Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.7.2015 13:26
klubíčko

XXX.XXX.92.130

Ahoj :D Jede někdo z Vás na nějaký letní tábor pro psy? Já bych strašně chtěla, ale až příští rok. Jelikož bydlím v Moravskoslezském kraji, tak bych uvítala nějaký psí tábor, který se koná právě v tomto kraji. :) Taky mi prosím napište, jestli má cenu tam vůbec jet. :D Jaké to tam je a tak. :) A taky mě zajímá, jestli tam můžou jet i děti. Příští měsíc budu mít 15 let a zajímá mě, jestli se tam musí jet s rodiči.. nebo bych mohla sama (samozřejmě se psem...). :) Taky bych chtěla vědět, co se tam vlastně všechno dělá... určitě je tam nějaký cvičák, že? :) Já tam ještě nikdy nebyla, proto vůbec nevím. :D Jelikož miluji psy, strašně ráda bych chtěla poznat i jiné pejskaře a tak. :) Byl by to pro mě vážně úžasný zážitek. :)
Doporučíte mi prosím nějaký letní psí tábor, který se koná v Moravskoslezském kraji? :) Děkuji! :).

14.7.2015 13:32
beastije

XXX.XXX.205.71

Ja jsem nad tim premyslela, ze pojedu, ale pod 18 te podle meho soudu (asi na dohode s cvicicimi, ale nekdo by za tebe musel nest zodpovednost) samotnou bez dozoru nepusti. Pokud by jsi jela sama, dle delky a trenera se pohybuje cena kolem 4-6 000kc, pro dva (tzn ten zmineny doprovod) a je to najednou 6-9 000kc (ceny usuzuji pouze z meho vikendoveho hledani takovychto akci na tento rok)

Zato nektere cvicebni skoly nabizi vsechno, dogdancing, dogball, parkury, nejake dalsi pohybove, specialne agility, hodne casto obrany, tricky, poslusnost, socializaci a strasne spousty veci, asi jaka poptavka takova nabidka.

Neni v tvem veku lepsi varianta workshop ( treba na pul dne, mamka te nekam hodi, dojde si na prochazku ci zustane a bude se koukat, pak te odveze) nebo vikend ( patek vecer az nedele, to by melo byt bez problemu s rodici, neni v tom takovy rozdil jako v nejake chlastaci akci a cenove to vyjde podobne). Koukala jsem i na vikendy, tam se clovek dostane kolem 1500-3000 kc

Pockej si ale urcite na recenze obeznamenejsich, treba nekdo byl :).

14.7.2015 13:34
loolucy

XXX.XXX.60.30

Existují dětské tábory se psy. Bývají různého zaměření - agility, dogdancing poslušnost, někdy třeba i kombinace, záleží, co si vybereš.
Já jsem jeden absolvovala a bylo to parádní, určitě jeď. Velmi často bývá i to, že můžeš na konci složit nějakou zkoušku - např. poslušnost.

14.7.2015 13:35
keporkak

XXX.XXX.184.13

Jsou i tábory přímo pro děti, bez doprovodu rodičů. Například http://agilitykemp.webnode.cz/agility/tabory/tabor-pro-deti-se-psy/#! smajlík

14.7.2015 13:41
loolucy

XXX.XXX.60.30

Stačí si zadat "tábor pro děti a psy 2015"

14.7.2015 14:09
klubíčko

XXX.XXX.92.130

Děkuji všem za rady! Podívám se teda na ten dětský psí tábor! Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík