Fenka smutní po úhynu štěňat. Jak jí pomoci a kdy znovu nakrýt?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.5.2015 07:13
dorotka254

XXX.XXX.217.72

Dobrý den chtěla bych se zeptat na smrt štěnátek po týdnu.Fenečka jorkšírka je ted smutná co stím ted? Kdy ji můžeme znovu nakrýt. Při porodu neměla žádný problém.Děkuji za odpověd.

10.5.2015 07:35
fram

XXX.XXX.70.158

Fenečku zaměstnejte hrou, procházkami - prostě ji zabavte, aby zapomněla. Co říkal veterinář- jaké problémy nastaly se štěňaty?

10.5.2015 08:22
petr33

XXX.XXX.168.4

fram napsal(a):
Fenečku zaměstnejte hrou, procházkami - prostě ji zabavte, aby zapomněla. Co říkal veterinář- jaké problémy nastaly se štěňaty?

Proč odpovídáte na provokace někomu, kdo se zaregistroval dnes 10.5. ( zřejmě sem chodí i pod jiným nickem a udělal si dnes ještě jiný ) - a přišel se asi jen pobavit, jak se tady budete rozčilovat, že chce fenu zase hned krýt, aniž by věděl proč údajná štěňata uhynula. Jasná provokace, někdo se nudí.

10.5.2015 08:29
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

petr33 napsal(a):
Proč odpovídáte na provokace někomu, kdo se zaregistroval dnes 10.5. ( zřejmě sem chodí i pod jiným nickem a udělal si dnes ještě jiný ) - a přišel se asi jen pobavit, jak se tady budete rozčilovat, že chce fenu zase hned krýt, aniž by věděl proč údajná štěňata uhynula. Jasná provokace, někdo se nudí.

Podle sebe soudím tebe? Nechápu, proč by mohl otázky pokládat jen někdo, kdo už je tu zaregistrovaný x let. Trochu to zavání paranoiou, ale myslím, že se to dá úspěšně léčit medikamenty. Zmiňte se svému psychiatrovi a pokud nemáte pro tazatelku slušnou odpověď, běžte k němu raději hned.

10.5.2015 08:34
petr33

XXX.XXX.168.4

umpa.lumpa napsal(a):
Podle sebe soudím tebe? Nechápu, proč by mohl otázky pokládat jen někdo, kdo už je tu zaregistrovaný x let. Trochu to zavání paranoiou, ale myslím, že se to dá úspěšně léčit medikamenty. Zmiňte se svému psychiatrovi a pokud nemáte pro tazatelku slušnou odpověď, běžte k němu raději hned.

To jsi vážně tak naivní a myslíš si, že kdyby se to někomu opravdu stalo, tak to nebude řešit s vetem, ale tady na ifauně ? Nech si svoje narážky a rýpání typu - podle sebe soudím tebe, a zkus se nad tím zamyslet a nebudeš muset psát takové blbosti co píšeš. K psychiatrovi si zajdi asi sama a nech si změřit výši svého IQ, asi nebude moc vysoké.

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.5.2015 08:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

petr33 napsal(a):
To jsi vážně tak naivní a myslíš si, že kdyby se to někomu opravdu stalo, tak to nebude řešit s vetem, ale tady na ifauně ? Nech si svoje narážky a rýpání typu - podle sebe soudím tebe, a zkus se nad tím zamyslet a nebudeš muset psát takové blbosti co píšeš. K psychiatrovi si zajdi asi sama a nech si změřit výši svého IQ, asi nebude moc vysoké.

Taky si myslím, že se jedná o provokaci.

Člověk, který "chce své fence udělat jedny štěňátka za život" po takovém zážitku jako je jejich smrt od dalších pokusů upouští.

Množitel by se neptal, kdy znovu připustit - při dalším hárání, přece - a nějaký smutek feny by ho nerozházel, však to se občas stává, že fena přijde o vrh. Buď to přejde nebo jí podloží štěňata od jiných fen.

10.5.2015 10:29
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Taky si myslím, že se jedná o provokaci.

Člověk, který "chce své fence udělat jedny štěňátka za život" po takovém zážitku jako je jejich smrt od dalších pokusů upouští.

Množitel by se neptal, kdy znovu připustit - při dalším hárání, přece - a nějaký smutek feny by ho nerozházel, však to se občas stává, že fena přijde o vrh. Buď to přejde nebo jí podloží štěňata od jiných fen.

