Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Kterými granulemi krmit ACO? Nerada bych z něj měla rezavou lišku
Nějaká rada či zkušenost s bílými psy?
Našeho čuvače jsme krmili brit carem a byl v pohodě, ovšem náš Berňák po něm reznul...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Tak chovatelé ACO (BŠO), čím krmíte své hafany?
Je vás tu několik a kde nic, tu nic...
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak chovatelé ACO (BŠO), čím krmíte své hafany?
Je vás tu několik a kde nic, tu nic...
A Šarploše krmíš taky granclema?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
napsal(a):
A Šarploše krmíš taky granclema?
Ano a přihazuju maso od vetamixu...

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ano a přihazuju maso od vetamixu...
Sláva
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
napsal(a):
Sláva
A ? Tak to dělám u všech psů...
Do rtg kloubů jsou jen na granulích a po rtg začínáme nasvalovat a makat, tak přihazuju maso...

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
A ? Tak to dělám u všech psů...
Do rtg kloubů jsou jen na granulích a po rtg začínáme nasvalovat a makat, tak přihazuju maso...
Aha
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
napsal(a):
Aha
Ne, opravdu barfovat nebudu a nehodlám, kór né štěně. Najdi si někoho, kdo ti po tom skočí nebo změní kvůli tobě názor...
Já takhle krmím psiska už skoro 20 let a nemám jediný problém
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
bolek76
napsal(a):
Já mám4měsíční stěně a davám Calibru.
A nerezne?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Odkud jí máš? (chovka).
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
A jezdíš na klubovky?

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ne, opravdu barfovat nebudu a nehodlám, kór né štěně. Najdi si někoho, kdo ti po tom skočí nebo změní kvůli tobě názor...
Já takhle krmím psiska už skoro 20 let a nemám jediný problém
Já si nepotřebuju nikoho nacházet, jen jsem konstatovala, to co jsi napsala.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
napsal(a):
Já si nepotřebuju nikoho nacházet, jen jsem konstatovala, to co jsi napsala.
No právě...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
bolek76
napsal(a):
Zatím nějak nestíhám chtěl jsem jed, ale vše jsem propásl, ale chci jezdit i na výstavy.
Já hodlám jet na svod mladých, což je příští rok v březnu a pak uvidíme, co bude dál, ale klubovky budu jezdit určitě, Vlasta (chovatelka) říkala, že je to prča a fajn lidi
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
bolek76
napsal(a):
Ja už chtěl jed ted na výstavu, ale nějak jsem si popletl datumy tak to nedopadlo(.
Tak příští rok

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No právě...
A co jako? Zákaz svobody slova?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
napsal(a):
A co jako? Zákaz svobody slova?
Nikoliv, jen OT...
Ptala sem se na granule, né na maso či styl krmení...

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Nikoliv, jen OT...
Ptala sem se na granule, né na maso či styl krmení...
Ale já jsem o mase nenapsala ani čárku.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Mám 3 favority, mezi kterýma váhám...
1) Brit Care - náš čuvač byl po něm v poho, berňákovi nesedl...
2) Taste of The Wild
3) essentials food.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
cimbo
napsal(a):
Tak já Pro plan, doporučeno chovatelkou. Dokrmím pytel a uvidím. Ale přidávám maso, nekamenovat, jsem prostě starší ročník.
Neodsuzuji lidi za to, čím krmím...
Razím heslo, ať si každý krmí jak nejlíp umí, dle svého vědomí a svědomí...
Svého Německého ovčáka jsem rovnež měla na Pro Planu a byl bez problému...
Pokud psovi granule sedí, tak nevidím jediný problém

