Prosim o radu chci si poridit druheho psa mam rocniho amstaffa 41kg chci neco trosku vetsiho uvazujeme nad fenkou rotvika nebo bulmastifa mozna fila nebo tosa poradi nekdo nejde me o ochranu mou ani majetku to zastane muj stafik perfekte socializaci mame doufam na jednicku jen nechceme nic unahlyt.
Pokud nemáte možnost v budoucnu ty psy oddělovat, druhého psa nepořizujte! Ta "budoucnost" může nastat kdykoliv - třeba i po 4 letech perfektního soužití! Je zde příliš velké riziko, že se jednou budou rvát. Někdy funguje pes - fena, ale jistota to stejně není. To, že někomu to funguje, tak to není pravidlo a nikdy nemáte jistotu, že to bude tak i u vás a napořád. Amstaf není smečkový pes a ani ta další plemena nejsou z těch, co by měli ke rvačce daleko.
Uživatel s deaktivovaným účtem

kolkola
napsal(a):
Dekuji za reakci mel sem zato že s fenkou je daleko vetší šance strašně nám učaroval ten rotvíček má ho známá a dovedou si hrát od rána do večera jejich fenka má 6 let a opravdu si sedly.
Strašně záleží na jedinci, moje rotvina třeba bull plemena celkově nemusí, na pitbuly je vysazená. A navíc váží 42kg, takže oproti Vašemu stafordovi je váhově stejná.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.131.228
kolkola
napsal(a):
Prosim o radu chci si poridit druheho psa mam rocniho amstaffa 41kg chci neco trosku vetsiho uvazujeme nad fenkou rotvika nebo bulmastifa mozna fila nebo tosa poradi nekdo nejde me o ochranu mou ani majetku to zastane muj stafik perfekte socializaci mame doufam na jednicku jen nechceme nic unahlyt.
A co budete dělat, když fena začne hárat?
Zas budete oddělovat? Venčit každého zvlášť?
To ze si sedne s jednou fenou nemusi nic znamenat. Moje zkusenost Mam petiletou stresni kniracku, ta se zplne zamilovala do fenky malego bileho knirace me matky. Tak jsem ji za rok dovezla taky partacku malou bilou. jako vychazi spolu vyborne, o tom zadna, ale ten vzah co ma Grace s Ammy to proste neni...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38
kolkola
napsal(a):
Dekuji za reakci mel sem zato že s fenkou je daleko vetší šance strašně nám učaroval ten rotvíček má ho známá a dovedou si hrát od rána do večera jejich fenka má 6 let a opravdu si sedly.
Váš amstaf má teprve rok a není dospělý. Jeho preference se mohou ještě výrazně změnit a to tak, že nemusí snášet žádné psy. S fenkou je celkem velká pravděpodobnost, že to bude dobré, ale spoléhat bych na to nespoléhala Znám v okolí rodinu, která má bandoga s nějakou kastrovanou bullkou(nerozeznám úplně bull plemena) a jelikož si s nima nikdy nikdo nehraje, nikdo je nevenčí a musí si vystačit jen sami spolu na zahradě(a nikdo jim do toho nezasahuje, což vidím také jako plus )vychází spolu dobře. Občas se asi o něco poškorpí, ale spíš je to jen hra...podle toho, že mají huby věčně samý šrám, ale vážnější zranění jsem ještě nikdy neviděla.