Neupouští... Mám za příklad hned sousedy. Nakryli bezpapírovou fenu (něco malýho, bílýho, chlupatýho), neměli domluvenýho veta, jedno štěně se seklo v porodních cestách, bydlíme na dědině, lítali do noci po veterinách, protože ani nevěděli, kde je pohotovost, štěně mrtvý, fena to tak tak přežila. A za půl roku co? Hurá, máme další štěňátka.

10.5.2015 20:09
bilusik

XXX.XXX.89.75

Jasná provokace, ti bystřejší hned pochopili.

10.5.2015 20:24
panda H

XXX.XXX.49.186

Provokace ? mozna, ale to se muzete jen domnivat, nic vic, nic min a jestli tohle chcete rovnat s bystrosti, tak to bych tedy nesrovnavala, kdyz nemate jistotu, ze to provokace skutecne je.

10.5.2015 20:45
bilusik

XXX.XXX.89.75

panda H napsal(a):
Provokace ? mozna, ale to se muzete jen domnivat, nic vic, nic min a jestli tohle chcete rovnat s bystrosti, tak to bych tedy nesrovnavala, kdyz nemate jistotu, ze to provokace skutecne je.

Jisté, že je to provokace je na 99%, nejisté je nanejvýš tak to 1 procento. Kdyby to bylo skutečné, tak se bude zajímat proč jí štěňata do týdne uhynula a bude řešit příčinu, aby se to podruhé neopakovalo, nejspíš u veta. Tohle byla jasná provokace. U bezpapíráků se za krytí platí většinou dopředu hned po krytí ( koukněte do inzercí ). Takže neznat příčinu úmrtí vrhu a platit dopředu další krytí a riskovat, že se to stane znovu - bez pátrání příčiny problému úhynu - to je jasné, že takto formulovaná otázka dnes založeného účtu - jasná provokace. Někdo se nudil a štěňata a úhyn je fiktivní, aby se to tu začalo zase hádat - a začíná se to zadavatelce koukám i dařit...

11.5.2015 10:44
Helena15

XXX.XXX.89.52

bilusik napsal(a):
Jisté, že je to provokace je na 99%, nejisté je nanejvýš tak to 1 procento. Kdyby to bylo skutečné, tak se bude zajímat proč jí štěňata do týdne uhynula a bude řešit příčinu, aby se to podruhé neopakovalo, nejspíš u veta. Tohle byla jasná provokace. U bezpapíráků se za krytí platí většinou dopředu hned po krytí ( koukněte do inzercí ). Takže neznat příčinu úmrtí vrhu a platit dopředu další krytí a riskovat, že se to stane znovu - bez pátrání příčiny problému úhynu - to je jasné, že takto formulovaná otázka dnes založeného účtu - jasná provokace. Někdo se nudil a štěňata a úhyn je fiktivní, aby se to tu začalo zase hádat - a začíná se to zadavatelce koukám i dařit...

Tedy nevím jak u vás, ale u nás se za krytí bezpapíráku neplatí. To že někdo inzeruje že by rád peníze dostal, ještě neznamená že mu je někdo dá.
Páníčkové jsou naopak rádi, že se pes zadarmo vyřádí. Mám fenu s PP a když hárá, ti bezohlední dělají že nevidí že jejich pes nás obtěžuje. Ještě by si tak mohli říct o peníze za krytí

A souhlasím s Pandou, každý se musí zaregistrovat když se tady chce zeptat poprvé. A kdyby všechno znal tak dobře jako vy tady, ptát se vůbec nemusí. Proč ho tedy hned označit za provokatéra jen proto že neví něco, co je vás tady samozřejmost?

11.5.2015 13:45
bilusik

XXX.XXX.226.36

Helena15 napsal(a):
Tedy nevím jak u vás, ale u nás se za krytí bezpapíráku neplatí. To že někdo inzeruje že by rád peníze dostal, ještě neznamená že mu je někdo dá.
Páníčkové jsou naopak rádi, že se pes zadarmo vyřádí. Mám fenu s PP a když hárá, ti bezohlední dělají že nevidí že jejich pes nás obtěžuje. Ještě by si tak mohli říct o peníze za krytí

A souhlasím s Pandou, každý se musí zaregistrovat když se tady chce zeptat poprvé. A kdyby všechno znal tak dobře jako vy tady, ptát se vůbec nemusí. Proč ho tedy hned označit za provokatéra jen proto že neví něco, co je vás tady samozřejmost?

U vás se možná za krytí yorků, čivav, mopsů, anglických buldoků apod bez PP neplatí, ale u většiny těchto lukrativních společenských plemen se všude platí hned po krytí a to 1000 - 1500, - Kč hned po krytí, u anglických buldoků bez PP 2000 - 2500, - Kč hned po krytí ( někdy požadují za krytí štěně - méně časté ) - a inzerce jsou plné u těchto plemen inzerátů na krytí i s cenou ( stačí si inzerce projít ). Neplatíte leda tak za nějaké náhodné krytí kříženců. Nejdříve se podíávejte u těchto plemen do inzercí, a pak teprve něco pište o neplacení. U yorků i bez PP je běžné po krytí hned platit 1000 - 1500, - Kč. Dotaz byl jak je vidět smyšlený a zase tu měl jen vyprovokovat hádky, což se mu díky lidem jako jste vy, kteří téma pořád přiživují začíná dařit.

11.5.2015 15:41
Helena15

XXX.XXX.89.52

Bilusíku,
Promiňte, ale když kryjete fenu bez PP psem bez PP, je to vždy množení bůhvíjakých kříženců.
A můžete si tomu klidně říkat york, čivava nebo mops. A ještě ke všemu lukrativní plemeno.
Nechápu proč jsou lidé tak naivní a kupují to, ale už chápu proč Vás tato otázka vytočila.
U nás žádní množitelé nežijí, sousedé se živí slušným způsobem. Proto se za připuštění psa bez PP nic neplatí.

11.5.2015 15:58
koně

XXX.XXX.205.252

Těžko říct, jestli je to provokace.
Někdy jsou tu tak, s odpuštěním pitomé až stupidní dotazy a je na ně zcela vážně odpovídáno, že tenhle mi tak nějak zapadl do normálu.
Viz. témata typu Můj pejsek málo papá, případně papá hovínka, nebo, už týden či 14dní zvrací, krvácí, kulhá, nežere, poraďte co s tím? a podobné perly.
Každopádně hádky se rozpoutají vždycky, ať je původní dotaz normální nebo naprosto idiotský

11.5.2015 16:02
Fiat 500

XXX.XXX.49.186

- pro Koně.

11.5.2015 16:14
petr33

XXX.XXX.168.4

koně napsal(a):
Těžko říct, jestli je to provokace.
Někdy jsou tu tak, s odpuštěním pitomé až stupidní dotazy a je na ně zcela vážně odpovídáno, že tenhle mi tak nějak zapadl do normálu.
Viz. témata typu Můj pejsek málo papá, případně papá hovínka, nebo, už týden či 14dní zvrací, krvácí, kulhá, nežere, poraďte co s tím? a podobné perly.
Každopádně hádky se rozpoutají vždycky, ať je původní dotaz normální nebo naprosto idiotský

Ale ať už to je pravda nebo ne, tak by spíše měli u veta řešit příčinu proč jim všechna štěňata do týdne uhynula - čím to bylo a zda má smysl fenu ( zřejmě ) bez PP opět krýt. Pokud se nepídí po příčině, tak si myslím, že s největší pravděpodobností by příště zase o vrh přišli. A já si myslím, že snad nikdo nemůže být tak hloupý, aby tento dotaz myslel vážně - proto spíše soudím, že je to smyšlená provokace na nově založený nick - někoho kdo sem už dávno chodí pod jiným nickem a jen se chtěl pobavit reakcemi těch co na to naletí a budou mu další krytí rozmlouvat. A tomu všemu by odpovídal i fakt, že už dále nediskutuje a nereaguje. Podle mne se jen někdo nudil.

13.5.2015 07:57
dorotka254

XXX.XXX.217.72

Blbě jsem to napsala, ale v žádném případě bych ji nenechala hned nakrýt. Nemám zkušenosti z touto rasou a tak jsem myslela ze třeba za rok.Neodsuzujte hned pokud nevite.Každý jsme nějaký. A ZEPTAT SE MŮŽE SNAD KAŽDÝ ne?

13.5.2015 08:02
dorotka254

XXX.XXX.217.72

Chyba ta že jsem se vůbec zeptala hlavne vy Petre 33 si uvědomte co vůbec píšete. Já u veterináře byla je jsem se na určité věci nezeptala tak proč urážíte.

