velkou louži nechci.
V kolik hodin?
Vezmu klobásky a nakládaný hermelín.
Bílávlčice
napsal(a):
Já bych přišla taky. Tedy na tu grilovačku, za velkou louži nechci.
V kolik hodin?
Vezmu klobásky a nakládaný hermelín.
No to je super, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic , moje milá, musíte se ale domluvit s Pepanem, ten to všechno organizuje, já jsem tam jen jako " dáreček ", ale on vás jistě taky přibalí
P.s. Pivko by bylo taky ?
Pepan.
napsal(a):
Dnes jsem přejel husičku, bude grilovačka. Dalo mi to práci než jsem na ní najel, utíkala potvůrka. Ale neměla tam co dělat, že.
Dámy hlaste se která z vás má zájem a přijede pomáhat s přípravou bašty. Pití a domácí klobásky vezměte s sebou.
"Dnes jsem přejel husičku, bude grilovačka. Dalo mi to práci než jsem na ní najel, utíkala potvůrka. Ale neměla tam co dělat, že.
Dámy hlaste se..." když jsem to dočetla po tuto část, myslela jsem, že bude následovat: "Dámy hlaste se komu chybí kamarádka (nebo že by tchyně?)."
fikovnice
napsal(a):
"Dnes jsem přejel husičku, bude grilovačka. Dalo mi to práci než jsem na ní najel, utíkala potvůrka. Ale neměla tam co dělat, že.
Dámy hlaste se..." když jsem to dočetla po tuto část, myslela jsem, že bude následovat: "Dámy hlaste se komu chybí kamarádka (nebo že by tchyně?)."
Já jsem se neodvážil napsat to tak přímo, ale když tady čtu vlákno „jak naučit štěně čůrat doma na dečku“ chápu že jsem klidně mohl.
Dnes jsem srazil i kozičku, masa bude dost, přijeďte všichni.
Tak vážení, pro naší grilovačku jsem našel lepší flek.
Je tam opuštěná zahrada s dřevěnou boudou, to bude to pravé co potřebujeme. Mám obavy, že ta dřevotřísková kulisa s nakreslenou ulicí by nám mohla shořet, když uděláme velký fajrák.
Proto měním místo setkání, nebude to Praha, ale čekám vás v sobotu v 16 hod. u cedule v městě Hrob. Nevím odkud jste, tak si nejkratší cestu do Hrobu najděte na mapě.
Pepan.
napsal(a):
Je tam opuštěná zahrada s dřevěnou boudou, to bude to pravé co potřebujeme. Mám obavy, že ta dřevotřísková kulisa s nakreslenou ulicí by nám mohla shořet, když uděláme velký fajrák.
Proto měním místo setkání, nebude to Praha, ale čekám vás v sobotu v 16 hod. u cedule v městě Hrob. Nevím odkud jste, tak si nejkratší cestu do Hrobu najděte na mapě.
Poněkud černý humor :-D.
Džejár
napsal(a):
„Já to tedy beru, šéfe.“
Na takovou nabídku čekám celý život, a kvůli Vám si asi zajdu na plastiku a nechám si oči zešikmit.
Jen mě mrzí, že se na naše velké setkání nehlásí i Umpa.lumpa.
Tajně jsem doufala, že z ní to velké tajemství v jakém spodním prádle a na kterou stranu běhat kolem počítače přece jen vytáhneme.
Pepan.
napsal(a):
Teda Pepane, ještě to jednou změníš a můžeš " s něčím " přijít k nám do nemocnice, tam tě taky budu posílat od čerta k dáblu a " vozit " tě po různých špitálech až omdlíš bolestma, protože tě nebude mít kdo ošetřit, ale hlavně nebude čas, protože, sotva co tě vyloží ze sanitky, tak tě tam hned zase naloží a pojedeš dál.. , aby ses nenudil
Jo, Pepane, ráno za mnou byla Babeta, nevím kdo jí to proflákl, ale řekla, že se chce toho mejdla taky zúčastnit a, že když můžu já a Zajíc, tak ona chce taky , tak nevím, jestli jí mám nasměrovat do "P.dele ", nebo rovnou na ten " Onen Svět " ? . Tak porad, ty víš všechno jak ta fíkovnice
Pepan.
napsal(a):
Jablka se vždycky hodí a zvaž je aby to bylo aspoň půl kila.
Ted tady čtu o jabkách, prosím tě na co jabka, když budou pečené husy, kačeny a kozy ? . Bude z tebe zbojník, který si nás s jabkem na palici sestřelí šípem, jako třeba,
" sestřel nebo zastřel si svého Pepana a Boba " ? , To ale pak budou jatka ! , no tedy, takovou grilovačku jsem ještě nezažil a po téhle, už ani jinou asi nezažiju.
Bobo.
napsal(a):
Teda Pepane, ještě to jednou změníš a můžeš " s něčím " přijít k nám do nemocnice, tam tě taky budu posílat od čerta k dáblu a " vozit " tě po různých špitálech až omdlíš bolestma, protože tě nebude mít kdo ošetřit, ale hlavně nebude čas, protože, sotva co tě vyloží ze sanitky, tak tě tam hned zase naloží a pojedeš dál.. , aby ses nenudil
Bobo, já už nic měnit nebudu. Sice jsem ještě jsem uvažoval o lyžařském areálu Šukačka, mám ale obavu, že to by místní dámy nechtěly.
Ale jestli víš o lepším místě, hoď sem nápad.
Můžu splašit autobus, objet vesnice a pobrat všechny zájemce o grilovačku.
A už jsi přihlásil Heluš do výměny manželek?
Jinak Bobo, ono je to celkem jedno, Kamenická nebo Vinohradská nemocnice, většina lidí si nevšimne.
Jo bral jsi úplatky, tak kupuješ pivo.
Já beru kytaru, mám ještě pravou Španělku z javorového dřeva. Na co hraješ ty? Prý co Čech to muzikant.
No, po včerejšku, kdy si mě Heluš natočila, jak beru úplatek, tak se výměna manželek konat nebude , leda tak " výměna manželů " a to mi věř, že bych se vyměnil strašně rád, ale jsem v pasti, Oliv, tedy Heluš je jak fůrie , není nikam úniku , jedině, že by se Heluš sama do někoho zamilovala a rozvedla se se mnou, ale kde se takovej šohaj najde, , každý kdo jí vidí a pozná, tak bere schody po 10..pryč , neudám jí a neudám, budu muset něco vymyslet, ale co ?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Bobo.
napsal(a):
No, po včerejšku, kdy si mě Heluš natočila, jak beru úplatek, tak se výměna manželek konat nebude , leda tak " výměna manželů " a to mi věř, že bych se vyměnil strašně rád, ale jsem v pasti, Oliv, tedy Heluš je jak fůrie , není nikam úniku , jedině, že by se Heluš sama do někoho zamilovala a rozvedla se se mnou, ale kde se takovej šohaj najde, , každý kdo jí vidí a pozná, tak bere schody po 10..pryč , neudám jí a neudám, budu muset něco vymyslet, ale co ?
Zabijeme ji ve spánku
Pepan.
napsal(a):
Bobo, já už nic měnit nebudu. Sice jsem ještě jsem uvažoval o lyžařském areálu Šukačka, mám ale obavu, že to by místní dámy nechtěly.
Ale jestli víš o lepším místě, hoď sem nápad.
Můžu splašit autobus, objet vesnice a pobrat všechny zájemce o grilovačku.
A už jsi přihlásil Heluš do výměny manželek?
Jinak Bobo, ono je to celkem jedno, Kamenická nebo Vinohradská nemocnice, většina lidí si nevšimne.
Jo bral jsi úplatky, tak kupuješ pivo.
Já beru kytaru, mám ještě pravou Španělku z javorového dřeva. Na co hraješ ty? Prý co Čech to muzikant.
Pepane, o lepším a nejkrásnějším místě vím , ale tam vás teda nevemu, byste to tam zdevastovali, ani omylem ne, tam můžou být jen vyvolení, tam je tak nádherně, že se tam jezdím léčit z Heluše a tam přemýšlím, jak se jí dostat na kobylku, ale zatím, má ona navrh... , ale já jí s inspektorem jednou stejně dostanu
Pepan.
napsal(a):
Džejáre, matematika mi moc nejde, ty máš za úkol spočítat kolik nás jede. A podle toho vzít sebou své nádobí.
Pepane, tak pokud budeš zastavovat v kdejaké p.deli , tak to se asi nikdy nedopočítám, nechceš vzít místo autobusu radši kamion s návěsem ? Já jen, že za tebou se potáhnou asi všichni šílenci z blízkého a dalekého okolí, no jo, máme se tedy na co těšit, blázni se radujou, svítí zase sluníčko
napsal(a):
Vy to jako berete vážně? Jestlu ani, tak to potěš koště...
No potěš... už kvetou
Džejár
napsal(a):
Pepane, tak pokud budeš zastavovat v kdejaké p.deli , tak to se asi nikdy nedopočítám, nechceš vzít místo autobusu radši kamion s návěsem ? Já jen, že za tebou se potáhnou asi všichni šílenci z blízkého a dalekého okolí, no jo, máme se tedy na co těšit, blázni se radujou, svítí zase sluníčko
No jo, chtěl jsem vzít Simonu, ale už se mi nutí baba Nyklová.
Císař
napsal(a):
Džejáre jestli počítáš, já jedu taky...
Pane Císaři, počítat jsem ještě ani nezačal, a asi ani nezačnu , pravděpodobně tam bude přes půl republiky a tak bych to, i kdybych sakra chtěl , ani nikdy nespočítal, on Pepa moc dobře ví co a proč to dělá, on je pěknej vykuk, dejte si na něj všichni, co pojedete na grilovačku, velký pozor..., já bejt váma, tak sedím doma na zadku a tu kačenu si ugriluju doma sám
Císař
napsal(a):
Nafoť, všichni jsme zvědaví jaké je to v ráji
Tak už je to nafocené, vyčistil jsem si hlavu, načerpal síly na boje s Heluš a napadlo mě, že jí přihlásím na závody " čarodějnic na koštěti " , přihlášku jsem vyplnil, její podpis sfalšoval a ted jen, jak jí tam dostat, aby hned nevěděla vo co GO ! Heluš určitě vyhraje a odletí nejdál, ale ted mě napadlo, Džejáre, pokud doplachtí až za velkou louži, máš jí ode mne úplně zadarmo a ještě Ti zaplatím, když si jí necháš, plácneme si ?
Bobo.
napsal(a):
Jo, Pepane, ráno za mnou byla Babeta, nevím kdo jí to proflákl, ale řekla, že se chce toho mejdla taky zúčastnit a, že když můžu já a Zajíc, tak ona chce taky , tak nevím, jestli jí mám nasměrovat do "P.dele ", nebo rovnou na ten " Onen Svět " ? . Tak porad, ty víš všechno jak ta fíkovnice
Ale kdepáááák, Bobo. Oproti Tobě nevím nic, jsem úplný břídil... .
Bobo.
napsal(a):
Tak už je to nafocené, vyčistil jsem si hlavu, načerpal síly na boje s Heluš a napadlo mě, že jí přihlásím na závody " čarodějnic na koštěti " , přihlášku jsem vyplnil, její podpis sfalšoval a ted jen, jak jí tam dostat, aby hned nevěděla vo co GO ! Heluš určitě vyhraje a odletí nejdál, ale ted mě napadlo, Džejáre, pokud doplachtí až za velkou louži, máš jí ode mne úplně zadarmo a ještě Ti zaplatím, když si jí necháš, plácneme si ?
Jakousi Heluš, nebo o kom to stále píšeš, můžeš zítra beztrestně upálit - jsou "Čarodějnice"...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Bobo.
napsal(a):
Tak lidi, já jsem neodolal, tak ještě pár foto z ráje
No teda ale Bobo, co to máš za dva ku.dolízky... ? Ty jsi koupil Heluš, aby měla doma taky nějaký povyražení, viď ?!
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No teda ale Bobo, co to máš za dva ku.dolízky... ? Ty jsi koupil Heluš, aby měla doma taky nějaký povyražení, viď ?!
Teda inspektore, já protestuju, ti nejsou moji, jsou kámošky a až jí tohle řeknu, tak vás přijde zbouchat - " zastřelí si svého inspektora " a já jí to hrozně rád poradím...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Bobo.
napsal(a):
Teda inspektore, já protestuju, ti nejsou moji, jsou kámošky a až jí tohle řeknu, tak vás přijde zbouchat - " zastřelí si svého inspektora " a já jí to hrozně rád poradím...
To je útok na veřejného činitele, a za to je zvýšená sazba
Džejár
napsal(a):
Jo a klavír máme, když Vám vybyde čas po práci - to ale silně pochybuji, můžete hrát až do alelůůúljá...
Džejáre splašil jsem kočár, trochu vrže, ale jezdí.
Mám se pro tebe a Elišku zastavit?
Zapřáhnu a pojedeme do daleka ….
Já se těším … haleluja ….pojedeme... grilovat do Hrobu.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
To je útok na veřejného činitele, a za to je zvýšená sazba
Inspektore, nač tak přísně. Zítra začíná máj, lásky čas.
Posílám vám větvičku, ať se máte večer s tím svým pod čím políbit.
Abies
napsal(a):
Abies, a pro mě by větvička taky byla ? Já se s Heluš líbat v žádném případě nebudu, ještě dostanu beďáry a opary a navíc nevím, co na mě dneska večer připravuje, ale musím být trochu milej, abych jí dostal na závody čarodějnic . Abies, s Vámi bych se políbil rád, moc rád
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Abies
napsal(a):
Ježiš, ta je krásná, děkujíííí !
Už jsem si ji vytiskla, ještě ji raději zalaminuju, páč prší, a jdu sehnat nějakýho chlapa na líbání...
Bobo.
napsal(a):
Abies, a pro mě by větvička taky byla ? Já se s Heluš líbat v žádném případě nebudu, ještě dostanu beďáry a opary a navíc nevím, co na mě dneska večer připravuje, ale musím být trochu milej, abych jí dostal na závody čarodějnic . Abies, s Vámi bych se políbil rád, moc rád
Promiň Bobo, Abies mi napsala že nejsi její typ.
Posílá toto.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
fikovnice
napsal(a):
Já tedy vůbec nevím, proč admin smazal tu paralelní diskusi ve vlákně "Pro admina". Tato se vyvíjí velmi obdobně . Opět se zde haraší !
Na chudý lid má být přísnost!
Bobo.
napsal(a):
No Bobo, já nejsem Abies, ale já bych tě taky nechtěla i když máš " vstupenku " do Ráje a líbat se s takovou nulou - nikdy , to můžeš fakt jen s Heluš, Olív, nebo jak jí vůbec říkáš
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ježiš, ta je krásná, děkujíííí !
Už jsem si ji vytiskla, ještě ji raději zalaminuju, páč prší, a jdu sehnat nějakýho chlapa na líbání...
No inspektore, abyste se z větve nezbláznil - pozor na to a vy fakt ještě nemáte chlapa na líbání , a co kdybych se přihlásil já ? Všichni mě odmítají, jen ta Heluš je na mě přisátá jako klíště a saje a saje, ale hlavně prachy, včera jsem dělal 2 stojky, prvně mě pumpla o 70 tisíc a pak večer ještě o 15..., ona si myslí, že fakt kradu a ještě chce mít dovču v karibiku, já fakt nevím co bude dál a to chce, abych si začal víc a víc " přivydělávat" a přitom, mojím heslem je - neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš , ale to nebude z úplatků, ale z té čarodějnice Heluš...
Pepan.
napsal(a):
Džejáre splašil jsem kočár, trochu vrže, ale jezdí.
Mám se pro tebe a Elišku zastavit?
Zapřáhnu a pojedeme do daleka ….
Já se těším … haleluja ….pojedeme... grilovat do Hrobu.
Pepane, nevím jak Džejár, ale chci se s tebou domluvit na přeložení grilovačky na příští víkend. Je hnusně, prší a já nemám čas Heluš mi napsala seznam, co všechno mám dneska udělat než půjdu na noční a prostě to nestíhám, včera dělala k večeři nějakej mořskej blaf a dneska mi nařídila, že mám udělat svíčkovou a to jsem ji ještě ani nestihl naložit, fakt dnes nemůžu, takže dej vědet, co s tím uděláš...
Bobo.
napsal(a):
No inspektore, abyste se z větve nezbláznil - pozor na to a vy fakt ještě nemáte chlapa na líbání , a co kdybych se přihlásil já ? Všichni mě odmítají, jen ta Heluš je na mě přisátá jako klíště a saje a saje, ale hlavně prachy, včera jsem dělal 2 stojky, prvně mě pumpla o 70 tisíc a pak večer ještě o 15..., ona si myslí, že fakt kradu a ještě chce mít dovču v karibiku, já fakt nevím co bude dál a to chce, abych si začal víc a víc " přivydělávat" a přitom, mojím heslem je - neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš , ale to nebude z úplatků, ale z té čarodějnice Heluš...
Panebože, tak proč jsi ji včera neupálil? Dnes už je pozdě, dnes už se s ní budeš muset líbat pod rozkvetlým stromem... .
fikovnice
napsal(a):
Panebože, tak proč jsi ji včera neupálil? Dnes už je pozdě, dnes už se s ní budeš muset líbat pod rozkvetlým stromem... .
Hele fíkovnice, víš prd, já jsem to měl včera dobře vymyšlené, ale co čert nechtěl, než jsem strčil Heluš na koště, tak jsem na něm skončil sám a doplachtil jsem až k nám do kuchyně, kde už na mě čekal seznam prací, co mám doma udělat, abych se nenudil, tak jsem makal a Heluš šla s podobnýma čarodějnicema, lítat po hospodách, no, aspoň jsem měl doma klid . Ale víš co fíkovnice, vždycky jsem si myslel, že na mě nikdo nemá, ale bohužel, hodně jsem se spletl , Heluš... je lepší...
panda H
napsal(a):
No Bobo, já nejsem Abies, ale já bych tě taky nechtěla i když máš " vstupenku " do Ráje a líbat se s takovou nulou - nikdy , to můžeš fakt jen s Heluš, Olív, nebo jak jí vůbec říkáš
Tedy dámy, tady je zábavička
Vlákno „ žere lidské výkaly“ samé lahůdky. Měly jste přijet na grilovačku, to byla jízda!
Protáhlo se to až do neděle, nepřijel jenom Bobo s Heluš, ale ten páreček vykuků opravdu nikomu nechyběl.
Koza už trochu zapáchala když šla na gril a jak se pekla - no to byla taková vůně, že se seběhli bezdomáči z širokého okolí. A hned že si to tam musí označkovat jako svoje teritorium, tak to dokola obkadili svými řídkými lejny. Tam to bude páchnout ještě dlouho, příště musíme vyrazit jinam.
A doufám že se přidáte.
Pepan.
napsal(a):
Vlákno „ žere lidské výkaly“ samé lahůdky. Měly jste přijet na grilovačku, to byla jízda!
Protáhlo se to až do neděle, nepřijel jenom Bobo s Heluš, ale ten páreček vykuků opravdu nikomu nechyběl.
Koza už trochu zapáchala když šla na gril a jak se pekla - no to byla taková vůně, že se seběhli bezdomáči z širokého okolí. A hned že si to tam musí označkovat jako svoje teritorium, tak to dokola obkadili svými řídkými lejny. Tam to bude páchnout ještě dlouho, příště musíme vyrazit jinam.
A doufám že se přidáte.
Ahoj Pepane, jsi normální kecal - jak z prodané nevěsty , já jsem celej den hledal nějakej hrob a nenašel . Ještě, že jsem jel sám, Heluš zůstala doma, ještěže tak,
protože po tom hledacím maratonu, bych jí musel nosit na zádech a nevzpamatoval bych se asi nikdy . Takhle mám jen nohy samej puchýř, odřený kolena a naražený záda - spadl jsem totiž do strže , tak ti fakt dík.
Zajíc nejel, že prý to máš špatně připravený - tedy podle něj, ale asi měl tak trochu pravdu, protože já jsem si užil svý... To si stejně udělal schválně vid ? aby ses nemusel dělit o husy a kačeny, no, ale hlavně, že sis užil bezdomáčů, já byl ušetřen
Jo a Pepane, Balík volal z balíku v helikoptéře, že s ním lítají už celej den po všech čertech a ne a ne ho shodit, že nevědějí kam, a řekli mu, že musí vyhrát ve sportce, nebo hrát automaty, protože se za tento vyhlídkovej let vrtulníkem nedoplatí, , takže, až bude Balík v balíku , tak se ti ozve, aby jsi mu tohle martýrium pěkně proplatil a zaplatil, máš se na co těšit , nebo, že bys utek radši za velkou louži za Džejárem ?
Bobo.
napsal(a):
Ahoj Pepane, jsi normální kecal - jak z prodané nevěsty , já jsem celej den hledal nějakej hrob a nenašel . Ještě, že jsem jel sám, Heluš zůstala doma, ještěže tak,
protože po tom hledacím maratonu, bych jí musel nosit na zádech a nevzpamatoval bych se asi nikdy . Takhle mám jen nohy samej puchýř, odřený kolena a naražený záda - spadl jsem totiž do strže , tak ti fakt dík.
Zajíc nejel, že prý to máš špatně připravený - tedy podle něj, ale asi měl tak trochu pravdu, protože já jsem si užil svý... To si stejně udělal schválně vid ? aby ses nemusel dělit o husy a kačeny, no, ale hlavně, že sis užil bezdomáčů, já byl ušetřen
Jé Bobo, psal jsi že nejedeš, tak jsem tě nečekal.
Byl bych u té cedule čekal déle. Měl jsi hledat město Hrob, ne jakýkoliv hrob.
Ten si hledej až s tebou pojede Heluš, budeš ho potřebovat.
Slepice už mají fůru kuřátek, naplánuj kam se pojede příště.
Pepan.
napsal(a):
Balík volal že je v balíku? No tak to je můj kámoš, vzkaž mu ať se za mnou zastaví
Teda Pepo, čteš pořádně ? psal jsem, až bude Balík v balíku a to zatím rozhodně není, když shání prachy, kde se dá. Včera večer jsem ho viděl u supáče s kloboukem, jak žadoní o příspěvek a odváží za 10 kč prázdné vozíky
Jestli a kdy bude tvůj kámoš, to tedy fakt nevím, ale zeptej se ho sám, co ti odpoví
Pepan.
napsal(a):
A doufám že se přidáte.
Hele Pepane, no, jak jsem vedle ve vlákně četl o těch zfetovaných ho.nech, tak si dej pozor, , ty si psal o bezdomáčích, jak to tam dokola obkadili - úplně si umím představit ten kruh bezdomáčů se staženýma kalhotama, ale oni taky fetujou ! Zavolal si aspoň zásahové komando ve skafandrech, které ničí " radioaktivní odpad ", asi ne, vid ? No, někde bys to nahlásit měl, jde možná i o život a hlavně ten tvůj
Bobo.
napsal(a):
Teda Pepo, čteš pořádně ? psal jsem, až bude Balík v balíku a to zatím rozhodně není, když shání prachy, kde se dá. Včera večer jsem ho viděl u supáče s kloboukem, jak žadoní o příspěvek a odváží za 10 kč prázdné vozíky
Jestli a kdy bude tvůj kámoš, to tedy fakt nevím, ale zeptej se ho sám, co ti odpoví
Hele Bobo já už tě neřeším. Ty snad ani nejsi doktor, vyjadřuješ se jak kopáč chodníků, na sraz jsi nepřijel a máš fůru výmluv.
Ten Balík asi bude tvůj brácha, chtěl jsem aby přijel českou poštou, on si lítá vrtulníkem a ještě to chce proplatit.
Že nemá prachy? Nevadí. Aspoň mě, protože já mám fůru dobrých kamarádů.
Navíc na vás nemám čas, splašil jsem hodného troubu křena který to zaplatil, koupili jsme a teď opravujeme starej auťák. Sami budeme v balíku.
Hele Pepane, balík můj brácha není, doktor jsem, teda možná tak trochu na baterky , ale diplom z karláče zatím ještě mám, teda nevím jak to ještě dopadne, jestli to ta moje čarodějnice někde neproflákne, že jsem si vzal úplatek, to bych o něj asi přišel a pak bych mohl možná dělat jen zdravotního bratra a to kdo ví jestli, nebo by mě šoupli rovnou do márnice, ale doufám, že ne rovnou do mrazáku .
Jinak, Pepane potřebuji si taky vydělat, vemete mě do party? Přihrával bych Vám autáky, Heluš je nenasytná jak studna, do které furt házíš a pořád není plná , tak by se mi přivýdělek hodil, ale Pepo, netroškařím, to musí být velkej balík .
Jo a uděláme další grilovačku, třeba to konečně vyjde, pokusím se najít místo, ted mě napadlo, co " Tři gracie " ? To by mohlo být super místo, tam by nás Heluš nikdy nenašla, možná tak bezdomáči , ale Heluš nikdy. Nebo víš o něčem lepším ?
Joj Bobo, to je ale skvělý nápad. Ty jsi přece jenom hlava mazaná.
Myslíš doufám to místo u Valtic.
Je tam i jízdárna, to si zajezdíme. Kdybych dovezl tu příští kozu ještě živou, možná by šlo jezdit i na koze.
Někde jsem četl „ Já o voze vy o koze“ asi je to podobné, snad mi to to někdo z místních češtinářů podrobně vysvětlí. To víš, ve škole já jsem hodně chyběl.
Budeme to ještě muset promyslet, ale vím předem, že bych rád čekal u té sochy trojice nahatých krasavic, abych měl na co zírat.
Jen nevím je to u lednice, tak aby nás tam někdo nešoup.
Byl u mě na návštěvě Hujer, dovolil si přinést pár hruštiček ze zahrádky, tak jsem ho taky pozval. Ale nevím on asi kecá, že už by měl zralé hrušky?
Do party tě klidně vezmeme, ty umíš lidi pěkně oblafnout, prodají ti je levně.
Císař
napsal(a):
A já bych se Vám nelíbil? Rád bych se podíval na ta vaše hříbátka.
Co příští sobotu?
No, chlapy tu mám už tři
A vařím, co uloví (2 jsou myslivci) nebo vykrmí (máme hospodářství)
Ale na hříbátka jsou obdivovatelé vždy vítáni. Jenom letos s tím klisny nějak nespěchají, zatím se ohřebila jen jedna.
Pepan.
napsal(a):
Myslím že on žil pod bičem otrokáře.
Mám to taky tak.
Potřeboval bych poradit jak utopit exekutora. Chce mě vystěhovat.
Už jsem psal vodníkovi, bohužel mi neodpovídá. Myslíte úplateček že by vzal?
Pepane, kdybys byl Eliška, ale do té máš opravdu hodně daleko , tak by určitě úplateček vzal, i já bych vzal, beru normálně, ale takhle máš smůlu, zbývá ti jen ubytovna, jako zbyla mně
No, konec legrácek, ted trochu vážně,
Pepo, je to přesně tam jak píšeš, u Lednice, tu taky budem potřebovat, bo by nám to maso v tom hicu zasmrádlo, jezdit můžeme na koze i na voze, vzal bych starou Jawu a holky povozíme. Nevím, kdo se všechno přihlásil, musím to dát dohromady, aby z toho nebyl guláš, je to přece grilovačka, ne ? . Až to všechno spočtu, tak se brzo ozvu - bay, bay
Jo, a Pepane, musím ti vynadat, kdybych tě měl včera po ruce, tak by tě spravovali doktoři, ale až v Humpolci, v Kamenici není místo, teda je, ale ne pro tebe
Ty jsi řekl Hujerovi kde bydlím ? Ten poděs se přiřítil s pytlem švestek, asi od 12měsíčků, že by potřeboval nutně operaci, tak jsem si tipnul - že má asi otok mozku - vypadal na to, ale zklamal mě, má jen otok kolena. Má ten chudák, ale smůlu, dostane jen dřevěný, všechen kov, ukradli bezdomáči , to má za ty shnilý švestky, to jsou dneska pacoši, ničeho si neváží
Bobo.
napsal(a):
Volal jsem Džejárovi, ale je nedostupný, jestli je tady, nebo za "louží " nevím, ale snad dá vědět, posledně říkal, že by na piknik šel, chtěl vidět krásnou Elišku . Eliško, jste fakt krásná ?
Chlapi, už jsem na příjmu, musel jsem narychlo odletět do Texasu, za " louží " na mě kuli pikle, jak mě sesadí z funkce presidenta naftařské společnosti , tak jsem v letadle tam, kul pikle na ně sám , chtějí válku - maj ji mít...
Znáte to přece ne ? kujme pikle, pikle kujme, obvyklé i neobvyklé, vlákáme je do sítí a budem dále pikliti, vlákáme je do sítí a budem dále pikliti...
Eliška.
napsal(a):
„Já to tedy beru, šéfe.“
Na takovou nabídku čekám celý život, a kvůli Vám si asi zajdu na plastiku a nechám si oči zešikmit.
Jen mě mrzí, že se na naše velké setkání nehlásí i Umpa.lumpa.
Tajně jsem doufala, že z ní to velké tajemství v jakém spodním prádle a na kterou stranu běhat kolem počítače přece jen vytáhneme.
Eliško zdravím, hledal jsem za vás ve státech šikmookou náhradu, ale at jsem hledal jak jsem hledal, šikmooké nejsou, nebudou a ani se nedají přiobjednat, všechny jsou už přeoperované- děs ! , jo a to jsem se taky doslechl, že prý se už Japonky rodí přímo s evropskejma očima, no potěš koště ...
"Eliško, jste fakt krásná ?"
Džejáre, já jsem jako chmýří, jsem jen melodie kterou uslyšíš a tvoje představa si mne dotvoří tak jak si přeješ.
Protože jsi určitě starý jak Metuzalém, pro tebe mám jednu pro pamětníky.
Jsem nyní v Itálii a...
Já jak trosečník tu zpívám,
vánkům předjarním a jívám
Nic ti, lásko, nezazlívám
I když zůstávám tu sama.
Sama nemám nikde stání,
myslím pouze na shledání
kde se vrátíš znenadání
do Sorrenta - domů k nám...
Džejár
napsal(a):
Chlapi, už jsem na příjmu, musel jsem narychlo odletět do Texasu, za " louží " na mě kuli pikle, jak mě sesadí z funkce presidenta naftařské společnosti , tak jsem v letadle tam, kul pikle na ně sám , chtějí válku - maj ji mít...
Znáte to přece ne ? kujme pikle, pikle kujme, obvyklé i neobvyklé, vlákáme je do sítí a budem dále pikliti, vlákáme je do sítí a budem dále pikliti...
Džejáre půjčil bys mi půl melounu?
Mám zahradu plnou slimáků a někde jsem četl, že na slimáky se piklí tak, že se nastraží půlka melounu vysypaná solí. Živý už nevylezou.
Bobo.
napsal(a):
No, konec legrácek, ted trochu vážně,
Pepo, je to přesně tam jak píšeš, u Lednice, tu taky budem potřebovat, bo by nám to maso v tom hicu zasmrádlo, jezdit můžeme na koze i na voze, vzal bych starou Jawu a holky povozíme. Nevím, kdo se všechno přihlásil, musím to dát dohromady, aby z toho nebyl guláš, je to přece grilovačka, ne ? . Až to všechno spočtu, tak se brzo ozvu - bay, bay
Já bych taky jela
Bobo ty jsi doktor? Bolí mě břicho, co mi je?
Helena15
napsal(a):
Já bych taky jela
Moje svatá Heleno, břícho ? Přijed na piknik, prohlídnu tě tam a když to bude nutný, odoperuju tě na místě, neboj, jsem odborník , poradím si skoro v každé situaci, i když musím přiznat, že všechno je jednou - poprvé .
Neboj to dám, no, ale pro tvůj klid , sepiš radši závět... , a nezapomen taky na mě
Pepan.
napsal(a):
Džejáre půjčil bys mi půl melounu?
Mám zahradu plnou slimáků a někde jsem četl, že na slimáky se piklí tak, že se nastraží půlka melounu vysypaná solí. Živý už nevylezou.
Pepane, ty prosit nemusíš, jak znám Džejára, tak ten ti nepučí půl, ale dá ti rovnou celýho melouna, na slimáky by ti půlka melounu absolutně nestačila, no, a já a Džejár se na ten tvůj zázrak přijedeme podívat a pokud to bude fungovat, tak si to necháš patentovat a o zisky se šábnem, super
Helena15
napsal(a):
Já bych taky jela
„Ach nechoď, nechoď na jezero,
zůstaň dnes doma, moje Helo!
Já měl zlý té noci sen:
nechoď, Helenko grilovat ven.
Viděl jsem valit vlny zdola
roztáhnouti se se v širá kola.
To jak tě Bobo rozřezal,
by že je chirurg dokázal.
Pepan.
napsal(a):
Myslím že on žil pod bičem otrokáře.
Mám to taky tak.
Potřeboval bych poradit jak utopit exekutora. Chce mě vystěhovat.
Už jsem psal vodníkovi, bohužel mi neodpovídá. Myslíte úplateček že by vzal?
No třeba jo... Ale kde vezmete na úplateček, když máte na krku exekutora?
Jo a máte pravdu:...žil pod BIČEM otrokáře...
Bobo.
napsal(a):
Pepane, ty prosit nemusíš, jak znám Džejára, tak ten ti nepučí půl, ale dá ti rovnou celýho melouna, na slimáky by ti půlka melounu absolutně nestačila, no, a já a Džejár se na ten tvůj zázrak přijedeme podívat a pokud to bude fungovat, tak si to necháš patentovat a o zisky se šábnem, super
Já ti nevím Bobo, patent nám asi neuznají, půl melounu je 500.000, - kaček a sypat je solí a rozhazovat po zahradě asi není to pravé, proto si je chci vypůjčit, já tolik ani nemám.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Zelenývodník
napsal(a):
„Ach nechoď, nechoď na jezero,
zůstaň dnes doma, moje Helo!
Já měl zlý té noci sen:
nechoď, Helenko grilovat ven.
Viděl jsem valit vlny zdola
roztáhnouti se se v širá kola.
To jak tě Bobo rozřezal,
by že je chirurg dokázal.
Na topole nad jezerem,
sedí vodník s buldozerem.
Je to všechno na pi..,
nemá vodu v chladiču...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
... vyvalily se vlny zdola,
objevila se prd.el holá...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Zelenývodník
napsal(a):
... a na topole podél skal
já jsem perem zamrskal.
Zelené šaty, botky rudé,
dneska další vražda bude.
Kliď se odsud, kliď,
natrhnu ti řiť...
Na topole podel skal,
zelený mužík smíchy chcal:-P.

Vy jste se teda rozjeli
No právě že ani moc ne.
Na příští piknik se nikdo nehlásí a to jsem sehnal fůru masa. Koukejte kolik.
Podařilo se mi je nahnat do ohrady a čekám co bude dál...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Pepan.
napsal(a):
No právě že ani moc ne.
Mlčení jehňátek II.
Pepan.
napsal(a):
No právě že ani moc ne.
Pepo, zatím ty ovečky vykrm, neboj, lidí bude dost, už jsem si to sepsal, tak ti sem hážu seznam
Babeta - ta tancuje a zpívá, navíc má koláče
Orionka - ta nás nasměruje na správné místo
Lexaurin - tu potřebujeme nutně na dobrou náladu
Divoženka - ta nám předvede svoje tance a reje
Pišišvor - místo nejdřív ohledá, aby bylo bezpečné
Vocásek - má plno vykrmených kuřat, tak snad něco dotáhne
Fíkovnice - ta je pro každou " špatnost "
Umpa Lumpa - ví jak na legrácky - ta prostě nesmí chybět
Hujer - ten bude jen obsluhovat
Panda - ta pořád někde okusuje bambus - tak nevím - do Číny pro ní nepojedu
Císař - zahájí piknik
Bobo - doktor a zdravotník - 1. pomoc
Bílá vlčice - nás bude hlídat
Vlk - jí bude pomáhat
Zajíc - bude železná zásoba na gril
Eliška - předvede nové trendy v plavkách
Džejár - ukáže nám, jak se v Americe krotí koně
Pepan - organizátor a má za úkol přivézt jabka
Vrchní - bude správně kasírovat a hlavně, aby nezdrhl s prachama
Nevím Pepo, jestli jsem na někoho nezapomněl, a tak prosím všechny, co nejsou na seznamu, aby se ozvali, dopíšu je rád...
Fiat 500
napsal(a):
Tak vážení, ještě Vám tu chybí TOM a JERRY a můžete to zabalit a nebo rozbalit ? Jejda, to by bylo lepší, a tak dávám k dobru - JEN POČKEJ ZAJÍCI, TY
DOPADNEŠ BLBĚ
No počkej Fiate, ne tak hrrrr, přijedeš taky na piknik, bude tam plno ovcí , ale já skopové nerad, radši mám husy a kachny, Pepan musí splašit nějakou tu husičku..
Pro Pepana :
Včera mi volal Džejár, že nám na pikniku vypíše šek se 6! nulama, tak budeme v balíku i bez balíka, ten se ještě neozval, asi vidí ještě rudě . No, snad ten amík nekecá a doláče nám nandá, když ne, pozvem na něj Santera a Inčučunu..
Pepane, kde se bude spát ? Pod širákem, nebo v hospodě u jednookýho ? To si ještě nevyřešil, jo a každej by měl něco přinýst, at se toho nemusí moc kupovat, třeba - já donesu párátka a ty Pepane - basy piva, Eliška by mohla víno, fíkovnice něco zeleného na hulení a tak nějak podobně
Zítra to tam jedu obhlídnout, vydrž Bobo. Dám vědět.
Husu a nějaké kachny určitě taky splaším.
Spát asi pod širákem, k jednookému do Počátek je to daleko. Ale navrhuji najít nějaké jezero, aby mohl jet i Vodník. Je sice zelenej, ale je s ním sranda.
Myslel jsem že Fíkovnice vezme fíky, no to je jedno, hodí se všechno. Pivo neberu, to musí vzít Fiat a mohl by naložit i toho Balíka, domluv to s nimi než se vrátím.
Já jedu na koze a ženu ty ovce. Taky povezu ty jablka, bude stačit 5 kg? Vážil jsem to, víc jich nemám.
Ke všemu se mě navěsila baba Nyklová, čumí za výlohou a hlídá mne, budu mít co dělat abych jí zdrhnul.
Něco zeleného na hulení bere Helena, ta jede taky.
Eliška... jak jí znám... přiveze tak akorád pampelišky, nebo klávesy, klavír by asi neuvezla.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7
Pepan.
napsal(a):
Zítra to tam jedu obhlídnout, vydrž Bobo. Dám vědět.
Husu a nějaké kachny určitě taky splaším.
Spát asi pod širákem, k jednookému do Počátek je to daleko. Ale navrhuji najít nějaké jezero, aby mohl jet i Vodník. Je sice zelenej, ale je s ním sranda.
Myslel jsem že Fíkovnice vezme fíky, no to je jedno, hodí se všechno. Pivo neberu, to musí vzít Fiat a mohl by naložit i toho Balíka, domluv to s nimi než se vrátím.
Já jedu na koze a ženu ty ovce. Taky povezu ty jablka, bude stačit 5 kg? Vážil jsem to, víc jich nemám.
Ke všemu se mě navěsila baba Nyklová, čumí za výlohou a hlídá mne, budu mít co dělat abych jí zdrhnul.
Něco zeleného na hulení bere Helena, ta jede taky.
Eliška... jak jí znám... přiveze tak akorád pampelišky, nebo klávesy, klavír by asi neuvezla.
Já můžu dodat nějakou zábavní pyrotechniku - třeba semtex!
Bobo.
napsal(a):
Moje svatá Heleno, břícho ? Přijed na piknik, prohlídnu tě tam a když to bude nutný, odoperuju tě na místě, neboj, jsem odborník , poradím si skoro v každé situaci, i když musím přiznat, že všechno je jednou - poprvé .
Neboj to dám, no, ale pro tvůj klid , sepiš radši závět... , a nezapomen taky na mě
Bobo,
Včera jsem tě viděla v telce, zase jsi zazářil.
Břicho už mě nebolí, bolí mě hlava. Taky si troufneš operovat?
Zdravím všechny,
Hurá tak už jsem zpátky a je to tam super!
Přesně to co potřebujeme. Rybníků je tam na výběr, může jet i vodník. Ten asi pojede buldozerem, ale nejsem si jist, jestli nebude vyžadovat na ráno nějakou tu pannu, která si potřebuje vyprat. Sehnat pannu nad 15 let bude možná problém. Zkus se zeptat Pandy.
Sraz bude na nádvoří chrámu, přímo u té sochy tři grácie.
Tam co ukazuje ta červená šipka. Datum a čas si ještě upřesníme.
Navrhoval bych některý pátek a zůstat můžeme do neděle. Já poženu ty ovce, tak je tam asi naženu o den dříve a zavřu je v chrámu.
Vodník s buldozerem by také mohl přijet dřív a zatím je tam pomordovat.
Máme tam jízdárnu a krásné okolí, tedy zatím, ten semtex můžeme klidně bouchnout až budeme končit, aby nebylo třeba uklízet, protože koště asi nepotěší.
Bobo dej dohromady seznam kdo koho a co poveze, ty jsi hlava mazaná, sám bych to nezvládl.
Pepan.
napsal(a):
Zdravím všechny,
Hurá tak už jsem zpátky a je to tam super!
Přesně to co potřebujeme. Rybníků je tam na výběr, může jet i vodník. Ten asi pojede buldozerem, ale nejsem si jist, jestli nebude vyžadovat na ráno nějakou tu pannu, která si potřebuje vyprat. Sehnat pannu nad 15 let bude možná problém. Zkus se zeptat Pandy.
Sraz bude na nádvoří chrámu, přímo u té sochy tři grácie.
Tam co ukazuje ta červená šipka. Datum a čas si ještě upřesníme.
Navrhoval bych některý pátek a zůstat můžeme do neděle. Já poženu ty ovce, tak je tam asi naženu o den dříve a zavřu je v chrámu.
Vodník s buldozerem by také mohl přijet dřív a zatím je tam pomordovat.
Máme tam jízdárnu a krásné okolí, tedy zatím, ten semtex můžeme klidně bouchnout až budeme končit, aby nebylo třeba uklízet, protože koště asi nepotěší.
Bobo dej dohromady seznam kdo koho a co poveze, ty jsi hlava mazaná, sám bych to nezvládl.
Pepan :
" v nohách máš už tisíc mil a ted ti zbejvá jen pár chvil, cestu znáš a ta se tam k nám nemění"...
Žádnou pannu neznám, ale můžu se poptat a vodníka neber, bude tam strašit
Fiat 500
napsal(a):
Tak vážení, ještě Vám tu chybí TOM a JERRY a můžete to zabalit a nebo rozbalit ? Jejda, to by bylo lepší, a tak dávám k dobru - JEN POČKEJ ZAJÍCI, TY
DOPADNEŠ BLBĚ
Tak jsem se včera dověděl, že Bobo chodí na faunu a že se tam o mě píše , tak s tím
zásadně nesouhlasím - o mě, beze mě , to si tedy vyprošuju. A jestli nějakej rezatej Fiat, tady tvrdí, že dopadnu špatně, tak to si jen může tak akorát přát , protože pokud vím, tak s vlkem jsem vždycky vyhrál a dal jsem mu co proto a tak se vážení těšte, protože vám i tomu vypráskanému vlkovi, kterej je hloupej jak úterý, na pikniku ukážu, zač je toho loket - do smrti na to nezapomene .
Já pořád říkám - Jen počkej vlku, ty dopadneš blbě...