Závody ve skocích do vody v ČR?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.5.2015 11:50
kerstinka

XXX.XXX.224.221

Dobrý den,
nevíte někdo prosím o nějakých psích závodech ve skocích do vody do dálky (splashdog)? Našla jsem akorát, že se to pořádá v Herolticích u Brna, ale není tam žádná aktualizace a pán uvedený v kontaktu mi na mail neodpovídá.
Máme labradora, který létá pro aport do vody z vysokých břehů i několik metrů, tak bychom ho chtěli zkusit potrénovat a někam se přihlásit. Jenže jsem nenašla, že by se to u nás někde pořádalo.
Díky moc za případné rady a tipy :).

5.5.2015 14:33
kerstinka

XXX.XXX.224.221

Díky za odkaz, ten jsem našla jako první, ale článek je rok starý a je o závodu z roku 2013, já bych chtěla psa přihlásit na nějaký budoucí závod a bohužel stránky, na které článek odkazuje, jsou neaktuální, reakce kontaktní osoby uvedeného kynologického klubu nulová a nikde jinde jsem informace nedohledala.
Proto můj dotaz, jestli někdo o něčem neví, případně jestli někdo nemá nějaký aktuálnější tip :).

5.5.2015 17:13
hn..

XXX.XXX.245.254

Myslím, že v Herolticích na podzim závod opět bude - obvykle je na konci koupací sezony v normálním bazénu pro lidi. Termíny se zveřejňují někdy v červenci. Trenink je možný jen krátce před závodem -myslím 1-2 dny. Mimo skoků je tam i potápění.

5.5.2015 17:34
kerstinka

XXX.XXX.224.221

Díky moc, to je skvělá zpráva. Počkám na léto, jestli se objeví nějaké info a přihlásíme se. O trénincích víme, pojedeme si to určitě před závodem zkusit, přecejen skáčeme jenom do rybníka a ta voda vypadá jinak :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík