Anet9B
napsal(a):
Dobrý den,
letos se chystáme s naší jorkšírkou do Chorvatska. Chtěla bych se zeptat, co vše je pro psa potřeba zařídit, abychom mohli bez problémů vycestovat? Myslím tím papírování..
Byla bych ráda, kdyby mi odpověděl někdo, kdo s tím má zkušenost z nejbližší doby.
Předem díky!
Byli jsme se psem loni i předloni v Chorvatsku. Měla jsem potvrzení v Europasu o zdraví psa od veterináře. Pes dostal pipetu Stronghold, jako ochranu před srdeční červivostí. Kulaté razítko z veterinární zprávy jsem měla předlonil, oni nám vet říkal, že už potřeba není.
V zari, jedine komari, takze nejaky pripravek i pro psa, Stronghold samozrejme taky. Jinak pry psi trpi na prujmy, ale.nasi i kdyz byli porad.ve vode a samozrejme se ji i nalemtali, nic. Plaze jsou i psi, ale.my radeji travili cely den nekde mimo lidi i ostatni psi. Zasoby pitne vody byl des.
HANELE77
napsal(a):
To by mně taky dost zajímalo. Chystám se s naším psiskem do Chorvatska příští rok..
Kdy tam jezdíte, jezdíte spíše asi mimo sezonu, když tam není takové horko, ne? Září...?
A jak to psiska zvládají to teplo? Koupou se v moři? Mohou jen na určité pláže?
Předem děkuju!
Ja uz myslim zkusenosti psala, my jezdime v srpnu i cervenci.Mame detiVybirame cestovku, ktera povoluje i psa. Jenze to jeste neznamena, ze pes muze na plaz.Na nekterych plazich je vylozene znacka "Zakaz vstupu psum".Ono stejne je to hloupe, kdyz lezi lidi vyplacnuti na plazi a kolem nich litaji psiska. Navic moje fenka se naucila, ze co lezi na zemi je "fuj" aby to patricne potvrdila tak to pocura
Jednou tak pocurala navnadu rybarum, jednou rucnik milencu, jednou klice, ktere si kdosi polozil na zem.