Ahojky mám otázečku, ale asi spíš na barfaře :).Co vše jde zkrmit psům z vnitřností ? Občas mívám od známeho vepřové maso teda spíš odřezky a vnitřnosti pro psy ze zabíjačky.Různý odřezky masa, plíce, uši, nožky, plíce... atp vím že můžou ale občas mi tam hodí i močový ostrojí i s pimpulou tak se chci zeptat co z toho jde použít pro psiska a celkově co z vnitřností psiska můžou :).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38
Myslím si, že cokoliv, co psu chutná a vy zvládnete nakrájet Ono zrovna močové ústrojí vábně nevoní
kobylatko
napsal(a):
Ahojky mám otázečku, ale asi spíš na barfaře :).Co vše jde zkrmit psům z vnitřností ? Občas mívám od známeho vepřové maso teda spíš odřezky a vnitřnosti pro psy ze zabíjačky.Různý odřezky masa, plíce, uši, nožky, plíce... atp vím že můžou ale občas mi tam hodí i močový ostrojí i s pimpulou tak se chci zeptat co z toho jde použít pro psiska a celkově co z vnitřností psiska můžou :).
Všechno mužou uplně vše co sežerou
Mam možnost občas cele tele či prase a tak to většinou dam cele smečce at se s tim popasuje sama a většinou začnou pravě od te pimpulky či od otvoru dala nevypadaji že by jim to nechutnalo.