Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2015 09:48
Anet9B

XXX.XXX.42.244

Dobrý den,

letos se chystáme s naší jorkšírkou do Chorvatska. Chtěla bych se zeptat, co vše je pro psa potřeba zařídit, abychom mohli bez problémů vycestovat? Myslím tím papírování..

Byla bych ráda, kdyby mi odpověděl někdo, kdo s tím má zkušenost z nejbližší doby.

Předem díky!

24.6.2015 10:00
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

Anet9B napsal(a):
Dobrý den,

letos se chystáme s naší jorkšírkou do Chorvatska. Chtěla bych se zeptat, co vše je pro psa potřeba zařídit, abychom mohli bez problémů vycestovat? Myslím tím papírování..

Byla bych ráda, kdyby mi odpověděl někdo, kdo s tím má zkušenost z nejbližší doby.

Předem díky!

Byli jsme se psem loni i předloni v Chorvatsku. Měla jsem potvrzení v Europasu o zdraví psa od veterináře. Pes dostal pipetu Stronghold, jako ochranu před srdeční červivostí. Kulaté razítko z veterinární zprávy jsem měla předlonil, oni nám vet říkal, že už potřeba není.

24.6.2015 10:06
anonymx

XXX.XXX.27.66

1. Očipovaný pes, europas s platným očkováním vzteklina, parvo,... ne starším 2 roky.

24.6.2015 14:12
HANELE77

XXX.XXX.30.183

To by mně taky dost zajímalo. Chystám se s naším psiskem do Chorvatska příští rok..
Kdy tam jezdíte, jezdíte spíše asi mimo sezonu, když tam není takové horko, ne? Září...?
A jak to psiska zvládají to teplo? Koupou se v moři? Mohou jen na určité pláže?

Předem děkuju!

24.6.2015 15:55
Sapp

XXX.XXX.134.241

Zdravím,

i já bych se s dovolením připojila s dotazem - jakou dobu před vycestováním na veterinu pro potvrzení zdravotního stavu do europasu? Taky pojedeme Chorvatsko, Střední Dalmacie.

Díky.

24.6.2015 16:43
anonymx

XXX.XXX.239.84

V ramci EU ho nepotrebujete a mimo 3 dny.

24.6.2015 18:30
anonymx

XXX.XXX.239.84

V zari, jedine komari, takze nejaky pripravek i pro psa, Stronghold samozrejme taky. Jinak pry psi trpi na prujmy, ale.nasi i kdyz byli porad.ve vode a samozrejme se ji i nalemtali, nic. Plaze jsou i psi, ale.my radeji travili cely den nekde mimo lidi i ostatni psi. Zasoby pitne vody byl des.

24.6.2015 19:34
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

HANELE77 napsal(a):
To by mně taky dost zajímalo. Chystám se s naším psiskem do Chorvatska příští rok..
Kdy tam jezdíte, jezdíte spíše asi mimo sezonu, když tam není takové horko, ne? Září...?
A jak to psiska zvládají to teplo? Koupou se v moři? Mohou jen na určité pláže?

Předem děkuju!

Ja uz myslim zkusenosti psala, my jezdime v srpnu i cervenci.Mame detismajlíkVybirame cestovku, ktera povoluje i psa. Jenze to jeste neznamena, ze pes muze na plaz.Na nekterych plazich je vylozene znacka "Zakaz vstupu psum".Ono stejne je to hloupe, kdyz lezi lidi vyplacnuti na plazi a kolem nich litaji psiska. Navic moje fenka se naucila, ze co lezi na zemi je "fuj" aby to patricne potvrdila tak to pocurasmajlík Jednou tak pocurala navnadu rybarum, jednou rucnik milencu, jednou klice, ktere si kdosi polozil na zem.

24.6.2015 22:17
Anet9B

XXX.XXX.38.222

Děkuji všem za odpovědi

24.6.2015 22:19
Anet9B

XXX.XXX.38.222

anonymx napsal(a):
V ramci EU ho nepotrebujete a mimo 3 dny.

Tzn., že nepotřebuji to potvrzení o dobrém zdravotním stavu psa?

25.6.2015 06:11
anonymx

XXX.XXX.141.191

Ano.

Přidejte reakci

Přidat smajlík