Dobrý den,
je to spíše taková blbost...mám dva pesany a ten mladší 2 roky pořád olizuje uši tomu staršímu 9 let. Prvně jsem si říkala, jestli je nemá poraněné, ale vše je v pořádku. Ukazujemu ten mladší tímto svou náklonnost? Jinak starší si tuto jeho starost velice užívá :-D a vůbec mu nevadí jak je potom celý slepený a mokrý :-D.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tessa12
napsal(a):
Dobrý den,
je to spíše taková blbost...mám dva pesany a ten mladší 2 roky pořád olizuje uši tomu staršímu 9 let. Prvně jsem si říkala, jestli je nemá poraněné, ale vše je v pořádku. Ukazujemu ten mladší tímto svou náklonnost? Jinak starší si tuto jeho starost velice užívá :-D a vůbec mu nevadí jak je potom celý slepený a mokrý :-D.
Přesně, má ho rád.
Tessa12
napsal(a):
Dobrý den,
Jak píše Clayton, má ho rád. Náš mlaďas staré feňuli vždy pečlivě umeje oči a uši, je to i výraz úcty. Když jsme se tuhle potkali s nádherným obřím mlaďasem ČSV a byli jsme ve velké smečce, tak přesně věděl, kdo je tam nejen nejstarší, ale má to pod palcem. Přišel k feňuli, zdvořile se kořil a pak jí začla omývat oči. Byl neuvěřitelně "uctivý".
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.178.38
Já bych ho tedy určitě neokřikovala. Když na hřišti vaše dítě praští druhé kyblíkem, tak ho seřvete a říkáte mu, že má udělat druhému, malá"(pohladit ho), Trestat" psa za to, že ukazuje, jak má druhého psa rád, je podle mne přímo hnusné, neberte to osobně, připadne mi to nejvýstižnější vyjádření.
Co se náklonnosti týče, sama nevím. Myslela bych si to taky, u nás to taky trošku mladší a menší dělá tomu většímu...na druhou stranu, na něj taky v jenom kuse vrká kvůli kdejakové ptákovině, třeba jen proto, že se dožene a cpe se ke mně. Tak jsem si nikdy nebyla jistá, jestli je to náklonost, nebo opačně: teď ti umyju uši a hotovo, ať se ti to líbí nebo ne(mamka ).
Uživatel s deaktivovaným účtem

Tessa12
napsal(a):
To u nas to jsou milacci. Bez sebe ani ranu a mladej to potupluje peclivym umytim usi a je vymalovano. Jako, kdyz ho okriknu neznamena to, ze po nem jecim jak hysterka. Jen mu reknu jmenem at toho necha, ale jak rikam mladej si z toho nic nedela a pokracuje vesele dal :-D.
Holt láska hory přenáší
Tessa12
napsal(a):
To jsou ale gentlemani :-D.
Hlavně u toho ČSV byla ta úcta patrná, oni umí velmi dobře komunikovat. Bylo hezký to pozorovat. i to jak si toho je babča vědoma, jak si užívá toho, jak jí vyjadřuje úctu.K nikomu jinému z bandy takhle nepřistoupil, bylo to fakt hezký nakouknutí do psí komunikace.. Bylo to o hodně jiný, než když se ten náš poděs s k ní navembluje jak průtrž mračen a s výrazem máááám tě tak ráád jí začne ty oči pucovat.