13.5.2015 08:41
Šarina

XXX.XXX.231.146

dorotka254 napsal(a):
Chyba ta že jsem se vůbec zeptala hlavne vy Petre 33 si uvědomte co vůbec píšete. Já u veterináře byla je jsem se na určité věci nezeptala tak proč urážíte.

Dorotko254, víte, proč se dělají ve větě čárky?... aby ta věta dávala smysl...

13.5.2015 08:46
loolucy

XXX.XXX.207.245

Žiš, tak ji nechte, třeba je to nějaká starší paní, která čárky neumí nebo naopak mladá holčina. Ať tak či tak, má strach o svého pejska, tak se jako každý jiný zeptala tady no...

Fakt nevim, co to tady zase ostatní nacvičujete a řešíte naprosto mimo téma, je vidět, že opravdu nemáte do čeho doma dloubnout...

13.5.2015 10:27
Hodonak

XXX.XXX.126.173

loolucy napsal(a):
Žiš, tak ji nechte, třeba je to nějaká starší paní, která čárky neumí nebo naopak mladá holčina. Ať tak či tak, má strach o svého pejska, tak se jako každý jiný zeptala tady no...

Fakt nevim, co to tady zase ostatní nacvičujete a řešíte naprosto mimo téma, je vidět, že opravdu nemáte do čeho doma dloubnout...

je fakt, že tu jsou někdy otázky, z nichž mi naskakují pupínky... Ale stejně tak i z některých odpovědí..

13.5.2015 10:41
Helena15

XXX.XXX.89.52

Hodonak napsal(a):

je fakt, že tu jsou někdy otázky, z nichž mi naskakují pupínky... Ale stejně tak i z některých odpovědí..

13.5.2015 13:27
Šarina

XXX.XXX.231.146

loolucy napsal(a):

Si pište, že starší paní by čárky psala- kdysi to bylo normální učivo na základce. Mladá holčina by mohla můj příspěvek brát jako radu do života, která jí bude o mnoho užitečnější než vágní odpovědi na její podivnou otázku. Protože co čeká, že se tady dozví důležitého - s tím minimem informací, co tu dala?

13.5.2015 14:38
bilusik

XXX.XXX.168.4

Hodonak napsal(a):

To spíše z některých otázek...

13.5.2015 14:49
panda H

XXX.XXX.49.186

loolucy napsal(a):

Jezisi, vzdyt je jen na vas, jestli poradite nebo ne, a nebo vlakno preskocite, asi se vas vetsina, doma nudi, projizdi vlakna a aby neco aspon napsal, tak musi nadhodit, ze je otazka smyslena, nebo ucelova. Vase " starosti ", bych chtela vazne mit

13.5.2015 14:51
bilusik

XXX.XXX.168.4

Helena15 napsal(a):
Bilusíku,
Promiňte, ale když kryjete fenu bez PP psem bez PP, je to vždy množení bůhvíjakých kříženců.
A můžete si tomu klidně říkat york, čivava nebo mops. A ještě ke všemu lukrativní plemeno.
Nechápu proč jsou lidé tak naivní a kupují to, ale už chápu proč Vás tato otázka vytočila.
U nás žádní množitelé nežijí, sousedé se živí slušným způsobem. Proto se za připuštění psa bez PP nic neplatí.

No, množárny bezpapíráků právě těchto dobře prodejných ( tedy lukrativních ) plemen jako např york, čivava, mops, fr. buldoček, anglický buldok, bišonek apod si samce drží za účelem krytí svých fen bez PP a ještě pro krytí cizích fen na výdělek. Jsou jich plné inzerce, stačí se podívat. Nikdo to u těchto plemen nenabízí v inzercích zdarma - ale za úplatu nebo požaduje štěně - takže nabízí na krytí své bezpapíráky vždy za úplatu. Chápu, že na vsi, když kříženec nakryje křížence to není třeba za úplatu, ale u rádoby čistokrevných lukrativních plemen bez PP to nabízí běžně za úplatu. Ale jinak k tématu - zadavatelka by se měla snažit ( pokud si to nevymyslela ) spíše zjistit příčinu úhynu štěňat, než se ptát jestli ji může příště hned zase krýt, když neví proč k úhynu všech štěňat došlo. Protože se jí zase může stát, že nakryje ( zaplatí za nakrytí ) a štěňata jí dotýdne zase uhynou. Může to být třeba herpes virus - a pokud to byl, tak by bylo nutné fenku před krytím naočkovat a potom přeočkovat asi 10 dní před porodem. Takže podle mne se zajímá o další krytí asi zbytečně předčasně, spíše se měla zajímat o příčinu úhynu a otázku položit proč štěňata uhynula a zda vůbec příště znovu na bezpapíráky svou fenu krýt - pokud to není teda celé smyšlené.

13.5.2015 16:48
panda H

XXX.XXX.49.186

Hodonak napsal(a):

Já už jsem celá poďobaná , z některých odpovědí

13.5.2015 17:17
loolucy

XXX.XXX.207.245

panda H napsal(a):
Jezisi, vzdyt je jen na vas, jestli poradite nebo ne, a nebo vlakno preskocite, asi se vas vetsina, doma nudi, projizdi vlakna a aby neco aspon napsal, tak musi nadhodit, ze je otazka smyslena, nebo ucelova. Vase " starosti ", bych chtela vazne mit

No to jsem se pobavila! hahaha.

13.5.2015 17:19
loolucy

XXX.XXX.207.245

bilusik napsal(a):
No, množárny bezpapíráků právě těchto dobře prodejných ( tedy lukrativních ) plemen jako např york, čivava, mops, fr. buldoček, anglický buldok, bišonek apod si samce drží za účelem krytí svých fen bez PP a ještě pro krytí cizích fen na výdělek. Jsou jich plné inzerce, stačí se podívat. Nikdo to u těchto plemen nenabízí v inzercích zdarma - ale za úplatu nebo požaduje štěně - takže nabízí na krytí své bezpapíráky vždy za úplatu. Chápu, že na vsi, když kříženec nakryje křížence to není třeba za úplatu, ale u rádoby čistokrevných lukrativních plemen bez PP to nabízí běžně za úplatu. Ale jinak k tématu - zadavatelka by se měla snažit ( pokud si to nevymyslela ) spíše zjistit příčinu úhynu štěňat, než se ptát jestli ji může příště hned zase krýt, když neví proč k úhynu všech štěňat došlo. Protože se jí zase může stát, že nakryje ( zaplatí za nakrytí ) a štěňata jí dotýdne zase uhynou. Může to být třeba herpes virus - a pokud to byl, tak by bylo nutné fenku před krytím naočkovat a potom přeočkovat asi 10 dní před porodem. Takže podle mne se zajímá o další krytí asi zbytečně předčasně, spíše se měla zajímat o příčinu úhynu a otázku položit proč štěňata uhynula a zda vůbec příště znovu na bezpapíráky svou fenu krýt - pokud to není teda celé smyšlené.

I v jednadvacátým století dokáže napsat někdo špatně závorky.

No chápete to?

13.5.2015 19:44
bilusik

XXX.XXX.168.4

loolucy napsal(a):

No chápete to?

Co ti vadí trotle ? Závorky s mezerama ? Aby si se neposr... a. K problematice zadaného tématu nemáš asi co říct, hrubku jsi nenašla, tak budeš prudit alespoň se závorkama, jako se strašným problémem dvacátého prvního století? Na nic jiného se nezmůžeš ? To, že jiní neumí udělat v příspěvku čárku ve větě ti nevadí ? Chápeme to, že jsi trol nebo trotl na ntou a koukám, že napadáš pravopis jen v tebou vybraném příspěvku - když už nic, tak alespoň nějakou maličkost... Ubohé jako ty sama.

13.5.2015 19:49
bilusik

XXX.XXX.168.4

loolucy napsal(a):

No chápete to?

Zkus to třeba tady, trotle - loolucy - to ti nevadí ?
dorotka254 napsal(a):
Dorotko254, víte, proč se dělají ve větě čárky?... aby ta věta dávala smysl...

13.5.2015 20:38
panda H

XXX.XXX.49.186

loolucy napsal(a):
No to jsem se pobavila! hahaha.

Loolucy :

Omlouvám se, to nebylo na vás, dala jsem citaci jiného příspěvku, já jsem s vámi souhlasila.

13.5.2015 21:42
senda

XXX.XXX.119.172

To je fakt ubohé tady. Někdo se jenom na něco zeptá a kam až se diskuse zvrtne, to se nestačím divit. Např. z otázky zadavatelky vůbec nevyplývá, že jde o bezpapírové psy. A aby se tady řešil český pravopis, o tom snad ifauna není.
Je mi jedno, jestli je dotaz pravdivý nebo nastrčený, pokud je skutečný, souhlasím s fram - zaměstnat a zabavit fenku. Ohledně dalšího nakrytí bych se určitě poradila s vetem.

