Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.7.2015 08:34
Danczéz

XXX.XXX.210.136

Ptám se spíš ze zvědavosti, zajímalo by mne, co používáte jako pamlsky? (na vycházce, cvičák apod.) My trénujeme chůzi na volno a každé "zkontrolování" paničky je odměněno malým drobkem (mimochodem, máme skvělé výsledky smajlík ) a tak zjišťuju, že máme strašnou spotřebu...Nejraději používám sušené maso, občas nějakou rádoby masovou tyčinku nalámanou na malé kousky. Zkoušela jsem i vychvalované sušené plíce ale ty jsou nějak nezajímavé: stejně tak piškoty, psí sušenky apod. mi sice sní (útulkový pes sní asi vždycky všechno), ale bez nadšení, navíc z toho má pak strašnou žízeň, až se jí dělá pěna u huby. Proto by mne zajímalo, co používáte vy? V dostatečném množství a za rozumnou cenu smajlík (Napadly mne třeba štěněčí granule nějaké lepší značky. Jinak krmím syrovým masem, kostmi, zeleninovým pyré, občas tvaroh apod.).

4.7.2015 08:46
scylla

XXX.XXX.150.32

Krmíme podobně jako vy, psa fixuji na sebe, pamlsky moc nepoužívám. U nás vede chutná vařené hovězí nebo kuřecí a občas piškot, ale pamlsky dávám spíš výjimečně.

4.7.2015 09:07
loolucy

XXX.XXX.60.30

My baštíme sušené kachní a kuřecí, někdy vařené kuřecí.
Ale ona je schopná se umlátit i po suchým chlebu, takže věřím, že by zvítězilo cokoliv.

U svého minulého psa jsem dost často používala třeba jen ovoce, zeleninu - jablka, mrkev...

4.7.2015 09:18
Danczéz

XXX.XXX.210.136

scylla napsal(a):
Krmíme podobně jako vy, psa fixuji na sebe, pamlsky moc nepoužívám. U nás vede chutná vařené hovězí nebo kuřecí a občas piškot, ale pamlsky dávám spíš výjimečně.

To vařené maso je dobrý nápad!
A k tomu fixování na svou osobu: samozřejmě vím, že to je nejlepší a snažím se o to, seč můžu: hrami, různými blbostmi, fenka mne má ráda a pozoruji obrovskou změnu v tom, jak si mne hlídá, čeká na každý můj pohyb: ale mám jí zatím jen nějaké 3-4 měsíce a předtím jsem udělala obrovskou chybu, že jsem jí "umluvila", prostě jí nemůžu pochválit každých pět metrů, šoupnout dobrotu je jednodušší. Myslím, že na volno asi nikdy nechodila, když jsem jí pustila z vodítka, začala klusat a nebyla k zastavení, teď má radius cca 5 metrů okolo mne, hlídá si kam jdu a díky tomu se také rapidně zlepšilo přivolání. Takže zatím zůstaneme u pamlsků smajlík

4.7.2015 09:46
Aivaus

XXX.XXX.37.199

Tiež máme psa z útulku, asi pol roka, tiež sa učíme poslušnosti (je už síce dospelý, ale veľmi učenlivý), a za odmenu pri výcviku mu zvyknem dávať tieto pamlsky Gimborn SportSnack. Majú aj väčšie balenie, sú bez pridaného cukru a sú maličké. Sme s nimi celkom spokojní. Tiež by som ale uvítala nejaké tipy na odmeny, aby sme mali čím obmieňať :).

4.7.2015 10:17
noemi

XXX.XXX.64.236

My jsme nejen na cvičák chodily s naším útulkáčem s vlastním mixem - do sáčku se daly malé granulky (Annamaet, hovězí srdíčko - nadrobno, kuřecí maso, kosticky psího sýru, k tomu cca 10 minikostiček slaniny...když se to vše promíchalo, mohly jsme trénovat všechny přítomné psy a ten náš byl pro ně vzorem .

Neregistrovaný uživatel

4.7.2015 10:38
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.228.116

Pamlsky hodně střídám
Dávám sušené maso (brit, calibra, huhubamboo, salač) - kachna, kuře, hovězí, vepřový, ryby...
Psí sušenky vanilkové kostičky, slaninové kostičky, atd...
Různé snacky - Sportsnack, Brit training snack, huhubamboo daily soft (rybí, hovězí, kachní, kuření)
Sem tam sušené plíce, střívka, atd...
Piškoty dávám velmi sporadicky, pak sem tam upeču sušenky (z jater).
Dále koupím grqanule, kterými nekrmím - třeba Purina Duo Delice - malý pytlík a dávám, jako pamlsky nebo Platinum (tyhle granulky i tvarem jsou bezva), dále beru masové tyčinky...

Jojo, střídám toho hodně

4.7.2015 11:55
veraboskova

XXX.XXX.174.250

Dáváme doma dělané játrové sušenky nebo takové ty 4 hrané měkké tyčky za 4 kč nalámané na kousky. Zkoušeli jsme sušená kachní kolečka, a tyčky. Ale pejsek má po nich větry, tak už nekupujeme.

5.7.2015 09:49
lavacca

XXX.XXX.164.49

My pamlskujeme nejvíc na sušené plíce či střívka /ale mám i štěně z útulku, které mi plíce plive. :D /, granule( jinak krmíme hlavně masem, takže granule kupuju různé druhy těch lepších po menších baleních - Essential, TOTW, apod. - u nás nejvíc chutnají rybí příchutě aneb čím víc to smrdí, tím líp. :D ) a sem tam koupím i různé sušenky (teď se mi můžou utlouct po rybích sušenkách od Trixie - fakt masové, i kočky se jich dožadují) či sušené rybičky, apod. A na cvičení to pak míchám, aby nikdy nevěděli, co z té kapsy vytáhnu.

No a spotřebu máme vzhledem k 7 psů fakt velkou. :D Ale tak jednou si je člověk pořídil, tak jim zas rád dopřeje no. :).

5.7.2015 11:31
DExi

XXX.XXX.222.250

Aivaus napsal(a):
Tiež máme psa z útulku, asi pol roka, tiež sa učíme poslušnosti (je už síce dospelý, ale veľmi učenlivý), a za odmenu pri výcviku mu zvyknem dávať tieto pamlsky Gimborn SportSnack. Majú aj väčšie balenie, sú bez pridaného cukru a sú maličké. Sme s nimi celkom spokojní. Tiež by som ale uvítala nejaké tipy na odmeny, aby sme mali čím obmieňať :).

Mamr take tyto pamldky pro nase stendo a ja mu je lamu jeste na pul. Nemuzu rict, ze by byly nejak spatne, ale ten uz mu moc nejedou. Zrovna dnes jsme byli poprve na cvicaku a kamaradka vytahla kousek takove te masove tycinky a po tom se mohl utlouct. Hned ji jedu koupit =). No holt ma tady nekdo mlsnej jazycek ⌒.⌒.

5.7.2015 12:31
koně

XXX.XXX.205.252

Docela zabíral tvrdý sýr, na kostičky.
A po jedné přidělované granule, "Frolíky", takové ty měkké, kroužky.Normálně krmím masem s přílohou, tak asi změna.
Piškot, ten jsem já nejlíp viděla při nácviku stopy, ovšem psa zas tak nezajímal
Ještě tavený sýr, trojúhelníčky.S tím je ale špatná manipulace.Nejvíc sýra mi zůstávalo na hliníkovém obalu a poté mi smrdělo po kapsách.Pes na to cvičil báječně.

6.7.2015 09:43
Danczéz

XXX.XXX.210.21

Děkuji za tipy, koukám, že to bude všude obdobné smajlík Tvrdý sýr je paráda, ten dávám ráda, ale včera se mi z něj stal spíš smažák ;-) Takže zůstanu u svého, zatím osvědčeného, střídání a experimentování se vším možným: od sušeného masa/vnitřností, tréningových pamlsků až po občasný párek/sýr anebo co prostě zrovna bude ve zverimexu v akci ;-) A určitě koupím do zásoby nějaké chutné granulky (napadl mě carnilove, rybí), aby zásoba nějakých dobrot byla vždy při ruce, když sklerotická panička zapomene týden nakoupit

7.11.2015 13:05
shavoid

XXX.XXX.152.1

Obnovuji téma a zeptám se - dost lidí používá jako pamlsky granule platinum, není nějaké alternativa, resp. ještě nějaké poloměkké granule, které psům hodně chutnají? Zatím dávám sušené maso, občas z obchodu vezmu nějakou tu tyčinku od Huhu (nedělám reklamu, ale je to jedna z věcí pro kterou se mi pes může přetrhnout a nepodělá se mi z toho), jinak vařím, nebo beru s sebou i syrové. Ještě tu někdo jako pamlsky doporučoval jakési za studena lisované granule, nevíte? Potřebuji něco trochu vlhčího, pes mi věčně heká, jakmile bereme piškoty.

Přidejte reakci

Přidat smajlík