Štěně má průjem - změnit krmení?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2015 13:16
ronnie bmv

XXX.XXX.160.18

Zdravím všechny
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s krmivem PREMIUS Dog Junior?
Malej má průjem, ale nejsem si jistej jestli to nemá z trávy.

6.5.2015 13:27
Bílávlčice

XXX.XXX.89.52

Ono to bude naopak. Žere trávu protože se potřebuje pročistit. S těmito granulemi zkušenost nemám, ale vašemu štěněti zřejmě nesedí. Změňte stravu.

6.5.2015 13:34
ronnie bmv

XXX.XXX.160.18

Jenže on žere trávu i když dostane piškoty(vlasně pořád).Je mu 8 týdnů a když je na dvorku, tak musí ochutnat všechno.

6.5.2015 15:50
Pepan.

XXX.XXX.89.52

Žere trávu? Tak to bude pršet, jdu hledat deštník.

6.5.2015 16:02
mishule

XXX.XXX.99.26

ronnie bmv napsal(a):
Jenže on žere trávu i když dostane piškoty(vlasně pořád).Je mu 8 týdnů a když je na dvorku, tak musí ochutnat všechno.

Moje fenka jako malá taky žrala všechno. Pokud to byla jen tráva, nechávala jsem ji. Pokud to byly kytky a keře, šup, zakázat a potrestat (nemyslím mlátit, ale důrazně vysvětlit, že tohle je fuj). Trávu ale žere do dnes, všichni naši psi to dělají, docela i pravidelně, potom ji buď vyzvrací se žaludečními šťávami nebo normálně vykadí.

Pokud ale štěndo má průjem, asi bych změnila granule (postupně, ne ráz na ráz, musí si přivyknout). Za sebe můžu doporučit Platinum krmivo, fenka je žere s chutí (ostatní odmítá) a právě i střevní potíže se jí tím upravily.

Mimochodem, kolik těch piškotů denně dostane? Na cvičáku mi bylo řečeno, že psina mohla mít průjem i po nich (Dříve jsme na ně cvičili). Pak jsme začali dávat sušené maso apod.

6.5.2015 16:51
ronnie bmv

XXX.XXX.160.18

Piškoty dostává par kousku mezi krmením jen zlehka, ale včera hamtal pampelišky, tak jsem myslel jestli to nemá z toho.Granule jsem zkoušel asi patery(brit, platinum ) ty nechtěl žrát.Nejvíc mu chutná pedigrie junior, ale ty maj to složení nic moc, ale jinak je vpohodě, aktivní.

7.5.2015 03:23
fikovnice

XXX.XXX.99.69

ronnie bmv napsal(a):
Piškoty dostává par kousku mezi krmením jen zlehka, ale včera hamtal pampelišky, tak jsem myslel jestli to nemá z toho.Granule jsem zkoušel asi patery(brit, platinum ) ty nechtěl žrát.Nejvíc mu chutná pedigrie junior, ale ty maj to složení nic moc, ale jinak je vpohodě, aktivní.

Jaké piškoty? Trochu rozdíl jsou dětské piškoty a psí piškoty? Dětskými bych jej nepřecpávala, je to samý cukr...

7.5.2015 06:12
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

Piškoty z obilí nepatří mláďatům masožravců do tlamy. Že štěně žere venku všechno je normální, dělají to všechna mláďata, dokonce i lidská.

Zkusila bych nějaké lepší granule nebo vůbec krmit masem a venku štěně hlídat, aby nežralo kde co. Pár pampelišek by ale průjem způsobovat nemělo... možná by neškodila ani prohlídka veterinářem.

7.5.2015 09:39
inusanka

XXX.XXX.98.58

Píšete, že štěněti je 8 týdnů a zkoušel jste patery granule. Plus počítám ještě jedny u chovatele. To samo o sobě je dost alarmující. Tedy vzhledem k věku štěnda, nedivte se, že má zažívací problémy. Navíc ty, které používáte opravdu nejsou nic moc. Piškoty v tomto věku bych nechala ve skříni.
Jen pro zajímavost - jaké je to plemeno a kolik v těch 8 týdnech váží?

7.5.2015 13:41
lev

XXX.XXX.253.186

Kdy a čím bylo odčerveno ? Může mít např. invazi škrkavek, nebo i jiných parazitů. Sorry, ale štěně není pokusný králík, za tu domu, co ho máte doma, jste toho vyzkoušel docela dost, průjem může mít i z toho. Pedigree jsou ochucené, proto psům chutnají.

Přidejte reakci

Přidat smajlík