Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2015 18:42
páti.

XXX.XXX.125.147

Dobrý den,
ráda bych si pořídila psa podobného vlku, a narazila jsem i na černého vlka. Existuje černé plemeno psa podobné vlku?

Děkuji moc za odpovědi.

15.7.2015 18:54
anonymx

XXX.XXX.136.53

Ne.

15.7.2015 21:24
lavacca

XXX.XXX.164.49

páti. napsal(a):
Dobrý den,
ráda bych si pořídila psa podobného vlku, a narazila jsem i na černého vlka. Existuje černé plemeno psa podobné vlku?

Děkuji moc za odpovědi.

Opravdu opět výběr jen dle vzhledu? A co povaha? To je dle vás nedůležitý faktor?!?

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.7.2015 21:41

páti. napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji moc za odpovědi.

Nezamilovala jste se do Hvízdavého Dana ?

15.7.2015 22:05
Clayton

XXX.XXX.104.9

páti. napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji moc za odpovědi.

Celočerný NO.
Doufám, že jde o provokaci...

15.7.2015 22:16
lavacca

XXX.XXX.164.49

Clayton napsal(a):
Celočerný NO.
Doufám, že jde o provokaci...

Tak náš černý NO fakt vlka připomíná, protože jak je mladý, ještě je i takový hubenější...ale nepsala jsem to jako tip, protože zadavatelka jaksi nezmínila, na co psa chce - sport? cvičení? nebo jen jako společníka bez většího věnování se, aby se psal vybil?

A fakt o vypadá buď na provokaci nebo bohužel další človíček, co vybírá jen dle vzhledu no...

15.7.2015 23:01
danis

XXX.XXX.32.180

No bude chodit po Václaváku a chlubit se "Já mám vlka heč"!

Dotaz odpovídá tak desetiletýmu děcku, co neví co by roupama vymyslelo. Kamarádi se chlubí novou bundou, děťátko je trumfne, bude mít "vlka".

16.7.2015 00:07
fikovnice

XXX.XXX.240.1

danis napsal(a):
No bude chodit po Václaváku a chlubit se "Já mám vlka heč"!

Dotaz odpovídá tak desetiletýmu děcku, co neví co by roupama vymyslelo. Kamarádi se chlubí novou bundou, děťátko je trumfne, bude mít "vlka".

Nějak se mi zasociovalo čemu se také říká "mít vlka" a to by tedy byl jó trumf!

16.7.2015 01:18

páti. napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji moc za odpovědi.

Pes podobný vlku vzhledem je československý vlčák. Není černý. Než si ho nadšeně pořídíte, přečtěte si o něm co nejvíce, navštivte nějaké výstavy, akce pro plemeno, vyzpovídejte chovatele i majitele, a moc si promyslete, jestli jste psu schopni dát to, co potřebuje. Ať není další nešťastný pes...

16.7.2015 14:52
Žaneta kocková

XXX.XXX.2.82

páti. napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji moc za odpovědi.

Vzhledem k tomu, že černí vlci jsou s největší pravděpodobností potomci psů domácích, tak si sežeňte libovolného černého "vlčákoida" a máte vystaráno.

16.7.2015 15:03
Ondrej967

XXX.XXX.148.130

Československý vlčiak.

16.7.2015 23:33
milannn

XXX.XXX.90.222

Ale ano, existuje TO. Asi ne jako plemeno, ale takoví kříženci pes x vlk (i černí) existují. Hlavně v USA je to asi trendy záležitost a v inzerátech je jich docela dost.
Vypadají třeba takhle: https://www.k9stud.com/puppies/wolf-dog-465688.aspx
nebo takhle: http://www.singingmoonwolfdogs.com/nashoba.html
Bude to zřejmě trochu dražší "pejsek", vzhledem k dopravě atd., no a povaha, to je kapitola sama pro sebe.

17.7.2015 00:15
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

Jéé.
Ten bude zadavatelce slušet..

17.7.2015 06:34

milannn napsal(a):
Ale ano, existuje TO. Asi ne jako plemeno, ale takoví kříženci pes x vlk (i černí) existují. Hlavně v USA je to asi trendy záležitost a v inzerátech je jich docela dost.
Vypadají třeba takhle: https://www.k9stud.com/puppies/wolf-dog-465688.aspx
nebo takhle: http://www.singingmoonwolfdogs.com/nashoba.html
Bude to zřejmě trochu dražší "pejsek", vzhledem k dopravě atd., no a povaha, to je kapitola sama pro sebe.

Černý Bart jako živý !

17.7.2015 07:07
vava69

XXX.XXX.136.28

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nezamilovala jste se do Hvízdavého Dana ?

Černý Bart je náhodou super

17.7.2015 07:19

vava69 napsal(a):
Černý Bart je náhodou super

Bezva by byl na Jižním městě nebo na Lesné v rukou 15.

17.7.2015 07:29
vava69

XXX.XXX.136.28

No možná by ji měl vzít do ruky spíš Hvízdavý Dan :) Já tyhle rodokapsy miluju. Ale ve skutečnosti bych takového psa nechtěla. Nezávislý pes se žlutýma očima není nic pro mě.

18.7.2015 09:58
páti.

XXX.XXX.125.147

Není mou povinností zde uvádět a rozvádět své důvody, proč se ptám zrovna na daného psa (nutno podotknout, jen tohoto důvodu, abyste mě náhodou hned neodsuzovali). Chápu, že jste tu komunita milovníků psů, a takový vlčák by vám byl trochu prosti srsti.

18.7.2015 10:03
páti.

XXX.XXX.125.147

Dovolím si ještě menší vsuvku, ohledně vzhledu. Vzhled pro mě nehraje důležitou roli. Velmi důležitou roli pro mně hraje povaha a vrozené pudy zvířete.
Upřímně mi přijde smutné, že jsem tu našla jen dvě kvalitní odpovědi. To zas tak smutné není, ale ty ostatní jsou opravdu dětinské.
Děkuji uživateli milannn za odpověď.

18.7.2015 10:47
Clayton

XXX.XXX.227.234

páti. napsal(a):
Není mou povinností zde uvádět a rozvádět své důvody, proč se ptám zrovna na daného psa (nutno podotknout, jen tohoto důvodu, abyste mě náhodou hned neodsuzovali). Chápu, že jste tu komunita milovníků psů, a takový vlčák by vám byl trochu prosti srsti.

Právě proto, že je tady komunita milovníků psů, je nám velmi proti srsti, když si ČSV a podobná ''složitá'' plemena pořizuje každý k*etén.

18.7.2015 11:17
milannn

XXX.XXX.90.222

Clayton: Já bych to zase tak nedramatizoval a hlavně nepaušalizoval. Je to nadsazené, určitě každý kret*n nemá ČSV smajlík A určitě každý s ČSV není kret*n, stejně tak jako ne každý třeba s vlkem. Plemena i konkrétní jedinci se ve svých povahách liší, proto je potřeba individuální přístup a vybírat také podle plánovaného využití/soužití. O jiném druhu (vlku) ani nemluvě, tam to platí x-násob. Každé plemeno je svým způsobem "složité", vlčák nebude výjímka.

páti.: Nemáte za co, to jsou informace běžně dostupné za pár sekund. http://usethefuckinggoogle.com/ smajlík Někde jsem četl, že v USA mají s těmito kříženci trochu problém. Jsou hodně trendy a mnozí budou problematičtí, majitelé je nezvládají, takže je jich dost k adopci atd. Radit vám nemůžu, to je subjektivní záležitost, ale já bych si takového vlčáka nepořídil, právě kvůli té povaze, ta vlčí mi nevyhovuje. Jinak se mi líbí.
Určitě nebude takový problém ho importovat, velký problém bude ho vybrat. Nejlíp to spojit s hezkým výletem do Ameriky smajlík

18.7.2015 11:43
Clayton

XXX.XXX.227.234

milannn napsal(a):
Clayton: Já bych to zase tak nedramatizoval a hlavně nepaušalizoval. Je to nadsazené, určitě každý kret*n nemá ČSV smajlík A určitě každý s ČSV není kret*n, stejně tak jako ne každý třeba s vlkem. Plemena i konkrétní jedinci se ve svých povahách liší, proto je potřeba individuální přístup a vybírat také podle plánovaného využití/soužití. O jiném druhu (vlku) ani nemluvě, tam to platí x-násob. Každé plemeno je svým způsobem "složité", vlčák nebude výjímka.

páti.: Nemáte za co, to jsou informace běžně dostupné za pár sekund. http://usethefuckinggoogle.com/ smajlík Někde jsem četl, že v USA mají s těmito kříženci trochu problém. Jsou hodně trendy a mnozí budou problematičtí, majitelé je nezvládají, takže je jich dost k adopci atd. Radit vám nemůžu, to je subjektivní záležitost, ale já bych si takového vlčáka nepořídil, právě kvůli té povaze, ta vlčí mi nevyhovuje. Jinak se mi líbí.
Určitě nebude takový problém ho importovat, velký problém bude ho vybrat. Nejlíp to spojit s hezkým výletem do Ameriky smajlík

Já jsem to nemyslela tak, že každý majitel ČSV, ani každý ČSV je k*etén.To ani náhodou.Jen mi vadí, že hodně lidí, když vidí ''vlka'' ho musí okamžitě mít-na pražském sídlišti na Flexi děsně cool, ale vůbec je nezajímá, co je čévéčko povahově zač.

18.7.2015 12:09
milannn

XXX.XXX.90.222

Clayton napsal(a):
Já jsem to nemyslela tak, že každý majitel ČSV, ani každý ČSV je k*etén.To ani náhodou.Jen mi vadí, že hodně lidí, když vidí ''vlka'' ho musí okamžitě mít-na pražském sídlišti na Flexi děsně cool, ale vůbec je nezajímá, co je čévéčko povahově zač.

Jo, tak to souhlasím úplně, ještě aby pak začali vlci chodit na výstavy, sbírali FCI bobíky a cacíky a to už by byl opravdový konec vlků.

18.7.2015 12:15
bohemica

XXX.XXX.168.11

Je znát, že je čas prázdnin smajlík

22.7.2015 22:10
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

Existuje, ale ne u nás. Jmenuje se Blue Bay Shepherd a na podzim nebo na jaře do Čr bude dovezena modrá fenka.

22.7.2015 22:12

Neregistrovaná1 napsal(a):
Existuje, ale ne u nás. Jmenuje se Blue Bay Shepherd a na podzim nebo na jaře do Čr bude dovezena modrá fenka.

Tak to bude hit, koukam na fotky a fakt krasavec. Kdo ji importuje a co s ní zamýšlí?

22.7.2015 22:15
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

Já :) Zamýšlím s ní lehčí výcvik a uchovnění. Jednám s klubem málopočetných plemen, kvůli registraci u nás...
Na štěňata je pořadník a na ta modrá, je ukrutně dlouhý, tak si ještě chvíli počkám :).

22.7.2015 22:17

Já :) Zamýšlím s ní lehčí výcvik a uchovnění. Jednám s klubem málopočetných plemen, kvůli registraci u nás...
Na štěňata je pořadník a na ta modrá, je ukrutně dlouhý, tak si ještě chvíli počkám :).

No ty bláho, tak to Vám držím pěsti a pod čím se chová v Americe?

22.7.2015 22:25
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

Zastřešuje je Americká asociace, plemeno je to nové, historie cca 20 let. Psi jsou registováni a mají certifikát o původu a příslušnosti k plemenu.
Začali se chovat už i ve Francii, jenže tam to vzali ve velkém a docela dost "množí", takže otázkou času, kdy ho bude chtít mít každý na zahrádce...
Jinak získat štěně z Floridy, nebo z Palm Bay mimo státy je celkem nemožné, ale já měla štěstí :).

22.7.2015 22:26
Žaneta kocková

XXX.XXX.80.130

páti. napsal(a):
Dovolím si ještě menší vsuvku, ohledně vzhledu. Vzhled pro mě nehraje důležitou roli. Velmi důležitou roli pro mně hraje povaha a vrozené pudy zvířete.
Upřímně mi přijde smutné, že jsem tu našla jen dvě kvalitní odpovědi. To zas tak smutné není, ale ty ostatní jsou opravdu dětinské.

Povaha a vrozené pudy zvířete, kterým je vlk, se nehodí do většiny prostředí, které jsou v ČR dostupné.

24.7.2015 10:33
PetraEmily

XXX.XXX.72.3

lavacca napsal(a):
Tak náš černý NO fakt vlka připomíná, protože jak je mladý, ještě je i takový hubenější...ale nepsala jsem to jako tip, protože zadavatelka jaksi nezmínila, na co psa chce - sport? cvičení? nebo jen jako společníka bez většího věnování se, aby se psal vybil?

A fakt o vypadá buď na provokaci nebo bohužel další človíček, co vybírá jen dle vzhledu no...

Přesně tak, naše kříženka NO je celočerná a poměrně hubená a v některých postojích jako vlk taky vypadá

24.7.2015 11:04
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

páti. napsal(a):

Povinnost ? Ne, to není .

Vlk x huski x malamut = k čemu je takový pes dobrý.

24.7.2015 11:25
balisek

XXX.XXX.165.178

Zastřešuje je Americká asociace, plemeno je to nové, historie cca 20 let. Psi jsou registováni a mají certifikát o původu a příslušnosti k plemenu.
Začali se chovat už i ve Francii, jenže tam to vzali ve velkém a docela dost "množí", takže otázkou času, kdy ho bude chtít mít každý na zahrádce...
Jinak získat štěně z Floridy, nebo z Palm Bay mimo státy je celkem nemožné, ale já měla štěstí :).

Hm, "nové plemeno"... Je to jednoduše NO v nestandardní modré barvě.

24.7.2015 11:27
Dasvo

XXX.XXX.101.12

Vy si k pár týdnů starému asiatovi pořizujete "vlčici"? prosím kde bydlíte? a´T vím, kudy nechodit!

24.7.2015 11:30
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

balisek napsal(a):
Hm, "nové plemeno"... Je to jednoduše NO v nestandardní modré barvě.

Hm, ano nové plemeno a nikoliv NO v nestandardní barvě.

24.7.2015 11:32
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

Dasvo napsal(a):
Vy si k pár týdnů starému asiatovi pořizujete "vlčici"? prosím kde bydlíte? a´T vím, kudy nechodit!

Ano, nemám s tím problém. A nemám jen štěně SAO, ale i několik KPP a několik NO. A k nám se jen tak nedostanete, bydlíme takřka na konci světa, nebojte.

24.7.2015 11:56
balisek

XXX.XXX.165.178

Hm, ano nové plemeno a nikoliv NO v nestandardní barvě.

Modré zbarvení způsobuje recesivní dilute gen. Dosáhnout tuto barvu není zas takový problém. Potřebujete buď modré jedince (d/d) nebo jedince s vlohou pro modrou (D/d). Modrá barva či vloha pro ní se u NO příležitostně vyskytuje.

Z pohledu FCI je modré zbarvení vylučující vadou. Standard AKC (American kennel club) naopak modrou u NO připouští.

Jak je uvedeno v Vámi uvedeném odkazu, chov je založený výhradně na NO bez jakýchkoliv dalších "příměsí". Z pohledu FCI se tedy jedná o nestandardně zbarvené NO a z pohledu AKC zas o standardní NO v modré barvě. Tudíž nechápu, v čem je toto plemeno vlastně nové.

24.7.2015 12:04
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

balisek napsal(a):
Modré zbarvení způsobuje recesivní dilute gen. Dosáhnout tuto barvu není zas takový problém. Potřebujete buď modré jedince (d/d) nebo jedince s vlohou pro modrou (D/d). Modrá barva či vloha pro ní se u NO příležitostně vyskytuje.

Z pohledu FCI je modré zbarvení vylučující vadou. Standard AKC (American kennel club) naopak modrou u NO připouští.

Jak je uvedeno v Vámi uvedeném odkazu, chov je založený výhradně na NO bez jakýchkoliv dalších "příměsí". Z pohledu FCI se tedy jedná o nestandardně zbarvené NO a z pohledu AKC zas o standardní NO v modré barvě. Tudíž nechápu, v čem je toto plemeno vlastně nové.

Např. ve vzhledu? Když porovnáte NO a BBS, tak podoba je tam zcela minimální. Mmj. jsem v kontaktu s Vicki a ta razantně odmítá, že by bylo plemeno šlechtěno jako další barevná varianta NO.

24.7.2015 12:09
Lexaurin

XXX.XXX.248.242

Divala jsem na stranky francouzske chovky, jsou to nadherna zvirata, ale co povaha, z ceho jsou vyslechteni a co vyzaduji za pristup?

24.7.2015 12:14
balisek

XXX.XXX.165.178

Možná jsme chyběla ve škole, ale pokud zkřížím čistokrevného NO s dalším čistokrevným NO, ve výsledku dostanu znovu čistokrevného NO a to bez ohledu na barvu.

Samozřejmě s Vámi nepolemizuji, že časem se z něj může vyvinout samostatné plemeno jako v případě americko-kanadského ovčáka a BŠO. U nich také původně šlo pouze o "legalizaci" nepřípustného zbarvení u NO.

24.7.2015 12:16
balisek

XXX.XXX.165.178

Lexaurin napsal(a):
Divala jsem na stranky francouzske chovky, jsou to nadherna zvirata, ale co povaha, z ceho jsou vyslechteni a co vyzaduji za pristup?

Je to NO v modrém zbarvení - nic víc, nic míň. Čili povaha bude odpovídat NO, alespoň v prvních generacích.

Postupně bude modrý ovčák s velkou pravděpodobností směřovat od pracovních k rodinným psům, jelikož odpadnou zkoušky výkonu atd. a díky líbivému zbarvení si je budou lidé pořizovat jako společníka.

24.7.2015 12:18
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

Lexaurin napsal(a):

Můžete sem dát prosím link? Já sleduji jen chovku Vicki, díky.

K povaze. BBS je šlechtěn jako pes pohodář, do rodiny a k dětem. Bez útočné a agresivní povahy. Prostě takový mazlík. A jestli vás zajímá šlechtění, tak můžu napsat do soukromé zprávy.

24.7.2015 12:24
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

balisek napsal(a):
Je to NO v modrém zbarvení - nic víc, nic míň. Čili povaha bude odpovídat NO, alespoň v prvních generacích.

Postupně bude modrý ovčák s velkou pravděpodobností směřovat od pracovních k rodinným psům, jelikož odpadnou zkoušky výkonu atd. a díky líbivému zbarvení si je budou lidé pořizovat jako společníka.

Ne, není to NO v modrém zbarvení.

So I have this year the first foundation litters of what I intend to develop as the
Blue Bay Shepherd, just a good pet and true companion dog with “out of this world” beauty. They will not carry the stigma of the name “wolf”, wolf dog” or wolf hybrid” since one of the parents is a full German Shepherd and the other parent is 5 generations away from any pure wolf in their line.

24.7.2015 12:26
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

Ne, není to NO v modrém zbarvení.

So I have this year the first foundation litters of what I intend to develop as the
Blue Bay Shepherd, just a good pet and true companion dog with “out of this world” beauty. They will not carry the stigma of the name “wolf”, wolf dog” or wolf hybrid” since one of the parents is a full German Shepherd and the other parent is 5 generations away from any pure wolf in their line.

Aha, koukám že Balisek změnil/a text. Původní byl o tom, že je to jen NO v modré barvě... Proto píši, že to rozhodně NO v modré není.

24.7.2015 12:38

Ano, nemám s tím problém. A nemám jen štěně SAO, ale i několik KPP a několik NO. A k nám se jen tak nedostanete, bydlíme takřka na konci světa, nebojte.

Jen tak nesměle připomínám, že je země kulatá a tak konec světa je relativní pojem. Taky bych na vás a vaše psy nerada narazila.

24.7.2015 12:42

balisek napsal(a):
Možná jsme chyběla ve škole, ale pokud zkřížím čistokrevného NO s dalším čistokrevným NO, ve výsledku dostanu znovu čistokrevného NO a to bez ohledu na barvu.

Samozřejmě s Vámi nepolemizuji, že časem se z něj může vyvinout samostatné plemeno jako v případě americko-kanadského ovčáka a BŠO. U nich také původně šlo pouze o "legalizaci" nepřípustného zbarvení u NO.

Americko-kanadský bílý ovčák a Bílý švýcarský ovčák je jedno plemeno. Před uznáním FCI se plemeno nazývalo Americko-kanadský bílý ovčák, pro uznání se patronátu ujalo Švýcarsko a došlo k přejmenování.

24.7.2015 12:43
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

Jen tak nesměle připomínám, že je země kulatá a tak konec světa je relativní pojem. Taky bych na vás a vaše psy nerada narazila.

Proč? Protože mám perfektně vychovanou smečku? Moji psi jsou v pohodě, vychovaní a naučení. Venku mě s více, než 2. psy nepotkáte.

24.7.2015 12:45

Proč? Protože mám perfektně vychovanou smečku? Moji psi jsou v pohodě, vychovaní a naučení. Venku mě s více, než 2. psy nepotkáte.

Internet snese všechno.

24.7.2015 12:54
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

Internet snese všechno.

Ale kuš

24.7.2015 14:33
Lexaurin

XXX.XXX.248.242

K povaze. BBS je šlechtěn jako pes pohodář, do rodiny a k dětem. Bez útočné a agresivní povahy. Prostě takový mazlík. A jestli vás zajímá šlechtění, tak můžu napsat do soukromé zprávy.

Je mi lito, uz ho nemam-vyhodil mi ho google pres obrazky.Ale slechteni mi pisnout muzete, zajimam me a hlavne syna

24.7.2015 14:41

Mně taky šlechtění zajímá, prosím o soukromou zprávu

26.7.2015 08:45
kmichaal

XXX.XXX.35.136

Plemeno vypadá velice impozantně. Asi bude dost velký, že? Přijde mi jako king shepherd. Respektive dost podobný.

26.7.2015 10:04
1289

XXX.XXX.103.35

páti. napsal(a):

To víte i-fauna, tady od těch chytráků ani normální odpověď čekat nemůžete, většina diskutujících si sem chodí ventilovat svoje komplexy urážkami a ponižováním druhých.

26.7.2015 10:59
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

kmichaal napsal(a):
Plemeno vypadá velice impozantně. Asi bude dost velký, že? Přijde mi jako king shepherd. Respektive dost podobný.

Plemeno king shepherd neznám, podle Wiki jde o celkem celké a těžké plemeno. U BBS se utvrzuje chovem výška kolem 70 cm a výš, ale váha je nižší, ta se pohybuje u samců do 50 kg. Jde o lehší plemeno na vysoké noze.

26.7.2015 13:55

Ráda bych se mýlila, ale na mě působí stránky a inzeráty paní Vicki jako množárna vzhedově atraktivních vlčích kříženců. Ceny okolo $1200 za modrá a $800 za jinak barevná štěňata, zálohy můžete platit i kreditkou, a pošle to na dobírku. Informace na stránkách vesměs žádná, hlavně se dočtete, že to rozhodně není množárna a výdělečná činnost, a že psi jsou povahově domácí mazlíčci a ne hlídači.
Psi jsou to krásní, to jo.

27.7.2015 13:22
kmichaal

XXX.XXX.35.136

Plemeno king shepherd neznám, podle Wiki jde o celkem celké a těžké plemeno. U BBS se utvrzuje chovem výška kolem 70 cm a výš, ale váha je nižší, ta se pohybuje u samců do 50 kg. Jde o lehší plemeno na vysoké noze.

King shepherda jsem viděl jen jednou. Pokud je mi známo, u nás nejsou. Ale v Německu se již pár jedinců vyskytuje. King shepherd v podstatě odpovídá stavbou těla NO. Je však většího tělesného rámce. BBS je krásný pes. Slyším o něm vážně poprvé.

27.7.2015 16:37

Koukám tací milovníci psů a ty dosavadní vyšlechtěná plemena jim nestačí, chtěj další zajímavější rasy-pak se to namnoží vzhledem k zájmu a pak až klesne popularita plemene, budou zas plné útulky.To nebylo myšleno ve zlém...ale jako možný fakt. Mám také své vysněné plemeno, které ještě neexistuje jen s rozdílem že dalšího už nechci. Jak by bylo zajímavé kdyby existoval jen jeden typ psa-pro někoho nezajímavé ale skutečnému milovníku psa jako takovému by to vadit nemělo.

27.7.2015 21:24
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

Ráda bych se mýlila, ale na mě působí stránky a inzeráty paní Vicki jako množárna vzhedově atraktivních vlčích kříženců. Ceny okolo $1200 za modrá a $800 za jinak barevná štěňata, zálohy můžete platit i kreditkou, a pošle to na dobírku. Informace na stránkách vesměs žádná, hlavně se dočtete, že to rozhodně není množárna a výdělečná činnost, a že psi jsou povahově domácí mazlíčci a ne hlídači.
Psi jsou to krásní, to jo.

Ale vůbec ne, informace jsou strohé, aby odradili nekvalitní zájemce, nebo právě množitele. Vicki rozhoduje o dalším chovu na svých odchovech, připařování a pod. Rozhodně ztájemce projde dost podrobnou lustrací Já dokonce dokládala i paragon o zaplacení poplatku za psa a vyjádřeníé své veterinářky, že se o svá zvířata dobře stará, že nejsou týraná a že jsou pravidelně očkovaná

27.7.2015 21:25
Neregistrovaná1

XXX.XXX.115.207

kmichaal napsal(a):
King shepherda jsem viděl jen jednou. Pokud je mi známo, u nás nejsou. Ale v Německu se již pár jedinců vyskytuje. King shepherd v podstatě odpovídá stavbou těla NO. Je však většího tělesného rámce. BBS je krásný pes. Slyším o něm vážně poprvé.

A jaký má KS charakter? Díky.

Michal564115615156

8.8.2017 18:43
Michal564115615156

XXX.XXX.32.150

Nebude problém ?... No Češi jsou prý dobří pašeráci zvířat. Každopádně Česká legislativa chov takového psa zakazuje a jsou za to tučné pokuty atd. Nemluvě o tom, že ti kříženci můžou být dost nebezpeční. Stručně řečeno, Amíci jsou hovada. Očividně to info za pár sekund nezískáte. Podívejte se, jak je tam chovají, je to pro ně doslova byznys, podobně jako třeba kožešinová farma. Prostě a jednoduše, s nějakým dovozem křížence vlka se rozlučte ;).

ER

25.8.2021 11:46
ER

XXX.XXX.2.197

Zdravím...... jak je to tedy s Blue Bay Shepherd v ČR? byla dovezena a uchovněna fenka jak se píše?
Dá se tedy sehnat štěně Blue Bay Shepherd v ČR?
Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík