Pes po koupání nemůže na zadní nohy

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2015 16:38
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Už jsem tu psala v několika jiných tématech, že se našemu psovi špatně chodí (má artrozu). Dříve miloval vodu, nyní ale by k rybníku ani nedošel a bála bych se, že se utopí, tak jsem mu chtěla aspon pořídit bazének na zahradu. Takovou tu mušličku (klidně poradte lepší). Jenže dneska jsem ho skusila dát do nerezové vany, napustila jsem ji vodou, nechala na sluníčku chvíli ohřát aby nebyla tak studená a pak psovi pomalu namáčela nejdřív tlapky a postupně ho tam dávala. Ve vaniččce seděl (jinak se tam nevejde) a užíval si to. Ale pak když jsem ho vyndala jsem se zděsila, nemohl se zvednout na zadní nohy, ale vůbec. Takže jsem ho musela podpírat a odtáhnout asopn do stínu, tak si chvilku odpočinul a ted už chodí, nevíte čím to může být?

2.7.2015 16:53
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

2.7.2015 16:56
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

rapotacka11 napsal(a):

Prosím, pokud se nechcete vyjadřovat k tématu, nevyjadřujte se vůbec

2.7.2015 17:00
anonymx

XXX.XXX.130.43

To.jste fakt tak...

2.7.2015 17:02
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Je mi jasné, že pokud by byl delší dobu ve studené vodě, že na ty klouby to nebude dobré, ale nevěděla jsem, že mu ublížim tím, když ho nachvilku smočím ve vlažné vodě.

2.7.2015 17:52
lev

XXX.XXX.253.186

A pak ho dejte do stínu a budeme tu řešit jeho zapařeniny. Fakt někdy jeden jen zírá...

2.7.2015 17:59
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

marcelaamax napsal(a):
Prosím, pokud se nechcete vyjadřovat k tématu, nevyjadřujte se vůbec

To nejdééé....

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.7.2015 18:01

marcelaamax napsal(a):
Je mi jasné, že pokud by byl delší dobu ve studené vodě, že na ty klouby to nebude dobré, ale nevěděla jsem, že mu ublížim tím, když ho nachvilku smočím ve vlažné vodě.

Měla jste ho ostříkat.

2.7.2015 18:03
anonymx

XXX.XXX.130.43

Rajka-to by vyslo skoro nastejno.

2.7.2015 18:41
Psočka

XXX.XXX.1.239

Vysvětlíte mi prosím, proč se pes s artrozou nemůže koupat? Nikdy jsem se nesetkala s takovým psem. Děkuji.

2.7.2015 18:57
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

Psočka napsal(a):
Vysvětlíte mi prosím, proč se pes s artrozou nemůže koupat? Nikdy jsem se nesetkala s takovým psem. Děkuji.

Že by ho prochladnuté klouby bolely tak, že se nepostaví? Což?

2.7.2015 19:33
anonymx

XXX.XXX.130.43

Jedna se o stareho psa, ktery uz skoro nechodi!

2.7.2015 21:30
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

umpa.lumpa napsal(a):
Že by ho prochladnuté klouby bolely tak, že se nepostaví? Což?

Chápu, že koupání ve studené vodě není na takové klouby dobré, ale nevěděla jsem že mu ublížím tím, že ho nachvilku smočím ve vlažné vodě.

2.7.2015 21:30
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

anonymx napsal(a):
Jedna se o stareho psa, ktery uz skoro nechodi!

Znám spoustu psů s artrozou, kteří špatně chodí, ale třeba plavání jim naopak pomáhá a nemají po něm problémy.

2.7.2015 21:35

Je starý nemocný, už ho nemáčejte. I když měl vodu dřív rád tak psům v posledním čase života to už prostě nedělá dobře. klouby se prochladí a je to ještě horší. taky na něj nic nestříkejte jak vám tu někdo radil. Pokud ho chcete ochladit, dejte mu chladnou vodu na pití, ochladte uši, mordu a polštářky tlapek, nechte ho někde ve stínu, to stačí, máčením uděláte víc škody než užitku.

2.7.2015 21:37
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Je starý nemocný, už ho nemáčejte. I když měl vodu dřív rád tak psům v posledním čase života to už prostě nedělá dobře. klouby se prochladí a je to ještě horší. taky na něj nic nestříkejte jak vám tu někdo radil. Pokud ho chcete ochladit, dejte mu chladnou vodu na pití, ochladte uši, mordu a polštářky tlapek, nechte ho někde ve stínu, to stačí, máčením uděláte víc škody než užitku.

Děkuji za rozumnou normální odpověď. Ono je mu hrozné teplo tak jsem mu chtěla ulevit, přemýšlela jsem i o chladící podložce, ale nevím zda by na ní ležel, a asi by to také nebylo dobré, tak už budeme chladit jen jak píšete. A ještě jednou děkuji, že jste asi jako jediná dokázala normálně odpovědět

2.7.2015 21:58
anonymx

XXX.XXX.239.145

Nezlobte se, ale je nas asi vic pro ktere je vase jednani proste nepochopitelne. Mate doma revmatickeho dedecka. Toho byste take strcila do vody? Trochu informaci o problemech stari a trochu empatie. Jasne, chtela jste mu udelat dobre, ale...

2.7.2015 22:05
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Proste jsem nevěděla, že mu tím ublížím, a myslela jsem, že mi to tady někdo může rozumě vysvětlit, ne hned ze mě dělat debila. Jak jsem psala, znám psy, kteří mají artrozu a plavání a koupele jim pomáhají.

2.7.2015 22:24
anonymx

XXX.XXX.239.145

Nevim kolik vam je, ale.pokud.nejste dite, tak by vam mohlo dojit, ze.kdyz uz stary pes nemuze chodit, tak strcit ho do vany asi nebude to nejrozumnejsi. Ano plavani, ale u psu s artrozou v opravdu pocatecnim stadiu. Priste nejdriv premyslet.

3.7.2015 09:05
inusanka

XXX.XXX.98.58

Hlavně když chce ten pes sám. Kupodivu naše madam se denně koupá od podzimu do jara a v létě je problém ji do vody dostat.

3.7.2015 09:23
marcelaamax

XXX.XXX.143.166

inusanka napsal(a):
Hlavně když chce ten pes sám. Kupodivu naše madam se denně koupá od podzimu do jara a v létě je problém ji do vody dostat.

Jo to on by chtěl, bohužel to tedy ale nepujde smajlík

3.7.2015 09:34
mishule

XXX.XXX.99.26

Marcelaamax: Docela chápu, že jste pejska namočila s dobrým úmyslem, náš si ve stáří, když už na klouby nemohl, vodu nakonec zamiloval. Nikdy ji neměl rád, nechtěl se koupat (kříženec asi NOxlabík). Ale poslední léto si vodu užíval a nevypadal, že by ho potom něco bolelo.

Bohužel je to co případ to jiný výsledek, ale tak poučili jste se a příště víte, jak na psíka.

Ale když už opravdu nemohl, ke konci, tak jsme ho ochlazovali, jak píše někdo nahoře, ouška, bříška tlapek, dávala jsem mu i namočený ručník (ne ledový!) na břicho a do slabin, ale to u toho Vašeho nevím, nevím.

Držím palce, hlavně přes ten šílený víkend, co nás všechny čeká.

3.7.2015 10:25
marcelaamax

XXX.XXX.143.166

mishule napsal(a):
Marcelaamax: Docela chápu, že jste pejska namočila s dobrým úmyslem, náš si ve stáří, když už na klouby nemohl, vodu nakonec zamiloval. Nikdy ji neměl rád, nechtěl se koupat (kříženec asi NOxlabík). Ale poslední léto si vodu užíval a nevypadal, že by ho potom něco bolelo.

Bohužel je to co případ to jiný výsledek, ale tak poučili jste se a příště víte, jak na psíka.

Ale když už opravdu nemohl, ke konci, tak jsme ho ochlazovali, jak píše někdo nahoře, ouška, bříška tlapek, dávala jsem mu i namočený ručník (ne ledový!) na břicho a do slabin, ale to u toho Vašeho nevím, nevím.

Držím palce, hlavně přes ten šílený víkend, co nás všechny čeká.

DÍky za pochopení, vodu má rád a chtěla jsem ho ochladit tak jsem netušila že mu tím ublížím. No tyhle hicy tráví v koupelně na dlažbě kde je příjemně chladno, ven se chodí jen vyvenčit.

