Postroj na procházky - ne Short

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2015 20:27
keisy

XXX.XXX.90.177

Zdravím, chtěla bych poradit ohledně postroje na středního křížence. Momentálně máme Short od Zera, ale moc spokojená s ním nejsem. Pokud psisko lítá navolno, ještě se to dá, po připnutí na vodítko se začne přetáčet. Podotýkám, že utahovat jsem zkoušela a karabina vodítka není nijak masivní. Navíc se mi zdá, že se postroj shrnuje dopředu a pak asi tlačí za lokty :/ Jinak velikost snad máme dobrou, při koupi jsem výběr konzultovala přímo s výrobcem.
Pro případné rýpaly, pes na postroji netahá. Ale v oblastech s výskytem zvěře psa dávám na stopku, nemáme 100% odvolání a pak se problém ještě znásobí…nemáte někdo tip na nějakou alternativu? Ideálně okolo těch 500, - a kdyby byla možnost spodního vedení stopky, bylo by to fajn :) Předem díky za nápady!

3.5.2015 21:25
Clayton

XXX.XXX.104.9

keisy napsal(a):
Zdravím, chtěla bych poradit ohledně postroje na středního křížence. Momentálně máme Short od Zera, ale moc spokojená s ním nejsem. Pokud psisko lítá navolno, ještě se to dá, po připnutí na vodítko se začne přetáčet. Podotýkám, že utahovat jsem zkoušela a karabina vodítka není nijak masivní. Navíc se mi zdá, že se postroj shrnuje dopředu a pak asi tlačí za lokty :/ Jinak velikost snad máme dobrou, při koupi jsem výběr konzultovala přímo s výrobcem.
Pro případné rýpaly, pes na postroji netahá. Ale v oblastech s výskytem zvěře psa dávám na stopku, nemáme 100% odvolání a pak se problém ještě znásobí…nemáte někdo tip na nějakou alternativu? Ideálně okolo těch 500, - a kdyby byla možnost spodního vedení stopky, bylo by to fajn :) Předem díky za nápady!

Manmat Merhi-
Zero DC postoj na flyball-

PS-Tyto postoje by se neměly přetáčet ani tlačit na lokty.Merhi je speciálně vyvinutý postoj pro psy, kteří si při závodech odírali lokty, hlavně krátkosrstí ESP.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.5.2015 07:02
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sice i se spodním vedením, ale v jiné cenové relaci :
http://www.non-stopdogwear.cz/index.php/produkty/postroje/7-postroj-line

Ten short mám a přetáčí se, když není dost utažený. A v tahu se právě nepřetáčí (on je taky na tah dělaný). Podstatnou roli hraje i hmotnost šňůry (používám paracord - lehoučký, nenasákavý).

4.5.2015 12:42
keisy

XXX.XXX.90.177

Díky vám za reakce. Short jsem vybrala proto, že všude na něj slyším chválu a na stránkách jej výrobce prezentuje jako všestranný, nejen na tah. Jak jej teda máte utažený? Ráno jsem ho dotáhla na max, narvu tam asi 1-2 prsty a nepřetáčí se, ale zdá se mi to pro psa nepohodlné a stejně se pořád hrne dopředu :/ Zkusím jej teda ještě o pidikousek povolit a vyrážíme ven, tak jsem zvědavá...

Přidejte reakci

Přidat smajlík