Granule Bosch, zkušenosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2015 11:45
soki8

XXX.XXX.192.99

Dobrý den chci se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s granulemi Bosch ? Slyšela jsem, že jsou to kvalitní granule.

19.6.2015 12:45
shna

XXX.XXX.104.222

soki8 napsal(a):
Dobrý den chci se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s granulemi Bosch ? Slyšela jsem, že jsou to kvalitní granule.

Dobrý deň, osobne s týmito granulami skúsenosť nemám, ale čo som pozerala na stránke kde sú granule hodnotené, tak mali iba 2 hviezdičky, čo je málo. Skúste si pozrieť stránku http://www.psikrmivoradce.cz/znacky-krmiv-a-z/. Určite tam nájdete omnoho kvalitnejšie a lepšie granule a nie granule plné obilovín :).

19.6.2015 13:38
elaphka

XXX.XXX.214.3

soki8 napsal(a):

Boshky nejsou kvalitní granule...

19.6.2015 14:01
lev

XXX.XXX.253.186

Jsou kvalitní především v ceně, která aktivně opisuje kurzy Eura. Podívejte se na zahraničních výstavách, zda tam mají stánky... Poptávali jsme se i zahraničních chovatelů, zda s nimi krmí...odpověď byla nepublikovatelná.

19.6.2015 15:17
soki8

XXX.XXX.192.99

A poradili byste mi nejaké dobré granule ? My uz jsme vyzkouseli několik : k9, purina, josera ( z té měl potom průjem ), eminent (ten mu taky nesedl ). Nejvíce jsme kupovali k9. Ta byla celkem dobrá, ale snažíme se najít nějaké levnější, ale hlavně aby byly taky kvalitní.

19.6.2015 15:18
soki8

XXX.XXX.192.99

Ta k9 je celkem drahá

Neregistrovaný uživatel

19.6.2015 15:40
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

soki8 napsal(a):
A poradili byste mi nejaké dobré granule ? My uz jsme vyzkouseli několik : k9, purina, josera ( z té měl potom průjem ), eminent (ten mu taky nesedl ). Nejvíce jsme kupovali k9. Ta byla celkem dobrá, ale snažíme se najít nějaké levnější, ale hlavně aby byly taky kvalitní.

snažíme se najít nějaké levnější, ale hlavně aby byly taky kvalitn
z toho, co jste vyjmenovala nejsou kvalitní ani jedny granule - všechno jsou to podprůměrné směsi odpadu z obilí, plné chemických konzervantů a dochucovadel .
Levnější KVALITNÍ krmení určitě neseženete - ledaže byste přešli na maso.

19.6.2015 15:56
Denise

XXX.XXX.124.23

Sice nejsem pejskar, ale pokud vim dobre, tak kdyz se krmivo meni, tak by se melo michat prave aby ty zazivaci potize nemeli, takze je mozne, ze to mel z toho. A souhlasim, s tim, ze to, co jste vyzkoušeli neni moc kvalitni. Podle me, co jsem dnes tak procitala je asi nejlacinejsi a kvalitni krmit masem.

19.6.2015 16:09
shna

XXX.XXX.104.222

soki8 napsal(a):

Ja som psa kŕmila Marp granulami, tie su dosť kvalitné a hlavne sú bez obilovín čo je naozaj dôležité pri granuliach. Majú rôzne príchute, mali sme aj kuracie aj lososové a neprišli mi až také drahé. Teraz máme Acana granule a tie sú skvelé. Môj pes nikdy nemal průjem z týchto granúl ale je naozaj dôležité aby ste pri prechode na nové granule najprv miešali so starými granulami niekoľko dní.

Neregistrovaný uživatel

19.6.2015 16:57
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.42.7

shna napsal(a):
Ja som psa kŕmila Marp granulami, tie su dosť kvalitné a hlavne sú bez obilovín čo je naozaj dôležité pri granuliach. Majú rôzne príchute, mali sme aj kuracie aj lososové a neprišli mi až také drahé. Teraz máme Acana granule a tie sú skvelé. Môj pes nikdy nemal průjem z týchto granúl ale je naozaj dôležité aby ste pri prechode na nové granule najprv miešali so starými granulami niekoľko dní.

Bezobilná řada Marp se prodává od 2050 do cca 2350Kč za 18 kilový pytel - myslíte si, že když je pro zadavatelku drahá K9, tak půjde, a začne kupovat pomalu jednou tak drahý granule...?

19.6.2015 17:53
shna

XXX.XXX.104.222

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Bezobilná řada Marp se prodává od 2050 do cca 2350Kč za 18 kilový pytel - myslíte si, že když je pro zadavatelku drahá K9, tak půjde, a začne kupovat pomalu jednou tak drahý granule...?

Záleží aj na tom koľko kg pytle na mesiac potrebuje a akého má veľkého psa a to už zadávateľka neuviedla. V prvom rade som jej radila kvalitné granule a nie šmejdy. To, že či ona je ochotná alebo nie je ochotná zabezpečiť svojmu psovi kvalitné jedlo (aj ked za kúsok väčšiu cenu) je jej vec. Tieto granule poznám a viem, že sú dobré. Možno sa nájde niekto kto jej odporúči kvalitné granule za nižšiu cenu a ona nech si vyberie... :).

19.6.2015 19:21
loolucy

XXX.XXX.60.30

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
snažíme se najít nějaké levnější, ale hlavně aby byly taky kvalitn
z toho, co jste vyjmenovala nejsou kvalitní ani jedny granule - všechno jsou to podprůměrné směsi odpadu z obilí, plné chemických konzervantů a dochucovadel .
Levnější KVALITNÍ krmení určitě neseženete - ledaže byste přešli na maso.

Ale bohužel né všichni mají peníze na ty nej granule. Myslím, že pes vyžije i z těch průměrných. Samozřejmě, lepší by byl třeba Orijen, Taste of the wild...ale když na to člověk nemá. Já jsem aspoň ráda, že nekrmí pedigree

19.6.2015 19:23
loolucy

XXX.XXX.60.30

Co třeba Brit?

19.6.2015 20:12
nexxi

XXX.XXX.228.56

Můžu ze zkušenosti říct, že jsem zažila pár psů, kteří byli krmeni calibrou a veliká spokojenost. byli to psi venkovní, krmili jsme totw a nebylo možný je ukrmit, prostě nepřibírali, občas průjem, přešli jsme na calibru a exkrementy super, psi měli hmotnost kterou jsme potřebovali a veliká spokojenost.

19.6.2015 20:35
elaphka

XXX.XXX.214.3

soki8 napsal(a):

Ontario, Profine, nebo třeba Lukullus (mají ho na zoohitu)

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.6.2015 23:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

shna napsal(a):
Dobrý deň, osobne s týmito granulami skúsenosť nemám, ale čo som pozerala na stránke kde sú granule hodnotené, tak mali iba 2 hviezdičky, čo je málo. Skúste si pozrieť stránku http://www.psikrmivoradce.cz/znacky-krmiv-a-z/. Určite tam nájdete omnoho kvalitnejšie a lepšie granule a nie granule plné obilovín :).

Pro shna, - díky za tento perfektní odkaz, krmím sice masem, ale tak 2x za týden, čubina dostane i granule a jsem ráda, že můj osvědčený Orijen, je na 5*, kupuju pokaždé jiný pytel, teď mám NOW-grain free, měla jsem Essential nautica, Wolfsbluty, GO! natural, Annamaet. Všechny byly OK.

20.6.2015 08:58
soki8

XXX.XXX.192.99

loolucy napsal(a):
Co třeba Brit?

No napadlo mě, že bych zkusila Brit Care =).

20.6.2015 09:03
soki8

XXX.XXX.192.99

loolucy napsal(a):
Ale bohužel né všichni mají peníze na ty nej granule. Myslím, že pes vyžije i z těch průměrných. Samozřejmě, lepší by byl třeba Orijen, Taste of the wild...ale když na to člověk nemá. Já jsem aspoň ráda, že nekrmí pedigree

My to taky střídáme s masem... maso má každý druhý den. a těma pedigree a granulema ze supermarketu bych v zivote nekrmila to jsou ty nejvetsi šmejdy. =)

20.6.2015 12:24
davidka

XXX.XXX.212.160

Znám pár lidí, kteří krmí Bosch a jsou spokojení. Jedna jezevčička na nich byla celý život, dožila se 15 let, až na problém s páteří (což granule asi moc neovlivní), neměla problém s vnitřními orgány, játra i ledviny fungovaly dobře.
I několik NO na našem cvičáku jsou krmeni Boschem - pěkná srst, pevná stolice, dostatek energie.
Ono se to s tou bezobilností občas přehání, pokud pes není alergik a nejsou granule obilím přecpané, trocha jim neublíží.

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík