Chutné a výživné granule

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2015 18:18
ViktoriaM

XXX.XXX.89.82

Dobry den.Potrebovala by som poradiť od skusenejšich chovatelov.Mam brezi fenku yorkšira a hladam jej tie najlepšie granule ktore bude s chutou žrať.Je velmi vyberava a najradšej ma konzervy.Granule(momentalne ma Pro plan duo delice) ma v miske stale a vezme si len par ks možno každe dva dni.Na nete som natrafila na holisticke granule roznych značiek.Nemam s nimi skusenosti, takže neviem ktore by boli najvhodnejšie.Zaujali ma značky Artemis a N&D.Vedeli by ste mi prosim poradiť?Ďakujem.

15.6.2015 19:56
HANELE77

XXX.XXX.0.78

Mám malého knírače, je děsně mlsný.
Od 3 do 9-ti měsíců dostával maso a granulky PLATINUM. Jsou měkké a psům fakt chutnají. Teď jsme přešli na ORIJEN REGIONAL RED - ač mlsný, chutnají mu hodně. Což mne těší, protože jsou hodně kvalitní

15.6.2015 19:57
HANELE77

XXX.XXX.0.78

Mám malého knírače, je děsně mlsný.
Od 3 do 9-ti měsíců dostával maso a granulky PLATINUM. Jsou měkké a psům fakt chutnají. Teď jsme přešli na ORIJEN REGIONAL RED - ač mlsný, chutnají mu hodně. Což mne těší, protože jsou hodně kvalitní
N&D jedl dva dny a pak už je nechtěl...

15.6.2015 20:08
ViktoriaM

XXX.XXX.89.82

Dakujem.Rozmyslala som aj o Platinum, ale dočitala som sa, že tam až tolko masa nie je.A tie Orijen granule su tiež take měkké alebo klasika?

15.6.2015 20:13
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

ViktoriaM napsal(a):
Dobry den.Potrebovala by som poradiť od skusenejšich chovatelov.Mam brezi fenku yorkšira a hladam jej tie najlepšie granule ktore bude s chutou žrať.Je velmi vyberava a najradšej ma konzervy.Granule(momentalne ma Pro plan duo delice) ma v miske stale a vezme si len par ks možno každe dva dni.Na nete som natrafila na holisticke granule roznych značiek.Nemam s nimi skusenosti, takže neviem ktore by boli najvhodnejšie.Zaujali ma značky Artemis a N&D.Vedeli by ste mi prosim poradiť?Ďakujem.

Chapu, ze fenka je brezi, ale mit granule k dispozici cely den neni moc velka motivace k jidlusmajlík Nejlepe se pes nazere kdyz se mu miska predlozi a po dozrani schova. Jestli pes zere s chuti nebo s nechuti je dost casto dilo panecka.

15.6.2015 20:22
ViktoriaM

XXX.XXX.89.82

Ano to som tiez skusala ale niekedy sa tych granul nedotkla az dva dni a bola som rada aj za tych par granul čo zjedla.Verte mi, skušala som všetko.Snažim sa jej davať len kvalitne žradlo.

15.6.2015 20:31
HANELE77

XXX.XXX.0.78

ViktoriaM napsal(a):
Dakujem.Rozmyslala som aj o Platinum, ale dočitala som sa, že tam až tolko masa nie je.A tie Orijen granule su tiež take měkké alebo klasika?

Z Platinum bych vyzdvihla IBERICO - jsou bezobilné.
http://www.krmivo-platinum.cz/suche-krmivo/iberico-se-zeleninou-pro-dospele/
A chutnalo asi nejvíc.

Orijen jsou klasika, ale dají se v poho rozlomit v ruce...a jsou spíše menší..

15.6.2015 20:34
HANELE77

XXX.XXX.0.78

Navíc si myslím, že po PROPLANu, který není nic moc kvality, Vám za Platinum nebo Orijen "utrhne ruku"

15.6.2015 20:35
ViktoriaM

XXX.XXX.89.82

Vidite a to som si myslela ze Pro plan je fajn
Ďakujem za rady.Určite skusim

15.6.2015 20:41
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

ViktoriaM napsal(a):
Ano to som tiez skusala ale niekedy sa tych granul nedotkla az dva dni a bola som rada aj za tych par granul čo zjedla.Verte mi, skušala som všetko.Snažim sa jej davať len kvalitne žradlo.

Kvalitni zradlo je maso a priloha, verte

16.6.2015 07:33
Angie1

XXX.XXX.210.241

Já bych se taky přimluvila za Platinum, můžete u nich objednat vzorek a vyzkoušet jak vaší fence pojedou. http://www.krmivo-platinum.cz/.

16.6.2015 07:54
mishule

XXX.XXX.99.26

Také se přimlouvám za Platinum, první granule, které mi fenka dlouhodobě žere, také je strašně vybíravá. Už nehrozí, že by miska zůstala plná celý den. Teď jí pravidelně a v pořádku.

Navíc začínáme přecházet na dospělácké, takže zkoušíme různé příchutě, jak psala HANELE77, Iberico chutnalo asi nejvíc.

A ProPlan opravdu není zrovna kvalitní, za ty peníze seženete mnohem lepší granulky. :).

16.6.2015 08:16
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

ViktoriaM napsal(a):

Přidejte reakci

Přidat smajlík