Dobry den.Potrebovala by som poradiť od skusenejšich chovatelov.Mam brezi fenku yorkšira a hladam jej tie najlepšie granule ktore bude s chutou žrať.Je velmi vyberava a najradšej ma konzervy.Granule(momentalne ma Pro plan duo delice) ma v miske stale a vezme si len par ks možno každe dva dni.Na nete som natrafila na holisticke granule roznych značiek.Nemam s nimi skusenosti, takže neviem ktore by boli najvhodnejšie.Zaujali ma značky Artemis a N&D.Vedeli by ste mi prosim poradiť?Ďakujem.
ViktoriaM
napsal(a):
Dobry den.Potrebovala by som poradiť od skusenejšich chovatelov.Mam brezi fenku yorkšira a hladam jej tie najlepšie granule ktore bude s chutou žrať.Je velmi vyberava a najradšej ma konzervy.Granule(momentalne ma Pro plan duo delice) ma v miske stale a vezme si len par ks možno každe dva dni.Na nete som natrafila na holisticke granule roznych značiek.Nemam s nimi skusenosti, takže neviem ktore by boli najvhodnejšie.Zaujali ma značky Artemis a N&D.Vedeli by ste mi prosim poradiť?Ďakujem.
Chapu, ze fenka je brezi, ale mit granule k dispozici cely den neni moc velka motivace k jidlu Nejlepe se pes nazere kdyz se mu miska predlozi a po dozrani schova. Jestli pes zere s chuti nebo s nechuti je dost casto dilo panecka.
ViktoriaM
napsal(a):
Dakujem.Rozmyslala som aj o Platinum, ale dočitala som sa, že tam až tolko masa nie je.A tie Orijen granule su tiež take měkké alebo klasika?
Z Platinum bych vyzdvihla IBERICO - jsou bezobilné.
http://www.krmivo-platinum.cz/suche-krmivo/iberico-se-zeleninou-pro-dospele/
A chutnalo asi nejvíc.
Orijen jsou klasika, ale dají se v poho rozlomit v ruce...a jsou spíše menší..
Já bych se taky přimluvila za Platinum, můžete u nich objednat vzorek a vyzkoušet jak vaší fence pojedou. http://www.krmivo-platinum.cz/.
Také se přimlouvám za Platinum, první granule, které mi fenka dlouhodobě žere, také je strašně vybíravá. Už nehrozí, že by miska zůstala plná celý den. Teď jí pravidelně a v pořádku.
Navíc začínáme přecházet na dospělácké, takže zkoušíme různé příchutě, jak psala HANELE77, Iberico chutnalo asi nejvíc.
A ProPlan opravdu není zrovna kvalitní, za ty peníze seženete mnohem lepší granulky. :).