Pamlsky pro štěňátka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2015 09:01
Amaleah

XXX.XXX.138.233

Dobrý den,

moje fenka Leonbergra má 9 krásných štěňátek.Jsou jim 3 týdny a já bych se chtěla zeptat jestli můžou výrobky z bůvolí kůže?Nebo jaké pamlsky případně kupovat a od kolika týdnů je tak cca smí?

děkuji za odpovědi.

15.7.2015 12:15
Amaleah

XXX.XXX.3.30

Prosím poraďte..

15.7.2015 12:24
Lexaurin

XXX.XXX.83.128

Amaleah napsal(a):
Dobrý den,

moje fenka Leonbergra má 9 krásných štěňátek.Jsou jim 3 týdny a já bych se chtěla zeptat jestli můžou výrobky z bůvolí kůže?Nebo jaké pamlsky případně kupovat a od kolika týdnů je tak cca smí?

děkuji za odpovědi.

To je legrace, ne ? Pamlsky ve třech týdnech...

15.7.2015 12:33
lev

XXX.XXX.253.186

Pro štěňata žádné umělotiny, žádné barevné kostičky, žádné tzv. buvolí kůže ( vidělo buvola jen z názvu). Nemají dostatečné složení žaludečních šťáv na strávení. Třínedělní štěňata můžou dostat kousek sýra, tvaroh, ale nemají z toho ještě rozum, že je to pamlsek=odměna. lepší uděláte, když jim dáte syrové maso.

15.7.2015 13:28
Dasvo

XXX.XXX.101.12

lev napsal(a):
Pro štěňata žádné umělotiny, žádné barevné kostičky, žádné tzv. buvolí kůže ( vidělo buvola jen z názvu). Nemají dostatečné složení žaludečních šťáv na strávení. Třínedělní štěňata můžou dostat kousek sýra, tvaroh, ale nemají z toho ještě rozum, že je to pamlsek=odměna. lepší uděláte, když jim dáte syrové maso.

Přesně tak.
malým štěňatům (a nejen jim) pouze přírodní pamlsky! Můžete začít sušenými střívky, játry, plícemi později přejít na králičí ouška... ještě později dršťky a vepřové sušené uši. Vše postupně podle toho, co budou štěňata zvládat pokousat a o co budou mít zájem!
Uměliny typu "buvolí kůže", barevné tyčky, "kostičky" a další srágory jim nedávejte vůbec!

15.7.2015 21:29
lavacca

XXX.XXX.164.49

Amaleah napsal(a):
Dobrý den,

děkuji za odpovědi.

Výrobky z "buvolí kůže" bych nedala ani dospělému psovi (zkuste si zagooglit, spousta lidí pak řešila problém s přilepením této "mňamky" v žaludku, apod.)

Štěňátkům teď normálně dávejte syrové maso, později kolem 5.-6.týdne můžete zkusit pamlsky. Přírodní - sušené plíce (jsou měkké a budou se jim dobře kousat), menší kousky střívek, atd.

17.7.2015 17:34
Amaleah

XXX.XXX.138.233

Všem moc děkuji :)

17.7.2015 17:55
keporkak

XXX.XXX.184.13

S těmi sušenými věcmi bych byl opatrný, často bývají žluklé nebo plesnivé... Pro malá štěňátka snad jedině usušené doma, kde si můžete být jistí čerstvostí.

17.7.2015 22:24
lavacca

XXX.XXX.164.49

keporkak napsal(a):
S těmi sušenými věcmi bych byl opatrný, často bývají žluklé nebo plesnivé... Pro malá štěňátka snad jedině usušené doma, kde si můžete být jistí čerstvostí.

No, osobně nedoporučuju značku Grand, tam jsem opravdu párkrát žluklé či plesnivé kousky našla.

Od té doby kupuju MAPES pamlsky (plíce, játra, srdce, maso, střívka, dárkový mix) a vždy krásné kousky, voňavé, žádný náznak plísně či žluknutí.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.7.2015 12:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

lavacca napsal(a):
No, osobně nedoporučuju značku Grand, tam jsem opravdu párkrát žluklé či plesnivé kousky našla.

Od té doby kupuju MAPES pamlsky (plíce, játra, srdce, maso, střívka, dárkový mix) a vždy krásné kousky, voňavé, žádný náznak plísně či žluknutí.

Přesně, Mapes jsou super!

Přidejte reakci

Přidat smajlík