13.5.2015 21:56

Bylo smazáno několik příspěvků s vulgárními výrazy. Berte toto prosím jako varování, diskutujte k věci a především slušně k sobě navzájem.
Pokud bude diskuse nadále takto nadmíru vyostřená, bude uzamčena, případně opět promazána.
Děkuji za pochopení
Admin.

14.5.2015 08:52
Anemone.

XXX.XXX.89.52

senda napsal(a):
To je fakt ubohé tady. Někdo se jenom na něco zeptá a kam až se diskuse zvrtne, to se nestačím divit. Např. z otázky zadavatelky vůbec nevyplývá, že jde o bezpapírové psy. A aby se tady řešil český pravopis, o tom snad ifauna není.
Je mi jedno, jestli je dotaz pravdivý nebo nastrčený, pokud je skutečný, souhlasím s fram - zaměstnat a zabavit fenku. Ohledně dalšího nakrytí bych se určitě poradila s vetem.

I kdyby byl dotaz jen nastrčený, nikdy nevíte jestli nějaké dítě nebude hledat odpověď na stejnou otázku. Proto by se všichni měli snažit odpovídat správně, ne se handrkovat a urážet zadavatele.

14.5.2015 09:48
bilusik

XXX.XXX.226.38

loolucy napsal(a):

No chápete to?

Ano chápeme, že psům a zadanému tématu asi moc nerozumíš, tak se snažíš být zajímavá alespoň něčím a vrháš se na pravopis. A když už nic jiného nenajdeš, tak napadneš alespoň psaní závorek. Jako to tu už předvedli v jiných diskuzích jiní, když jim došly argumenty a k zadané otázce neznali nebo neměli žádnou odpověď, tak se začali na psím fóru ohánět pravopisem. Je zajímavé, že závorky a mezery u nich ti u jednoho vadí, ale že zadavatelka píše v některých svých příspěvcích bez čárek, což je závažnější pravopisný prohřešek tě nějak nevzrušuje...

14.5.2015 09:53
bilusik

XXX.XXX.226.38

loolucy napsal(a):

Co to ja v jednadvacátém století za pravopisný výraz - Žiš ? Když už jinde napadáš jiné, tak zkus psát sama dokonale... Nevím, co tu sama nacvičuješ a řešíš, asi nemáš do čeho dloubnout a nudíš se...

14.5.2015 09:55
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Trapárna .

14.5.2015 12:43
loolucy

XXX.XXX.207.245

Promiňte, ale užijte se krásný den! Je to opravdu bezpředmětné. V jednom jediném příspěvku jsem si dovolila někoho popíchnout a čekala jsem také takovou zpětnou reakci, ale bohužel se někdo urazil, takže tak. Tohle fakt nemám zapotřebí, je mi to fakt šumák.

Jinak k tématu: Hlavní je opravdu fenečku co nejvíce zaměstnat, aby přišla na jiné myšlenky, snad jí bude lépe :) Pokud budete chtít více poradit, napište mi do zprávy, mám podobnou zkušenost.

14.5.2015 12:50
bilusik

XXX.XXX.89.75

loolucy napsal(a):
Promiňte, ale užijte se krásný den! Je to opravdu bezpředmětné. V jednom jediném příspěvku jsem si dovolila někoho popíchnout a čekala jsem také takovou zpětnou reakci, ale bohužel se někdo urazil, takže tak. Tohle fakt nemám zapotřebí, je mi to fakt šumák.

Jinak k tématu: Hlavní je opravdu fenečku co nejvíce zaměstnat, aby přišla na jiné myšlenky, snad jí bude lépe :) Pokud budete chtít více poradit, napište mi do zprávy, mám podobnou zkušenost.

Nám si také šumák a také to nemám zapotřebí se tu s tebou dohadovat o závorkách. Jinak k tématu zadavatelka ( pokud to není celé smyšlené ) by se také měla pídit po tom, proč jí vůbec všechna štěňata uhynula a měla by to zjistit dříve než fenu opět nakryje nebo se situace může zase opakovat. Minimálně by měla zvážit píchnutí vakciny proti herpes viru a možná zvolit jiného krycího psa. A nebo ještě další možnost fenku už vůbec nekrýt, tím předejde na 100% situaci, že jí štěňata opět uhynou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík