Uživatel s deaktivovaným účtem

Mohl by mi zde někdo poradit dobré chovatelské stanice amerického stafordšírského teriéra? klidně i ze zahraničí.
Záleží co je pro vás dobrá. Je to hodně relativní pojem. Může být dobrá jako úspěšná na výstavách Nebo taky úspěšná ve sportu. A nebo třeba dobrá prostě jen tím, že si zakládá na zdraví a povaze psů. Musíte být trochu konkrétní. Já mám feny z Ringmaster (Rumunsko), Blossomstaff (ČR) a Amo la Vida (ČR, můj odchov ). A jsem spokojená se všemi třemi. Takže všechny tři doporučím Každá je jiná, ale pro mě je základ dobré zdraví a povaha typická pro plemeno. A to mají všechny tři

Výstavy se psy vůbec neplánuji, sport ano, takže je pro mě důležité zdraví na prvním místě. také bych chtěla spíše mohutnější a větší fenu k mému psovi..důležité pro mě je tedy zdraví, povaha (přátelský, nebojácný) chuť pracovat a pak až ten vzhled.
napsal(a):
Výstavy se psy vůbec neplánuji, sport ano, takže je pro mě důležité zdraví na prvním místě. také bych chtěla spíše mohutnější a větší fenu k mému psovi..důležité pro mě je tedy zdraví, povaha (přátelský, nebojácný) chuť pracovat a pak až ten vzhled.
Pak nebude rozhodně špatná volba Hardy Workaholic (ČR) S těmito požadavky bych šla do psů z HW.