Pes po operaci torze žaludku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2015 13:57
frannes

XXX.XXX.190.2

Zdravím, máte někdo zkušenosti s pejskem po operaci torze? Mám bordeauxskou dogu, fenku, je už po druhé operaci torze a už si s ní nevím rady, neustále se nafukuje, jak něco sní, hned se jí nafoukne břicho a musíme k vet, který jí jehlou vypustí plyn z žaludku.Už jsme z toho zoufalí a nevíme, jak jí pomoci. Vet napsal hromadu léků, ale nic nepomáhá.

26.5.2015 15:14
katkaa1

XXX.XXX.180.30

Poradiť neporadím (našťastie) s tým nemám skúsenosť, ale skúsila by som vymeniť veterinára.

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.5.2015 15:20

frannes napsal(a):
Zdravím, máte někdo zkušenosti s pejskem po operaci torze? Mám bordeauxskou dogu, fenku, je už po druhé operaci torze a už si s ní nevím rady, neustále se nafukuje, jak něco sní, hned se jí nafoukne břicho a musíme k vet, který jí jehlou vypustí plyn z žaludku.Už jsme z toho zoufalí a nevíme, jak jí pomoci. Vet napsal hromadu léků, ale nic nepomáhá.

A čím ji krmíte?

26.5.2015 15:39
frannes

XXX.XXX.190.2

Veterináře navštěvujeme dva a třetímu jsem volala o názor, ale všichni říkají to samé, že se jedná o prostou dilataci a že má chodit a když to nepomůže, tak sondáž žaludku, nebo upuštění vzduchu ze žaludku jehlou. Krmíme teď masem, musím jí to mixovat, vet řekl, že jen kašovitou stravu, br.kaši s masem a podobně.

26.5.2015 15:44
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

Zkuste se obrátit na pana doktora Štourače - tady:

http://www.deutsche-dogge.cz/veterinarni-a-chovatelska-poradna/

je to velmi zkušený veterinář, sám chovající dogy, takže sám ví. třeba najde nějaké řešení.

edit- jen mějte strpení - vím, čas vás tlačí - někdy to trvá, než odpoví. případně, pokud už to hoří, bych se zkusila objednat, či tam zavolat. Držím palce, musí to být hrozné, jak pro vás, tak pro pesana.

26.5.2015 15:48
frannes

XXX.XXX.190.2

Děkuju za radu, zkusím se tam poptat.

26.5.2015 15:50
Zrzavci

XXX.XXX.65.169

Není vůbec zač, hlavně ať se najde řešení.

26.5.2015 22:18
lev

XXX.XXX.253.186

Oni ten žaludek nepřišili ? Bohudík zkušenosti nemám, ale vím, že se přišívá, právě proto, aby se nemohl otočit. Pokud se nafukuje, může se jednat o špatnou funkci slinivky, jater, stejné jako u lidí.

27.5.2015 19:32
frannes

XXX.XXX.190.2

Žaludek přišili, ale právě tim, jak se pořád nafukuje, tak se jí znovu žaludek zkroutil, proto jí museli znovu otevřít a vše zase porovnat.Otočit by se tedy znovu neměl, ale protože je plný plynu, tak se může zase zkroutit.

27.5.2015 19:51

frannes napsal(a):
Žaludek přišili, ale právě tim, jak se pořád nafukuje, tak se jí znovu žaludek zkroutil, proto jí museli znovu otevřít a vše zase porovnat.Otočit by se tedy znovu neměl, ale protože je plný plynu, tak se může zase zkroutit.

To je mi líto, chudák pesan.

Přidejte reakci

Přidat smajlík