Podvodník - koupě štěňat

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.6.2015 14:09
kim222

XXX.XXX.250.205

Ahoj, inzerovala jsem stenata a ozval se mi na email nejaky greg newman, lamanou cestinou, neco v tom smyslu ze chce pislat fotky stenatek, jestli maji nejakou viditelnou vadu a ze by zajistil transport do anglie a platil by pres pay pal. Zda se mi to velmi divne, napsala jsem mu ze preferujeme pouze osobni odber, mate nekdo zkusenosti s timto panem?

1.6.2015 14:17
colectiv

XXX.XXX.146.86

Podvod, mam pocit, ze tak zkousi, zda-li e-mailova adresa funkcni a vyuzivana, aby mohli spamovat.

1.6.2015 14:21
koňadra

XXX.XXX.128.31

Nevěřit! Podvod!

1.6.2015 14:26
kim222

XXX.XXX.250.205

Myskela jsem si to, jsem zvedava jestli napise na ten osobni odber

1.6.2015 14:50
Hodonak

XXX.XXX.126.173

kim222 napsal(a):
Myskela jsem si to, jsem zvedava jestli napise na ten osobni odber

Ano, pokud mu napíšete svoji adresu, není vyloučené, že vás v době vaší nepřítomnosti někdo navštíví...

1.6.2015 15:27
kim222

XXX.XXX.250.205

Hodonak napsal(a):
Ano, pokud mu napíšete svoji adresu, není vyloučené, že vás v době vaší nepřítomnosti někdo navštíví...

Tak tu jsem mu zatim nerekla , i kdyz myslim si ze v dnesni dobe neni zas tajovy probkem si zjistit adresu na kohokoliv

1.6.2015 15:31
joanne.s

XXX.XXX.41.2

Trvejte na osobním odběru. Žádné preferujeme. A uvidíte.

1.6.2015 16:09
balisek

XXX.XXX.89.198

Samozřejmě se jedná o podvod. Kupující Vám pošle potvrzení o platbě, "omylem" však zaplatí vyšší částku než jste požadovala. Následuje žádost o vrácení přeplatku přes Western Union včetně výhružky trestním stíháním, pokud tak neučiníte. Potvrzení je přirozeně falešné a žádné peníze na Váš účet nikdy nepřijdou. Vypadá to sice jako hloupost, na kterou se nikdo nemůže nachytat, ale pár důvěřivých naivů se vždycky najde.

1.6.2015 16:23
conty

XXX.XXX.224.249

Ignorujte to. Jsou i inz. na štěňátka, psaná lámanou češtinou a admin. je nestačí mazat.

1.6.2015 21:07
ivulka2

XXX.XXX.155.174

kim222 napsal(a):
Ahoj, inzerovala jsem stenata a ozval se mi na email nejaky greg newman, lamanou cestinou, neco v tom smyslu ze chce pislat fotky stenatek, jestli maji nejakou viditelnou vadu a ze by zajistil transport do anglie a platil by pres pay pal. Zda se mi to velmi divne, napsala jsem mu ze preferujeme pouze osobni odber, mate nekdo zkusenosti s timto panem?

Prosim budte trochu realista... mate štěnata po mimořadnych rodičich se vzacnou krvi či pracovni šampiony nebo světove vitěze pokud na žadnou tuhle otazku nemate kladnou odpověd tak věřte tomu že žadnej angličan si od vas neznameho nikoho z nějakeho česka nekoupi štěně.
Anglie je chovatelska velmoc a o pejsky našeho chovu asi zajem mit nebudou

4.6.2015 01:03
manako

XXX.XXX.89.75

conty napsal(a):
Ignorujte to. Jsou i inz. na štěňátka, psaná lámanou češtinou a admin. je nestačí mazat.

Tady na ifauně a třeba ještě na bazoši či annonci nebo avizo.cz je po upozornění, že to jsou podvodné inzeráty ze zahraničí správci mažou. Ale třeba na serverech jako hyperinzerce.cz, inzerce-psu.cz, a pod i po upozornění podvodné inzeráty nemažou, je jim to jedno a nechávají je tam ( a podívejte se jak to v inzerci vypadá). Když jsem upozorňoval správce serveru hyperinzerce.cz na spoustu podvodných inzerátů u plemene mops psaných špatnou češtinou nebo kopírující text jiných českých inzerátů a dali k tomu textu pouze jiné fotky a e-mail, tak mi řekl, že nemůže objektivně posoudit jestli je podvosdný, že se mám obrátit na policii ČR - a podvodné inzeráty tam klidně nechal. Správce z inzerce-psu.cz - mi ani neodpověděl a u plemene mops jsou tam podvodné inzeráty a na prvních 3 nebo 4 stránkách než narazíte u mopsů na první nepodvodný - už tam asi chovatelé těchto plemen přestali inzerovat. Schvalně si tyto dva servery u plemene mops projeďte a uvidíte - můžete zkusit i jiná plemena a napsat sem svou zkušenost. S těmito 2 inzertními servery mám v mazání podvodných inzerátů zkušenost negativní. Na některých serverech se o to starají, jsou rádi za upozornění - jinde je jim to šumák a inzerci štěňat určitých plemen to dost degraduje.

25.6.2015 15:19
Monika333

XXX.XXX.49.24

Tak například tady ;) https://www.ifauna.cz/psi/inzerce/r/detail/2511028/cistokrevna-akita-inu-stene-s-papiry/ Pro srandu sem tam napsala a mají opravdu kvalitní vrh s PP kde se v tomto jednom vrhu nachází i akita inu i americká akita :-D Ale to mám v meilu, tady americkou nezamíchali :-D No a ty bláboli co píšou kolem...to snad ani nelze komentovat :( Nemůžou se txto lidé hned nějak stíhat pro podvody?

15.5.2018 19:07
valentova94

XXX.XXX.71.34

taktéž jsem měla teď tu "čest", oslovil mne skrz bazos.cz, nejprve divně zformulovanou smskou v Čj, kde přiložil svůj email, tam jsem mu odepsala, ale potom co odepsal on a už v angličtině, jsem začala googlit co je vlastně zač.. nejen že neodpověděl na mé dotazy a nejevil zájem o mnou nabízené zboží, ale jen psal o poslání peněz a vyžadoval paypal účet + mou adresu, takže mu se vyhnout!

Přidejte reakci

Přidat smajlík