Wolfsblut, Purizon, Essentials?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.5.2015 08:41
Paprinka

XXX.XXX.28.23

Ahoj,
máme půlročního anglického buldoka a od začátku byl krmen Taste of The Wild pro štěňata. Chceme ale změnu, granule v té samé cenové kategorii dobré kvality. Z mého průzkumu mi nejlíp vyšly granule Wolfsblut, Purizon a Essentials. Samozřejmě jsou i kvalitnější značky, ale bohužel ta cena je taky trochu kvalitnější :)
Co z těchto 3 značek byste mi doporučili? Pes nemá žádné alergie a vždy sežral vše, co se mu dostalo pod čumák.. :)

Díky

PS: prosím nechci tu číst o tom, jak mám krmit BARF, díky

22.5.2015 10:02
Eliška.

XXX.XXX.89.52

Všechny jsou dobré, střídejte je.

22.5.2015 10:52
noemi

XXX.XXX.37.13

Přesně totéž, co předchozí příspěvek.
Postupně střídejte všechny - u nás to jsou taky oblíbené značky.
Střídáme cca po měsíci. Protože náš pes pytel za takovou dobu 15 kg pytel nesežere (a menší balení se zbytečně prodraží), jsem domluvená se segrou a podělíme se napůl.

http://www.granule.cz/clanky/jak-casto-mam-menit-granule-pro-sveho-psa/.

22.5.2015 10:54
Paprinka

XXX.XXX.28.23

Díky moc!
Náš pes sní za měsíc tak zhruba 7kg granulí, takže by nám vydržela ta velká balení asi na 2 měsíce.. Myslím, že střídat i každé 2 měsíce je ok :) Asi teď koupím Essentials, nějak mám na to náladu :D.

22.5.2015 11:13
Markéta80

XXX.XXX.73.254

Já taky krmila TOTW a ted krmim Wolfsblut a zdá se mě lepší , jen musim zjistit jaké příchutě mají malé granule . U této značky s emě líbí že mají fakt dost příchutí jen hodně jich je bohužel velkých a nevim jestli jde např štěněcíma krmit i dospělou, jehněčí ve small nemají jen ve štěněcí a pak v dospělé řadě ale na jorka docela velká granule

22.5.2015 11:15
Paprinka

XXX.XXX.28.23

Markéta80 napsal(a):
Já taky krmila TOTW a ted krmim Wolfsblut a zdá se mě lepší , jen musim zjistit jaké příchutě mají malé granule . U této značky s emě líbí že mají fakt dost příchutí jen hodně jich je bohužel velkých a nevim jestli jde např štěněcíma krmit i dospělou, jehněčí ve small nemají jen ve štěněcí a pak v dospělé řadě ale na jorka docela velká granule

Jo to by mě taky zajímalo :D jako náš pes s velikostí problém nemá, spíš mi jde o to složení, čím se liší steneci od dospelackeho a proč by se stěně mělo krmit stenecim... :).

Přidejte reakci

Přidat smajlík