Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.4.2015 11:19
panda H

XXX.XXX.49.186

Ptám se majitelů pejsků, jestli pečou doma taky piškoty a to bezlepkové, já je peču a pokud by někdo měl zájem, můžu přidat i recept na ně zdravím.

22.4.2015 13:35
HANELE77

XXX.XXX.30.183

Zdravím Pando,
mně by to určitě potěšilo. Můj pes piškoty miluje!

Předem díky

22.4.2015 15:01
panda H

XXX.XXX.49.186

HANELE77 napsal(a):
Zdravím Pando,
mně by to určitě potěšilo. Můj pes piškoty miluje!

Předem díky

No, pokud váš pejsek nemusí mít bezlepkové piškoty, tak je zbytečné je doma dělat, ale fakt je, že jsou domácí a víte co do nich dáváte.

P.S. pokud máte teda stále zájem, tak dejte tedy vědět a " recept přiletí "

22.4.2015 15:09
HANELE77

XXX.XXX.30.183

Dobrý den,
ráda mu je upeču, alespoň budu vědět, co v nich skutečně je a určitě budou zdravější, než ty kupované (i když psí)

Předem díky!

22.4.2015 15:26
panda H

XXX.XXX.49.186

HANELE77 napsal(a):
Dobrý den,
ráda mu je upeču, alespoň budu vědět, co v nich skutečně je a určitě budou zdravější, než ty kupované (i když psí)

Předem díky!

Piškotky :

2 žloutky
2-3 lžíce medu
1-2 jablka jemně nastrouhané
špetka soli
3lžíce solamylu - bramb. škrob
5 lžic rýžové mleté mouky
sníh ze dvou bílků

Nakonec do směsi, kterou ochutnáme / sladkost / jemně zamícháme sníh ze dvou bílků.
Pokud jsou jablka šťavnatá a pustí při strouhání štávu, přidáme ji do misky s medem a žloutem, Samozřejmě, mícháme a šleháme při přípravě.
Lžičkou klademe na plech kousek od sebe / na peč. papír / a pečeme asi 15-18 min. na 170-175 stupnů, hlídat se musí, každý peče podle své trouby.

P.s. nevím jestli tenhle recept už někde existuje, ale já jsem si ty ingredience z nutnosti tak nějak vymyslela, aby to drželo pohromadě

22.4.2015 15:30
panda H

XXX.XXX.49.186

panda H napsal(a):
Piškotky :

2 žloutky
2-3 lžíce medu
1-2 jablka jemně nastrouhané
špetka soli
3lžíce solamylu - bramb. škrob
5 lžic rýžové mleté mouky
sníh ze dvou bílků

Nakonec do směsi, kterou ochutnáme / sladkost / jemně zamícháme sníh ze dvou bílků.
Pokud jsou jablka šťavnatá a pustí při strouhání štávu, přidáme ji do misky s medem a žloutem, Samozřejmě, mícháme a šleháme při přípravě.
Lžičkou klademe na plech kousek od sebe / na peč. papír / a pečeme asi 15-18 min. na 170-175 stupnů, hlídat se musí, každý peče podle své trouby.

P.s. nevím jestli tenhle recept už někde existuje, ale já jsem si ty ingredience z nutnosti tak nějak vymyslela, aby to drželo pohromadě

P.S. Ingredience jsem si vymyslela, ale musím potvrdit, že pejsek je miluje - jako odměnu

Přidejte reakci

Přidat smajlík