Cooling Vest Hurtta recenze

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2015 08:12
colectiv

XXX.XXX.146.86

Zdravím,
máte někdo tuto vestu?
http://www.hurtta-collection.cz/chladici-vesty-hurtta/coolin-vest-hurtta-modra/
Líbí se mi, že neochlazuje celá záda, jen přední část hrudníku.
Ev. brali byste ji? Nebrali? Důvody?

S těmito výrobky nemám zkušenosti, proto hledám informace.
Využívána by byla na procházky (delší, náročnější v létě - čuba je černá a má delší srst, je jí horko i v odpoledním čase, kdy je slunce níže. Nemám v plánu dát jí vestu a s pocitem, že je vše ok vyjít na 5ti hod túru ve dvanáct v poledne, ale chci mít něco takového doma, pro jistotu a úlevu psovi. A pak by byla využívána v autě - za jízdy, cestuji hodně a pes se mnou, vyhnout se tomu nedá.)
Díky za postřehy.

1.6.2015 09:40
hn..

XXX.XXX.245.241

Mám tu větší a jsem spokojená. Používám ji i pro sebe - přehodím ji přes ramena, nebo ji používám pro psa na ležení. Ale i malá by určitě taky stačila a fungovala.

1.6.2015 10:46
colectiv

XXX.XXX.146.86

Díky za reakci. :) Ještě mě napadá -nezapaří se pod tím pes?

1.6.2015 19:52
hn..

XXX.XXX.245.254

colectiv napsal(a):
Díky za reakci. :) Ještě mě napadá -nezapaří se pod tím pes?

Nezapaří. Vesta je sice namočená do vody, ale na povrchu víceméně suchá. I srst psa je suchá.

22.6.2016 19:57
kuna a

XXX.XXX.206.126

Používáte někdo tyto postroje? Já sek ji dnes koupila a nepřijde mi že by moc pomáhala :D...v obchodě mi tvrdili že to je vhodné i pro chlupáče jakého máme ale jsem trochu skeptická.

3.8.2018 10:29
AnickaNik

XXX.XXX.224.101

Tak i já přidávám zkušenost :) Museli jsme vzít L (M by bylo malé, měla velikost mezi M a L, takže jsme zvolili raději L), na bříšku je to trošku volnější, ale dá se to alespoň trošku stáhnout. Máme to hlavně na cestování a na doma ( v létě chodíme jen na rychlé čůrací procházky, vyběhat chodíme hodně brzo ráno, dokud je ještě chladněji) a zatím teda spokojenost, možná je i lepší, že to má volnější, protože když leží, tak ji to alespoň nikde netáhne. Čubina sice chvíli stála s výrazem že jí nějak strašlivě ubližujeme, ale jak jí to po chvíli začalo příjemně chladit, tak sama šla pod postel a lehla si v tom (a to je na bundy, vesty atd. strašná cíťa - v zimním oblečku nechtěla ujít ani krok). Samozřejmě to má první den, tak uvidíme co bude dál, ale zatím spokojenost.

3.8.2018 11:49
noemi

XXX.XXX.64.236

Máme přesně tu z odkazu - funguje, ale v současných vedrech asi nepomůže vůbec nic.

Měli jsme koupený i postroj, ale ten byl střihově naprosto mimo - vyzkoušeno na 2 psy, takže jsme vraceli.

Máme doma i 2 chladicí podložky, ale tady bych o funkčnosti po roce velmi polemizovala,.

Přidejte reakci

Přidat smajlík