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
2) Taste of The Wild
3) essentials food.
Z těchto tří, ESSENTIAL.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
napsal(a):
Z těchto tří, ESSENTIAL.
Přiznám se, že se mi také nejvíce zamlouvá...
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
2) Taste of The Wild
3) essentials food.
Odzkoušet a uvidíte. Nám např. samojed nikdy po žádných granulích nerezl, přitom třeba černý NO nesmí nic, kde je kukuřice, jinak začne reznout. A černý voříšek rezne na uších, i když je převážně na mase a občasné granule má jen maso s rýží. Suma sumárum každý organismus je jinačí a nelze nějak paušalizovat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Jojo, to samozřejmě, mám krom prcka ještě 3 psy a každej z nich baští něco jiného, protože každému něco jiného vyhovuje.
No, asi ano, začneme Essentialem...
Je mi toto krmení sympatické, zatím jsem nikde nečetla, že by pes po tom to krmivu reznul, tak asi ano
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
plumosus
napsal(a):
Zdravím. My jsme na taste of the wild a nerezneme
Jojo, koukala jsem na Vaši Bexlí a ta fenka je moc pěkná
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Jojo, koukala jsem na Vaši Bexlí a ta fenka je moc pěkná
Děkuji. Snažím se, ikdyž tenhle týden vypadá jako oškubánek. Někde minulý týden chytla blešky a než jsem stačila koupit obojky, tak si vytrhala chlupy na zádech Jinak už máme doma 3 týden druhou holku a ta je taky bílá jako sníh
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
plumosus
napsal(a):
Děkuji. Snažím se, ikdyž tenhle týden vypadá jako oškubánek. Někde minulý týden chytla blešky a než jsem stačila koupit obojky, tak si vytrhala chlupy na zádech Jinak už máme doma 3 týden druhou holku a ta je taky bílá jako sníh
Radost pohledět
Uf, Uf, už se té malé běloby nemůžu dočkat... Mé čekání aspoň krátí návštěva u chovatelky, teď v pátek se k ní zas vydám
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Radost pohledět
Uf, Uf, už se té malé běloby nemůžu dočkat... Mé čekání aspoň krátí návštěva u chovatelky, teď v pátek se k ní zas vydám
To je, jsou to miláčci. Povahově každá jiná. Čekání je hrozná věc. Taky jsem se nemohla dočkat, až si ty chlupatý kouličky dovezeme domů . A náštěvy jsme zvládali omezeně. Do Brna od nás daleko. Tak pak hoďtě nějaké foto bělušky
Zkuste mrknout na eshop www.krmiva-pucalka.cz. Mají tam dobrá krmiva, ale hlavně tam mají strašně moc článků o granulích. Je lepší si zkusit něco vybrat sám, než si něco nechat nacpat prodejcem.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.141.66
plumosus
napsal(a):
To je, jsou to miláčci. Povahově každá jiná. Čekání je hrozná věc. Taky jsem se nemohla dočkat, až si ty chlupatý kouličky dovezeme domů . A náštěvy jsme zvládali omezeně. Do Brna od nás daleko. Tak pak hoďtě nějaké foto bělušky
Tak dávám
Tady je můj malý Cyron Wulf Falco line
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.141.66
pavel.novotny
napsal(a):
Zkuste mrknout na eshop www.krmiva-pucalka.cz. Mají tam dobrá krmiva, ale hlavně tam mají strašně moc článků o granulích. Je lepší si zkusit něco vybrat sám, než si něco nechat nacpat prodejcem.
Tak jelikož jsem prodejcem krmiv, tak jsem dala na svůj úsudek, zkušenosti, zkušenosti chovatelů tohoto plemene a jak jsem již psala, začnu essentialem a pokud bude vyhovovat pesanovi, nechám ho u toho
Ale děkuji za odkaz, prostuduji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.151
plumosus
napsal(a):
Tak ten je krásný. Že by dlouhosrstý . My máme obě holky z Danel Sogno. My jsme taky vystřídali vícero granulí a nejlíp holkám sedly ty totw a pak samozřejmě syrové maso :-D.
No, uvidíme, zda dlouhosrstý... Moc jsme si přála dlouhosrsťáka, ale když tohle prtě přišlo na svět první a já ho pak viděla, tak jsem si říkala, že prostě ta kulička s modrou šňůrkou bude moje a jestli dlouhosrstá nebo krátko už šlo bokem, čekala jsem na něj a když přišel, tak ho beru se vším všudy
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
No, uvidíme, zda dlouhosrstý... Moc jsme si přála dlouhosrsťáka, ale když tohle prtě přišlo na svět první a já ho pak viděla, tak jsem si říkala, že prostě ta kulička s modrou šňůrkou bude moje a jestli dlouhosrstá nebo krátko už šlo bokem, čekala jsem na něj a když přišel, tak ho beru se vším všudy
Taky jsem chtěla druhou s dlouhým chlupem, ale máme dvě kraťandy. Cassie byla jediná fenka ve vrhu. A jsme rádi, že nám ji přenechali, dlouho jsme se rozmýšleli, jestli ještě jednu ovčačku. Alo ono je to fuk, jestli krátká nebo dlouhá :-D Jsou to užasní pejsani.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak jelikož jsem prodejcem krmiv, tak jsem dala na svůj úsudek, zkušenosti, zkušenosti chovatelů tohoto plemene a jak jsem již psala, začnu essentialem a pokud bude vyhovovat pesanovi, nechám ho u toho
Ale děkuji za odkaz, prostuduji
Problém u essential je, že píšou velmi nekorektně složení. Mají na prvním místě kuře a kachnu. Pokud by napsali kuře a kachnu zvlášť, je pravděpodobné, že by byly na prvním místě brambory. To stejné se sušenou verzí. Mohlo by se dokonce stát, že jsou na prvním místě brambory a pak hrách (což ale asi nebude). Nevidím jiný důvod, proč to takto píší než aby dostali tyto položky výš ve složení.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.151
pavel.novotny
napsal(a):
Problém u essential je, že píšou velmi nekorektně složení. Mají na prvním místě kuře a kachnu. Pokud by napsali kuře a kachnu zvlášť, je pravděpodobné, že by byly na prvním místě brambory. To stejné se sušenou verzí. Mohlo by se dokonce stát, že jsou na prvním místě brambory a pak hrách (což ale asi nebude). Nevidím jiný důvod, proč to takto píší než aby dostali tyto položky výš ve složení.
Píšou nekorektně složení... No, ono dost překladů jsou nekorektní...
Až budu mít pytel doma, tak se podívám, jak to doopravdy s tím složením je
Barví především betakaroten, provitamin vitamínu A. Čili barví spíše přirozeně obsažený vitamín A.
Do krmiv se však přidává i uměle dodávaný retinyl acetát (přírodní) či retinyl palminát (umělý ) a ty nebarví.
Může se tak stát, že krmivo má hodně vitamínu a barví méně, než jiné s méně vit. A.
Bohužel málokterý výrobce uvádí obsah betakarotenu, takže je to trochu hokus pokus.
Něco málo se dá odhadnout ze složení (potraviny s vysokým obsahem betakarotenu a jejich pořadí ve složení), ale kvůli chybějícím údajům o přesném obsahu je to také docela hádání.
Citliví psi mohou reznout i díky železité vodě.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Píšou nekorektně složení... No, ono dost překladů jsou nekorektní...
Až budu mít pytel doma, tak se podívám, jak to doopravdy s tím složením je
To je pravda. Proto bych si vybral takové krmivo, které to má v pohodě. Nicméně třeba to mají na pytlích jinak. Ale na oficiálních stránkách výrobce to mají stejně jako v čj a jak jsem psal výše.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.151
pavel.novotny
napsal(a):
To je pravda. Proto bych si vybral takové krmivo, které to má v pohodě. Nicméně třeba to mají na pytlích jinak. Ale na oficiálních stránkách výrobce to mají stejně jako v čj a jak jsem psal výše.
Na jakých stránkách to čteš?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Na jakých stránkách to čteš?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.134.151
pavel.novotny
napsal(a):
Http://essentialfoods.eu/about/.
Jo, to koukáme na stejné stránky...
Když si rozkliknu pro štěňata LB:
http://essentialfoods.eu/wp-content/uploads/2014/02/the_beginning_3.1_UK_web.pdf
Tak na prvním místě mají shrnuty všechny živočišné bílkoviny... což už se liší od překladu v CZ.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Tak jsem předevčírem byla navštívit to moje bílé medvídě
S chovatelkou jsme se bavily o granulích a řekla jsem jí, že tedy mám 3 favority, ale že nejvíce jsem rozhodnutá pro Essentials food beginning LB.
Bavily jsme se o nich, koukaly na složení a řekla, že se jí granule (ESF) rovněž líbí a že tedy proti tomu nic nenamítá. Že teď pomalu začne štěnda přikrmovat a začne je zvykat jak na maso, tak na granule - že už aspoň ví které.
Tak doufám, že nám tyto granule sednou

bolek76
napsal(a):
Nechci zakládat nový příspěvěk co používáte za přípravek na čištění uší u Bšo?
Tohle už trochu přeháníte, on má BŠO jiné ucho než třeba rotvajler?
Osobně, nemám tedy BŠO, ale zmiň. RTW a používám BIO GANCE-PURE ELEGANCE, Clean Ears Lotion Oreilles.Vyráběno ve Francii. Za mě super.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
bolek76
napsal(a):
Nechci zakládat nový příspěvěk co používáte za přípravek na čištění uší u Bšo?
Na všechny moje psiska používám čistící ubrousky huhubamboo na uši - s bazalkovým olejem a jsou super
Kromě nocí ne, ale ona má přístup na zahradu kdykoli. Dokonce v noci necháváme světlo ve vstupu na zahradu, ale za tmy sama nevyleze. Přitom moc dobře ví, že se to nesmí, ale strach je silnější. Je to mrška chytrá, rychle se učí. Co u Vás, co už všechno umí, ať mám nějakou inspiraci.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
bolek76
napsal(a):
Tady jsou fotky naší vlčice.
Nádherná!
Ješiši, už se moc těším na moje bílé vlče!
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
bolek76
napsal(a):
Já jsem se taky nemohl dočkat pořad jsem majitelku bombardoval emaily jestli se už nedá převzít ).
Tak já mám naštěstí chovatelku vedle ve vsi, tak jsem u ní na návštěvě každou chvíli
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.238.120
Tak granule byli dovezené chovatelce, začala hlavně našeho Cyra zvykat na granule a baští je už skoro týden. A moc chutnají a bobky zatím v pohodě Tak uvidíme, jak budou "sedět" dál...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Tak můj bílý andílek roste
Essential nám nesedl (bylo strašně odpadu a bobek byl něco mezi srajdou a řídkým bobkem). Takže jsme naběhli na Brit Care a jsme oukej
Jinak, pro ty, co nesledují FCB...
Pražský sraz BŠO:
Dne 20.12.2015
První část srazu (socializační): ve 12.00 Na Václaváku nahoře u koně, pojede se metrem na Šárku.
Druhá část (venčící): ve 14.00 na Šárce
Buď můžete celý sraz jít s náma od začátku (od těch 12.00) nebo se připojit až na té šárce (14.00)
Konec akce není dán

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak můj bílý andílek roste
Essential nám nesedl (bylo strašně odpadu a bobek byl něco mezi srajdou a řídkým bobkem). Takže jsme naběhli na Brit Care a jsme oukej
Jinak, pro ty, co nesledují FCB...
Pražský sraz BŠO:
Dne 20.12.2015
První část srazu (socializační): ve 12.00 Na Václaváku nahoře u koně, pojede se metrem na Šárku.
Druhá část (venčící): ve 14.00 na Šárce
Buď můžete celý sraz jít s náma od začátku (od těch 12.00) nebo se připojit až na té šárce (14.00)
Konec akce není dán
Wow, škoda, že nemám nekonfliktní štěně
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Tak kdo razí směr Svojanov - svod a výstava?
U nás to vypadá že to "asi" klapne (nevím dopředu, zda bude potřeba být v práci či ne, když jsme člověk pod stav)
Ale doufám, že se zůčastníme...
Rosteme a pilně trénujeme
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Aliens_II
napsal(a):
Tvl to je překráný pes.
Děkuji
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tak kdo razí směr Svojanov - svod a výstava?
U nás to vypadá že to "asi" klapne (nevím dopředu, zda bude potřeba být v práci či ne, když jsme člověk pod stav)
Ale doufám, že se zůčastníme...
Rosteme a pilně trénujeme
My valíme na svod s Cassie Na duocacibu se s pánečkem moc nepředvedli, tak doufám že na svodu to zvládnou na jedničku. Každopádně vám z prcka roste krásný hafan.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
plumosus
napsal(a):
My valíme na svod s Cassie Na duocacibu se s pánečkem moc nepředvedli, tak doufám že na svodu to zvládnou na jedničku. Každopádně vám z prcka roste krásný hafan.
Ale ta taky vyrostla... Já si pamatuji, jak jste sem dávala fotku velký a štěňete a ona už je z ní také slečna
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
plumosus
napsal(a):
Rostou strašně rychle. Za pár dní bude mít 8 měsíců a už je jen o malinko menší, než Bex a ta má k 60cm v kohoutku
Letí to...
Nám bylo teď 5. měsíců...
Pomalu dorůstá má psiska...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
plumosus
napsal(a):
To teda. Koukala jsem i na fb fotky. Máte krásnou smečku
Díky
No, neodolala jsem a mám vyhlídlého 4týho do party, a rovněž bělouše, ale až příští rok
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Díky
No, neodolala jsem a mám vyhlídlého 4týho do party, a rovněž bělouše, ale až příští rok
Tak to se máte na co těšit, dva bělouši jsou úžasný. Taky rok od sebe a je to jedno, starší je furt jako malé štěndo. Povahově jsou naše holky, každá jiná. Taky jsou to hračičky a mezi sebou se pěkně vyřádí. Okusovaní hlav a končetin na denním pořádku
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
plumosus
napsal(a):
Tak to se máte na co těšit, dva bělouši jsou úžasný. Taky rok od sebe a je to jedno, starší je furt jako malé štěndo. Povahově jsou naše holky, každá jiná. Taky jsou to hračičky a mezi sebou se pěkně vyřádí. Okusovaní hlav a končetin na denním pořádku
Jojo, taky to tak máme - berňák se šarplanincem imrvére natužené límce a "kalhotky"
Ale je prča, jak se mezi sebou vyřádí