3.7.2015 11:27
Hodonak

XXX.XXX.126.173

marcelaamax napsal(a):
DÍky za pochopení, vodu má rád a chtěla jsem ho ochladit tak jsem netušila že mu tím ublížím. No tyhle hicy tráví v koupelně na dlažbě kde je příjemně chladno, ven se chodí jen vyvenčit.

Jste vyškolená... opravdu to nejstinnější místo, maximálně otřít vodou packy, nehonit ven, šetřit, dávat pít... Každý někdy nevědomky udělá chybu..

3.7.2015 14:53

marcelaamax napsal(a):
Děkuji za rozumnou normální odpověď. Ono je mu hrozné teplo tak jsem mu chtěla ulevit, přemýšlela jsem i o chladící podložce, ale nevím zda by na ní ležel, a asi by to také nebylo dobré, tak už budeme chladit jen jak píšete. A ještě jednou děkuji, že jste asi jako jediná dokázala normálně odpovědět

Neděkujte, taky sem měla starého retrívra chladící podložku bych nedávala, opravdu stačí jak píšete nechat ho ležet někde doma kde je trošku chladněji a ven jen vyvenčit. Mám ráda léto ale poslední dva roky s naším psem sem se modlila at horka odejdou, jsme v podkrovním bytě a pod 26 to prostě srazit nejde, přesto v chodbě na lině v klidu a pohodě přečkal a prospal těch pár tropických dnů.

3.7.2015 23:07
DExi

XXX.XXX.222.250

Já vás plně chápu. Naše psy trápilo to samé. Prostě se tu nebudu opakovat, ale myslela jste to s ním dobře. Tak hlavně, že je relativně v pořádku :) teď máme malé štěňátko a to doopravdy trpí (jako všichni psi) prostě na dlaždice a už se nezvedne :D dnes kvůli tomu vedru dokonce skočil do rybníka to jsou mu teprve 2 měsíce :) takže pozdravujt pejska a nějak to přečkejme ;).

7.7.2015 09:39
marcelaamax

XXX.XXX.143.166

My bydlíme v rodinném domku a máme tam opravdu příjemně, a ještě když jde do koupelny na ty dlaždice, tam je spokojený a je mu jedno, že je venku teplo smajlík Doufám, že tedy s náma ještě dlouuho bude, s těma kloubama to šlo nějak rychle smajlík

24.7.2015 07:36
Aktiyata

XXX.XXX.188.40

Ahoj, kolik je mu let? Mám také Zlaťáka s problémy zadních nohou a snažím se to všemožně řešit, ale nějak se mi to nedaří.

24.7.2015 07:51

Aktiyata napsal(a):
Ahoj, kolik je mu let? Mám také Zlaťáka s problémy zadních nohou a snažím se to všemožně řešit, ale nějak se mi to nedaří.

Měla sem labradora, ono se to v určitém věku už moc řešit nedá, trochu nám na to pomohl alavis, ale zázraky se nedějou.

24.7.2015 07:51

Aktiyata napsal(a):

A proč má ty problémy víš? - má nějakou diagnózu od veterináře?

24.7.2015 07:52

Jo ještě existuje trocoxil, na ten už u mého psa nedošlo ale hodně si to chválí majitelé NO co sem znala.

24.7.2015 08:02
Aktiyata

XXX.XXX.188.40

Chodíme pravidelně k vetovi, dostává léky. Dříve mu zabíraly, nyní mu zabrat nechtějí. Přesnou diagnózu jsem se nedozvěděla. RTG páteře a kyčlí je pro něho už riziko. Takže odhad podle jeho chování a příznaků. Léčíme rakovinu a zároveň i špatnou chůzi. Je to dost složité. Dočetla jsem se o léku Previcox 227. Jenže po přečtení negativních účinků to asi vzdám. Ještě mrknu na Ortoprim. Dávám Arthronis Acute 3 fáze. Alavis jsem podával průběžně od jeho mládí i jako prevenci. Přírodní léčba: nožičky, kůžičky - pravidelné dávky. Vím, že na to Zlaťáci trpí, tak jsem to nechtěla podcenit a prdlajs platné.

24.7.2015 08:03
Aktiyata

XXX.XXX.188.40

Díky, jdu se na něho mrknout.

24.7.2015 08:45

Aktiyata napsal(a):
Chodíme pravidelně k vetovi, dostává léky. Dříve mu zabíraly, nyní mu zabrat nechtějí. Přesnou diagnózu jsem se nedozvěděla. RTG páteře a kyčlí je pro něho už riziko. Takže odhad podle jeho chování a příznaků. Léčíme rakovinu a zároveň i špatnou chůzi. Je to dost složité. Dočetla jsem se o léku Previcox 227. Jenže po přečtení negativních účinků to asi vzdám. Ještě mrknu na Ortoprim. Dávám Arthronis Acute 3 fáze. Alavis jsem podával průběžně od jeho mládí i jako prevenci. Přírodní léčba: nožičky, kůžičky - pravidelné dávky. Vím, že na to Zlaťáci trpí, tak jsem to nechtěla podcenit a prdlajs platné.

Zkuste msm třeba tady http://4fitness.cz/vyhodna-baleni-napln/msm-1kg-methylsulfonylmethan-177-k-p-51/
, na bolest kloubů je skvělý.

24.7.2015 08:48
Aktiyata

XXX.XXX.188.40

Zkuste msm třeba tady http://4fitness.cz/vyhodna-baleni-napln/msm-1kg-methylsulfonylmethan-177-k-p-51/

Dívala jsem se, to vypadá velice dobře! Z těch všech léků je bez vedlejších účinků. Objednávám kilo. Díky za radu!

24.7.2015 09:17

Aktiyata napsal(a):
Dívala jsem se, to vypadá velice dobře! Z těch všech léků je bez vedlejších účinků. Objednávám kilo. Díky za radu!

V pohodě Je přírodní a nám fakt pomáhá, jednou jsem taky koupila Ortoprim v lekárně, po týdnu začal pes kulhat, takže na nic. Tohle se nám u msm nikdy nestalo.Takže za mě

24.7.2015 09:18
Aktiyata

XXX.XXX.188.40

Ještě jsem objednala inulin, kolagen, karnitin. Vše je bez vedlejších účinků a o to tu jde. Nechápu, jak se do léků může přidávat jedovatý aspartam (Flamexin), nepřijatelná fruktóza (pro psy). Na jednu stranu léčí, na stranu druhou ubližuje jinde. Ještě jednou děkuji a dám vědět.

24.7.2015 09:21

Aktiyata napsal(a):
Ještě jsem objednala inulin, kolagen, karnitin. Vše je bez vedlejších účinků a o to tu jde. Nechápu, jak se do léků může přidávat jedovatý aspartam (Flamexin), nepřijatelná fruktóza (pro psy). Na jednu stranu léčí, na stranu druhou ubližuje jinde. Ještě jednou děkuji a dám vědět.

Jasan Hodně zdraví

24.7.2015 09:40
Aktiyata

XXX.XXX.188.40

Měla sem labradora, ono se to v určitém věku už moc řešit nedá, trochu nám na to pomohl alavis, ale zázraky se nedějou.

Vím, ale nějak se s tím nechci smířit. . Je mu teprve 11, měla jsem BO a ten se dožil 14ti let. Kdyby těch 13, tak to by bylo fajn.

24.7.2015 11:44

Aktiyata napsal(a):
Vím, ale nějak se s tím nechci smířit. . Je mu teprve 11, měla jsem BO a ten se dožil 14ti let. Kdyby těch 13, tak to by bylo fajn.

No ono se nedá říct je mu teprve jedenáct, spíš je mu už jedenáct, naši psi at už labík odešel ve dvanácti a půl, ovčáci tak mezi deseti a jedenácti roky, bígl v necelých 13 vyjímka byl boxer ten se dožil skoro šestnácti ale už byl fakt chudák. Ono jedenáct let je opravdu na psa téhle velikosti docela hodně. Bydlím v patře takže sem zrovna u labíška pořád doufala že ho nebudu muset dát uspat kvůli nohám, ale doposledka se na nich držel, nakonec ho zradili ledviny, ale bylo to pro nás asi tak lepší.

24.7.2015 12:14
marcelaamax

XXX.XXX.143.166

Aktiyata napsal(a):

Ahoj, je mu 11, kolik je tomu tvému?

24.7.2015 12:16
marcelaamax

XXX.XXX.143.166

Aktiyata napsal(a):

Ten arthornis jsme také dávali, ale vůůbec to nepomohlo, takže se teď chystám skusit alavis triple blend.

24.7.2015 13:50
Coni

XXX.XXX.136.107

Nevím, ale mě osobně pomohly granule Hills, hodně lidí je odsuzuje kvůli složení, mám labradora a ve věku kolem třech měsíců mi začal lehat, na doporučeni veterináře jsem ho krmila granulemi Hills pro štěňata velkých plemen a pes úplně v poho, zvládal velké procházky a cvičák bez přídavku kloubní výzivy, těd je mu deset a ve dvou letech jsme zjistili, že má dysplazii kyčelních kloubu, tento rok ho kloubí trápí, davala jsem mu kloubní výživu Alavis pak jsem zkusila Aptoflex a moc nepomáhalo tak mi veterinář doporučil Hills Jd zatím jsem měla jeden pytel na zkoušku a pes se mi zlepšil a byl v poho, těd jsem mu dala jiné granule a zase ho trápí tak budu muset zůstat u granulí Hills Jd, vím že podle složení nic moc, ale granule mu fakt pomohly, píšu jen mojí zkušenost se psem, když mi lehal jako štěně tak jsem taky tomu nejdřív nechtěla věřit, ale pomohly, musí se akorát počítat s tím, že nezaberou hned až tak za 14 dní a to nemluvím o tom, že můj pes měl i často průjem a u Hills bez problému.

24.7.2015 14:02
marcelaamax

XXX.XXX.143.166

Coni napsal(a):
Nevím, ale mě osobně pomohly granule Hills, hodně lidí je odsuzuje kvůli složení, mám labradora a ve věku kolem třech měsíců mi začal lehat, na doporučeni veterináře jsem ho krmila granulemi Hills pro štěňata velkých plemen a pes úplně v poho, zvládal velké procházky a cvičák bez přídavku kloubní výzivy, těd je mu deset a ve dvou letech jsme zjistili, že má dysplazii kyčelních kloubu, tento rok ho kloubí trápí, davala jsem mu kloubní výživu Alavis pak jsem zkusila Aptoflex a moc nepomáhalo tak mi veterinář doporučil Hills Jd zatím jsem měla jeden pytel na zkoušku a pes se mi zlepšil a byl v poho, těd jsem mu dala jiné granule a zase ho trápí tak budu muset zůstat u granulí Hills Jd, vím že podle složení nic moc, ale granule mu fakt pomohly, píšu jen mojí zkušenost se psem, když mi lehal jako štěně tak jsem taky tomu nejdřív nechtěla věřit, ale pomohly, musí se akorát počítat s tím, že nezaberou hned až tak za 14 dní a to nemluvím o tom, že můj pes měl i často průjem a u Hills bez problému.

Mě zase veterinář doporučoval nějaký roayl canin, že obsahují i něco na klouby, ale nechce se mi do nich, kidyž o nich všude čtu jak jsou špatné. Teď krmíme TOTW a jsme s nimi spokojení.

24.7.2015 14:07

Coni napsal(a):

Hills obsahují pouze glukosamin a chodroitin sulfát, rybí olej a hydrolyzát z korýšů a vepřové chrupavky. Takže žádný zázrak se nekoná.

24.7.2015 14:26
Coni

XXX.XXX.136.107

Obsahují vetší množství aminokyselin, které působí protizánětlivě a jsou speciálne vyrobeny na kloubní potíže, jak jsem psala moje zkušenost a prostě granule něco v sobě mají, protože mému psovi pomohly a to jsem zkoušela více druhů, kladné recenze jsem četla i na sirup Aptoflex a moc nepomohl, musela jsem psovi dávat občas prášek od bolesti a co jsem měla granule Hills Jd tak úplně v poho bez prášku.Nechci je nikomu vnucovat jen píšu co mému psovi pomohlo.

24.7.2015 14:28
marcelaamax

XXX.XXX.143.166

Coni napsal(a):
Obsahují vetší množství aminokyselin, které působí protizánětlivě a jsou speciálne vyrobeny na kloubní potíže, jak jsem psala moje zkušenost a prostě granule něco v sobě mají, protože mému psovi pomohly a to jsem zkoušela více druhů, kladné recenze jsem četla i na sirup Aptoflex a moc nepomohl, musela jsem psovi dávat občas prášek od bolesti a co jsem měla granule Hills Jd tak úplně v poho bez prášku.Nechci je nikomu vnucovat jen píšu co mému psovi pomohlo.

Kdybyd to pomohlo tak bych to skusila, jenže můj pes má dost dalších problému, které se po totw tak nějak ustáliy, tak bych zase nerada nějak rozházela to smajlík

24.7.2015 14:31

Coni napsal(a):

Já jen říkám, že kdybyste krmila i ryby, lněný olej a dodávala prášek ze slávky zelenoústé, a navíc glukosamin, chondroitin, tak je to nastejno a pes se nemusí ktomu cpát šrotem se sojou.

24.7.2015 14:34
Coni

XXX.XXX.136.107

Jestli má i jiné problémy a vaše granule mu vyhovují tak samozřejmě u nich zůstaňte.

24.7.2015 22:07
Aktiyata

XXX.XXX.200.105

marcelaamax napsal(a):
Ahoj, je mu 11, kolik je tomu tvému?

Ahoj, taky 11. Teď mu bylo 14.7.2015. Měla jsem belgičáka a ten se dožil 14 let. Tak doufám, že i Bak by tu se mnou mohl nějaký ten pátek ještě být.

24.7.2015 22:16
Aktiyata

XXX.XXX.200.105

Coni napsal(a):
Jestli má i jiné problémy a vaše granule mu vyhovují tak samozřejmě u nich zůstaňte.

Vazkoušela jsem za ta léta několik značek. Teď se skutečně dívám na složení. Psi by neměli mít soju. Je nezdravá pro lidi a pro psy je to ještě horší. Pamatuji se u tety na statku, jak se psi ládovali šrotem pro prase. Byl v tom namíchán tvaroh a takové sypké vitamíny a droždí. Dožívali se snad 17, ale byla to obecní směska, tak to je jiná. Dávám Acanu. Složení by mělo patřit k těm nejlepším a také mezi dražší. Pytel je kolem 1500, - Vet mi Acanu schválil, neměla by mít vedlejší účinky na játra a ledviny. Dlouho jsem krmila Britem, ale pak změnili složení a hledala jsem jinou značku. Vařím maso s rýží nebo těstovinami. Moji psi nejsou jenom na granulích. Ty mají v době, kdy chodím z práce dlouho a nestíhám vařit.

27.7.2015 14:27
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Acanu jsem také chtěla skusit v případě, že by nesedly TOTW. Dost dlouho měl špatnou srst, tak jsem si říkala, že to bude asi i krmením, a že mu TOTW nesedli tak jsem přemýšlela nad tou Acanou, teď se to ale zlepšilo, tak asi zůstanu u TOTW. Jinak u nás jsou ty problémy s nohama asi také z jisté míry zapříčiněné úrazem. Asi v jeho 5ti letech, ho otec přejl autem, měl vyhozenou zadní nohu z toho kloubu a zpřetrhané vazy. Dost dlouho na tu nohu vůbec nemohl a chodil po třech...pak na ní tedy začal pomalu chodit, ale pořád na ní občas kulhal. Když si na tu nohu sáhnu, tak oproti druhé noze na ní nemá žádný sval, a veterinář nám jži tehdy říkal, že ve stáří asi bude mít problém i se druhou nohou tím, jak jí více zatěžoval a také se zádama jak chodil nerovnoměrně po třech. No taky doufám, že tady s náma ještě co nejdéle bude, ale s těma nohama to šlo opravdu rychle. Když si vzpomínám tak ještě v únoru jsme chodili i na 5 km dlouhé procházky, pak někdy koncem unora, začátkem března začal mít potíže s dýcháním ale nohy pořád v pohodě a chodil v pohodě, jenže kuli dýchání jsem na dlouhé procházky nemohli. Ale chodil dobře a řekla bych, že někdy v květnu, byla to opravdu otázka měsíce, tak už na nohy prostě nemohl. Nevím, třeba to bylo i tím, že byl zvyklý chodit a jak jsem to kvůli dýchání omezil, tak se to začalo zhoršovat, klouby ztuhly nebo nevím.

Přidejte reakci

Přidat smajlík