Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2015 19:13
finat

XXX.XXX.104.222

Vedeli by ste mi poradiť kvalitné polomäkké granule? Kŕmim mäsom a granulami kŕmim len vtedy, keď niesme doma alebo keď niekam cestujeme. Bohužiaľ žiadne iné mi normálne nezožerie iba nad nimi ohŕňa nos.

Jedná sa o bieleho psa a od aktuálnych granúl - Platinum Natural Puppy Chicken má hnedé slzy a sfarbuje sa jej srsť okolo očí do hneda.

Keď som si fenku kúpila tak mala tiež také očká ale postupom času ako sme prešli na varenú stravu, tak to prestalo a mala srsť okolo očí krásnu bielu a nebol s tým žiadny problém.

Nedávno sme boli dlhšie mimo domu a dostala viackrát po sebe granule Platinum a hneď za tým sa jej znova začali tvoriť tie hnedé slzy. Predtým keď dostala granule tak vždy len raz a potom znova varené takže asi preto sa to tak neprejavilo.

Vedeli by ste mi poradiť nejaké iné granule, ktoré by boli také polomäkké prípadne úplne drobné? Acana je tiež pomerne malá ale ani tú mi nechcela žrať čiže ak by bolo ešte niečo od toho menšie tak by sme to mohli vyskúšať.

Ďakujem za radu.

8.7.2015 22:25
Clayton

XXX.XXX.238.167

Annamaet jsou maličké...a mají různé příchutě...

8.7.2015 22:54
finat

XXX.XXX.104.222

Clayton napsal(a):
Annamaet jsou maličké...a mají různé příchutě...

Annamaet sme kedysi tiež skúšali ale tie čo sme mali my, boli pre ňu dosť veľké. Nechcela ani jednu ochutnať, potom ked som jej to prelomila tak polovičku zjedla. Boli väčšie ako Acana.

9.7.2015 12:43
HANELE77

XXX.XXX.30.183

A co zkusit PLATINUM IBERICO? Je bezobilné a psiskům chutná. Já tím krmila naše psisko snad už od 4 měsíců a baštil to více, jak puppy. Je teda fakt, že je malé plemeno a každý den dostává vařené maso..takže tohle je jen jako doplněk...
Někde jsem tu četla starší diskuzi ohledně Platinum, a vyjadřoval se zde pan Miloš, místní odborník na granule ve smyslu, že IBERICO je z celé řady asi nejlepší...

Teď asi měsíc krmím ORIJENem REGIONAL RED. To mu docela chutná, granulky jsou menší, asi jako kukuřičné lupínky a jdou pěkně rozlomit i na půl...Často mu je krade i náš kocour a požírá je s chutí, i když ten už moc zubů nemá

9.7.2015 20:01
finat

XXX.XXX.11.59

HANELE77 napsal(a):
A co zkusit PLATINUM IBERICO? Je bezobilné a psiskům chutná. Já tím krmila naše psisko snad už od 4 měsíců a baštil to více, jak puppy. Je teda fakt, že je malé plemeno a každý den dostává vařené maso..takže tohle je jen jako doplněk...
Někde jsem tu četla starší diskuzi ohledně Platinum, a vyjadřoval se zde pan Miloš, místní odborník na granule ve smyslu, že IBERICO je z celé řady asi nejlepší...

Teď asi měsíc krmím ORIJENem REGIONAL RED. To mu docela chutná, granulky jsou menší, asi jako kukuřičné lupínky a jdou pěkně rozlomit i na půl...Často mu je krade i náš kocour a požírá je s chutí, i když ten už moc zubů nemá

Platinum IBERICO som teraz objednala ale ešte sme ich neskúšali iba ochutnala a nemala s nimi problém. Skúsime a uvidíme či bude mať lepšie tie slzy hnedé :) teraz som jej znova nedala viac dní granule a má to krásne biele tak snáď sa jej to znova nezhorší. Každopádne ďakujem za radu a ak bude mať hnedé slzy aj po IBERICO, tak potom vyskúšame aj tie Orijen. Možno by to zjedla

10.7.2015 14:54
HANELE77

XXX.XXX.30.183

Já myslím, že Orijen by taky dala.
Náš pes je rozmazlený mlsoun. Granule nemusí a spousta lidí mne varovala, že po měkkých Platinkách už klasickou granuli nepozře.
A vida, Orijen mu docela jede a denně večer tu hrstičku, dvě sní...
Tak pak napište, jak to vypadá...

Pěkný víkend

10.7.2015 15:00
finat

XXX.XXX.11.59

HANELE77 napsal(a):
Já myslím, že Orijen by taky dala.
Náš pes je rozmazlený mlsoun. Granule nemusí a spousta lidí mne varovala, že po měkkých Platinkách už klasickou granuli nepozře.
A vida, Orijen mu docela jede a denně večer tu hrstičku, dvě sní...
Tak pak napište, jak to vypadá...

Pěkný víkend

Videla som už veľa Vašich príspevkov a naozaj je moja fenka podobná Vášmu. Tiež je taká rozmaznaná a vymýšľa s granulami :) Takže potom vyskúšame :) Pekný víkend aj Vám.

Přidejte reakci

Přidat smajlík