Můj pejsek málo žere co s tím?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.5.2015 09:29
bettynka31

XXX.XXX.131.130

Moje fenka žere míň, nevím proč vždy sežnala skoro vše a teď skoro nic nevím co mám dělat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.5.2015 09:34

bettynka31 napsal(a):
Moje fenka žere míň, nevím proč vždy sežnala skoro vše a teď skoro nic nevím co mám dělat.

Sorry, ale křišťálové kouli se zrovna dnes vybily baterky.

2.5.2015 09:34
scylla

XXX.XXX.150.32

bettynka31 napsal(a):

Jít k veterináři na vyšetření.

2.5.2015 10:01
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Co skoro všechno dobrýho sežrala dříve ?
Třeba se jí ta dobrota přejedla.

2.5.2015 12:18
bettynka31

XXX.XXX.131.130

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Sorry, ale křišťálové kouli se zrovna dnes vybily baterky.

Co? jak to myslíš

2.5.2015 12:21
bettynka31

XXX.XXX.131.130

rapotacka11 napsal(a):
Co skoro všechno dobrýho sežrala dříve ?
Třeba se jí ta dobrota přejedla.

Tak já nevím ráno jí dáváme maso a něčím nevím a navečeři granule ale ty vždy žrala a těd si dá tak dvě tři a snídani tu snědla hned a těd vůbec.

2.5.2015 12:22
apbtbreeder

XXX.XXX.57.4

Kolik ti je roku, Bettynko?

2.5.2015 12:23
bettynka31

XXX.XXX.131.130

apbtbreeder napsal(a):
Kolik ti je roku, Bettynko?

Mně nebo mímu pejskovi? a proč?

2.5.2015 12:30
apbtbreeder

XXX.XXX.57.4

Kolik je roku tobr, zadavatelce tematu.

2.5.2015 12:36

Kolik roků je fence a kdy hárala (pokud)?

2.5.2015 12:42
bettynka31

XXX.XXX.131.130

apbtbreeder napsal(a):
Kolik je roku tobr, zadavatelce tematu.

A proč to chcete vědět?

2.5.2015 12:43
bettynka31

XXX.XXX.131.130

Kolik roků je fence a kdy hárala (pokud)?

Mojí fence je přes osm měsíců a už hárala kolem šesti semi měsíců ale těď nehárá.

2.5.2015 17:01
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

bettynka31 napsal(a):
A proč to chcete vědět?

Protože jsi-li dvacetiletá, je to průšvih - hrůza.
Je-li ti 13, budiž, dejme tomu...
Příští dotaz začni tím, že jsi malá holka, která neví
a tak se musí zeptat.

2.5.2015 19:14
bettynka31

XXX.XXX.131.130

rapotacka11 napsal(a):
Protože jsi-li dvacetiletá, je to průšvih - hrůza.
Je-li ti 13, budiž, dejme tomu...
Příští dotaz začni tím, že jsi malá holka, která neví
a tak se musí zeptat.

Hele tohle nechápu je mi 12 let a proč bych měla říkat že jsem malá holka

3.5.2015 08:51
barbora123456789

XXX.XXX.87.224

bettynka31 napsal(a):

Prečo sa pýtate na vek ! Ona chce rady nie vaše otázky kolko má rokov ! Betty mala by si zmeniť stravu možno že tie granue jej nepasujú aj môj hafík robil scény zmenili sme stravu a všetko zje Skús sa aj spýtať veterinára.

3.5.2015 12:43
bettynka31

XXX.XXX.131.130

barbora123456789 napsal(a):
Prečo sa pýtate na vek ! Ona chce rady nie vaše otázky kolko má rokov ! Betty mala by si zmeniť stravu možno že tie granue jej nepasujú aj môj hafík robil scény zmenili sme stravu a všetko zje Skús sa aj spýtať veterinára.

Děkuji moc

4.5.2015 06:30
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

bettynka31 napsal(a):
Mojí fence je přes osm měsíců a už hárala kolem šesti semi měsíců ale těď nehárá.

A nemá náhodou velké břicho a nalité cecíky?

4.5.2015 06:34

Žaneta kocková napsal(a):
A nemá náhodou velké břicho a nalité cecíky?

No, tam někam jsem svůj dotaz na věk feny a hárání směřovala - nemůže mít falešnou březost?

4.5.2015 15:40
bettynka31

XXX.XXX.131.130

No, tam někam jsem svůj dotaz na věk feny a hárání směřovala - nemůže mít falešnou březost?

To vážně nevím ale myslím že určitě nebřezí ona není ten pes co zdrhá a s žádným hafanem se nestýká.

4.5.2015 15:47
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

4.5.2015 18:52
barbora123456789

XXX.XXX.87.224

Mali by ste jej kúpiť kvalitnejšie granule ktoré by jej dopomohli aby začala jesť aj veterinár predáva velmi dobré granule.

4.5.2015 19:20
koňadra

XXX.XXX.128.31

Bettynko, nemusíš se hned čertit, že se tady někdo ptá na Tvůj věk. Ono je to tak, že když takové otázky, jako máš ty, pokládá dvanáctiletá slečna, tak každý chápe, že ještě nemáš tolik zkušeností a většina lidí zde ti ráda normálně poradí. Pokud se tak ale ptá dospělý, tak si ostatní myslí, že je to buď provokace, nebo chce radu někdo, kdo by ve svém věku už takové základní informace o psech měl znát a nebo psa raději ani nemít - a proto jsou některé odpovědi takové, jaké jsou. Takže, Betynko, proč tvoje fenka nežere, to může mít několik důvodů a opravdu to nejde určit anonymně po internetu. Nejrozumnější je navštívit s fenkou veterináře, který případně udělá různá vyšetření, aby se mohlo vyloučit (nebo potvrdit), že fenka nemá nějaký závažný zdravotní problém. Snažit se na to přijít sama cestou pokus - omyl, tedy zkoušet všechno, co ti kdo tady poradí, může být velmi špatná cesta - zbytečně ztrácíš čas, pokud fence opravdu něco je, může veterinář včasným vyšetřením mnohé zachránit.

5.5.2015 17:14
bettynka31

XXX.XXX.131.130

koňadra napsal(a):
Bettynko, nemusíš se hned čertit, že se tady někdo ptá na Tvůj věk. Ono je to tak, že když takové otázky, jako máš ty, pokládá dvanáctiletá slečna, tak každý chápe, že ještě nemáš tolik zkušeností a většina lidí zde ti ráda normálně poradí. Pokud se tak ale ptá dospělý, tak si ostatní myslí, že je to buď provokace, nebo chce radu někdo, kdo by ve svém věku už takové základní informace o psech měl znát a nebo psa raději ani nemít - a proto jsou některé odpovědi takové, jaké jsou. Takže, Betynko, proč tvoje fenka nežere, to může mít několik důvodů a opravdu to nejde určit anonymně po internetu. Nejrozumnější je navštívit s fenkou veterináře, který případně udělá různá vyšetření, aby se mohlo vyloučit (nebo potvrdit), že fenka nemá nějaký závažný zdravotní problém. Snažit se na to přijít sama cestou pokus - omyl, tedy zkoušet všechno, co ti kdo tady poradí, může být velmi špatná cesta - zbytečně ztrácíš čas, pokud fence opravdu něco je, může veterinář včasným vyšetřením mnohé zachránit.

Ano děkuji za odpověď veterináře navštívíme, ale nebudu tady nikomu říkat kolik mi je let vy byste napsala kolik vám je? chtěla jsem aby mě někdo poradil a ne abych tady říkala kolik mi je let.

5.5.2015 19:03
Clayton

XXX.XXX.225.3

bettynka31 napsal(a):
Ano děkuji za odpověď veterináře navštívíme, ale nebudu tady nikomu říkat kolik mi je let vy byste napsala kolik vám je? chtěla jsem aby mě někdo poradil a ne abych tady říkala kolik mi je let.

Vždyť nemusíš psát, kolik ti je let.Stačí, když napíšeš-junior, student, dospělá...
Pochop, že kdyby tady takovou otázku položil dospělý člověk, asi by si vůbec neměl psa pořizovat, ale pokud takovou otázku položí školák, všichni to pochopí a poradí.
A jinak, zkus pejskovi změnit granule a pokud ani to nepomůže, navštiv veterináře.

5.5.2015 19:06
Clayton

XXX.XXX.225.3

rapotacka11 napsal(a):

Ale no tak, vždyť je malá..
Hrózně vtipné...

7.5.2015 05:19
fikovnice

XXX.XXX.99.69

bettynka31 napsal(a):
To vážně nevím ale myslím že určitě nebřezí ona není ten pes co zdrhá a s žádným hafanem se nestýká.

Ahoj, co je nového s Tvým hafanem? Už je to s jeho jídlem lepší? Čím teď krmíte? Udělali jste nějakou změnu - třeba koupili jiné granule?

7.5.2015 05:21
fikovnice

XXX.XXX.99.69

bettynka31 napsal(a):

Jo a malá holka již nejsi. Už jsi mladá slečna. Ale teprve sbíráš a budeš určitě sbírat zkušenosti a znalosti ohledně psů.

8.5.2015 16:58
Helena15

XXX.XXX.89.52

barbora123456789 napsal(a):

Dobrá rada nad zlato

Toto jsem okopírovala z veterinární poradny :

Dotaz:
Dobrý den... mám 4 měsíční dlouhosrstou čivavu a nějak z ničeho nic nechce žrát granule... nedávali jsme jí žádné maso ani nic takového takže rozmlsaná není. Už jsme vyzkoušeli tak 4 typy granulí ale nic nechce... jednu dvě si vezme a tím končí... už hodně zhubla... co s tím? :(

Odpověď:
MVDr. Jaromír Štursa
25.4.2015 8:54
Vyzkoušejte Royal canin, ten bývá chutný. Můžete ho zalít vývarem, případně jí do toho přidat trošku masa pro ochucení. Krmte menší porce a častěji.

8.5.2015 17:02
Helena15

XXX.XXX.89.52

Betynko neber to vážně. Royal canin určitě nekupuj. Jsou i kvalitní krmiva.

9.5.2015 20:28
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Helena15 napsal(a):
Dobrá rada nad zlato

Toto jsem okopírovala z veterinární poradny :

Dotaz:
Dobrý den... mám 4 měsíční dlouhosrstou čivavu a nějak z ničeho nic nechce žrát granule... nedávali jsme jí žádné maso ani nic takového takže rozmlsaná není. Už jsme vyzkoušeli tak 4 typy granulí ale nic nechce... jednu dvě si vezme a tím končí... už hodně zhubla... co s tím? :(

Odpověď:
MVDr. Jaromír Štursa
25.4.2015 8:54
Vyzkoušejte Royal canin, ten bývá chutný. Můžete ho zalít vývarem, případně jí do toho přidat trošku masa pro ochucení. Krmte menší porce a častěji.

Tak to je vážně síla!

Přidejte reakci

Přidat smajlík