Uživatel s deaktivovaným účtem

U nás duowin.
Také hlasuji za Advantix. Máme malého knírače. Při prvním použití měl ve vousech jednoho klíšťáka, teď jsme dali druhý a nemá nic..
A to bydlíme na Vysočině, chodíme hodně do přírody..
žádná alergie, jen první den malinko mastnější srst v místě aplikace. Ale pak to pořádně vyschlo a pohoda
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
HANELE77
napsal(a):
Fipron - u nás neučinný
Frontline - to samé...
Fipron, Frontline, Fypryst, Flevox - tyto výrobky fungují na stejné účinné látce Fipronil (nic moc účinnost)... Advantix má účinnou látku Permethrin, což je úplně jiná účinná látka, která na rozdíl od firponilu funguje
Takže za mě taktéž advantix
Ale pozor, Scalibor má účinnou látku Deltamethrin, což je příbuzná látka Permethrinu - tam bych psa hlídala, aby se rovněž po pipetě neosypal... Pokud nastane nějaká alergická reakce, je to nejspíše alergie na permethrin a jeho příbuzné látky...
My letos zkoušíme Fypryst - dostali jsme ke granulím zdarma. Zatím funguje v pohodě, ale je fakt, že do lesa letos moc nechodíme...z Jeseníků jsme ale přijeli bez klíštěte .
http://www.fypryst.cz/cz/?gclid=CODrtKLc68YCFQLJtAodcd4CSQ.
Vsem dekuji za reakce, mame retrivra takze asi zkusime ten advantix, a jeste dotaz se scaliborem se skrabal, mel ho asi dva dny, obojek jsme hned sundaly, kuze je lehce otekla, nacervenala.. neskrabe se, zadne jine neobvykle projevy, u veta jsme nebyli, krk jsem umyla samponem Lactaderm, za jak dlouho reakce vymizi? S aplikaci advantixu bude asi lepsi pockat...
PF

XXX.XXX.205.34
Varuji přes Scaliborem, moje fena KK po něm skoreo umřela. Léčení bylo nákladné a její zdravotní stav se normalizoval až po cca asi 5ti letech. Opravdu nedoporučuji!
PF.

Můžete i dřív ale letos prvně nám advantix taky nezabírá.

Vectra 3D.
annaalex

XXX.XXX.73.11
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Fipron, Frontline, Fypryst, Flevox - tyto výrobky fungují na stejné účinné látce Fipronil (nic moc účinnost)... Advantix má účinnou látku Permethrin, což je úplně jiná účinná látka, která na rozdíl od firponilu funguje
Takže za mě taktéž advantix
Ale pozor, Scalibor má účinnou látku Deltamethrin, což je příbuzná látka Permethrinu - tam bych psa hlídala, aby se rovněž po pipetě neosypal... Pokud nastane nějaká alergická reakce, je to nejspíše alergie na permethrin a jeho příbuzné látky...
To mohu potvrdit. Můj pes má silnou alergii na Scalibor i Advantix. Dávám Kiltix, ten snese v pohodě.