Barf - co všechno se dá zkrmovat?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.5.2015 17:42
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Ahojky mám otázečku, ale asi spíš na barfaře :).Co vše jde zkrmit psům z vnitřností ? Občas mívám od známeho vepřové maso teda spíš odřezky a vnitřnosti pro psy ze zabíjačky.Různý odřezky masa, plíce, uši, nožky, plíce... atp vím že můžou ale občas mi tam hodí i močový ostrojí i s pimpulou tak se chci zeptat co z toho jde použít pro psiska a celkově co z vnitřností psiska můžou :).

Neregistrovaný uživatel

6.5.2015 18:24
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38

Myslím si, že cokoliv, co psu chutná a vy zvládnete nakrájet Ono zrovna močové ústrojí vábně nevoní

6.5.2015 21:54
kobylatko

XXX.XXX.45.44

No nevoní no ale práce s masem mě nevadí , záleží no ale esi to můžou .

6.5.2015 23:38
tapina

XXX.XXX.211.203

Neměl by v tom být problém, pokud je to v směsi, občas. Odřezky budou tučnějsí. Co se týká vylučovací soustavy, je možné, že to ani nebude chtít.

7.5.2015 09:44
inusanka

XXX.XXX.98.58

Tak za prvé z domácí zabijačky od neprověřeného zdroje bych alespoň přemrazila, ne-li uvařila. Jinak plíce, srdce, ledvinky, játra, slezina, žaludek klidně, urogenitální soustavu bych snad ani nemusela zkrmovat. Po syrových játrech a slezině může nastat průjem.

7.5.2015 09:58
ivulka2

XXX.XXX.155.174

kobylatko napsal(a):
Ahojky mám otázečku, ale asi spíš na barfaře :).Co vše jde zkrmit psům z vnitřností ? Občas mívám od známeho vepřové maso teda spíš odřezky a vnitřnosti pro psy ze zabíjačky.Různý odřezky masa, plíce, uši, nožky, plíce... atp vím že můžou ale občas mi tam hodí i močový ostrojí i s pimpulou tak se chci zeptat co z toho jde použít pro psiska a celkově co z vnitřností psiska můžou :).

Všechno mužou uplně vše co sežerou
Mam možnost občas cele tele či prase a tak to většinou dam cele smečce at se s tim popasuje sama a většinou začnou pravě od te pimpulky či od otvoru dala nevypadaji že by jim to nechutnalo.

7.5.2015 10:33
kobylatko

XXX.XXX.45.44

Já mívám spíš většinou ty odřezky, to co lidi nejí a pro ně se ke spotřebě nehodí .

inusanka : známý má prasata hlídaný vetem, má je na maso a prodává je tak tam si nemůže dovolit nějaký problém .

7.5.2015 13:31
inusanka

XXX.XXX.98.58

Psal jste o mase ze zabíjačky - evokovalo mi to řezníka, který chodí po zabijačkách.

A ano, šelmy většinou načínají kořist od řitního otvoru. Taky v přírodě žerou obsah žaludku, často i střev a přece bych jim zrovna tohle nedávala.

Přidejte reakci

Přidat smajlík