Uživatel s deaktivovaným účtem

Saska28
napsal(a):
Dobrý den, které krmivo je nejlepší pro štěně spíše menších ras?:) samozřejmě všechny budou pro štěnata :)
Acana
Orijen
Taste of the wild
Platinum
ZiwiPeak
Wolfsbluk
Timber Wolf
Seřadí mi je někdo od nejlepších po nejhorší? Pro westíka :).
1.ZiwiPeak
2.Wolflblut
3.Orijen
4.Timber Wolf
5.Acana
6.TOTW
7.Platinum.
Ja osobně se porad rozhodují mexi Totw a Platinem a jsem celkem v rozpacích :) určitě chci vyzkoušet oboje a plánuji, ze tak po dvou letech jestli mu budou Totw vyhovovat, tak přejdu na ne kvůli financím :), ale jen jsem si myslela, ze jsou Platinum lepší než Totw? Kdyžtak me tady někdo vyjeďte z omylu :) dekuji.
Všechny vámi jmenované jsou dobré, ale žádné nejsou ideální.
http://www.granule.cz/clanky/jak-casto-mam-menit-granule-pro-sveho-psa/.
DExi
napsal(a):
Ja osobně se porad rozhodují mexi Totw a Platinem a jsem celkem v rozpacích :) určitě chci vyzkoušet oboje a plánuji, ze tak po dvou letech jestli mu budou Totw vyhovovat, tak přejdu na ne kvůli financím :), ale jen jsem si myslela, ze jsou Platinum lepší než Totw? Kdyžtak me tady někdo vyjeďte z omylu :) dekuji.
Každý to seřadí jinak - tak trochu věc názoru, ale kvalitní jsou všechny obdobně. Respek. patří mezi ty opravdu dobré. To se pak posuzuje právě podle toho, jak psovi sednou a jak ne. Nejde jen o průjem, ale o četnost a velikost bobků apod. :).
Císař
napsal(a):
Všechny vámi jmenované jsou dobré, ale žádné nejsou ideální.
http://www.granule.cz/clanky/jak-casto-mam-menit-granule-pro-sveho-psa/.
Jak to myslǐte? Jakože jpnejsou dobré pro štěně westíka?:) prosím, poradíte mi tedy nějaké ideální?
Saska28
napsal(a):
Dobře takže...hm...jednou za měsíc?:)
A ještě se chci zeptat...je dobré krmit 2x denně? Nebo mám krmit víckrát/mǐíň?:).
Myslím, že značku bych měnila tak jednou za čtvrt roku. Ovšem u druhů od jedné značky bych se nebála třeba i denně. Teď zrovna jsem četla u Platinum (kolegyně i potvrdila v praxi), že je dobré dávat ráno třeba kuřecí a večer jehněčí (u dospělého psa samozřejmě, pro štěňata má Platinum jen kuřecí).
Četnost krmení záleží na věku psa - já štěně do půl roku krmila 3x denně, potom už mi nechtěla tak často, tak dostává jen dvakrát denně. Přemýšlím, že postupně přejdu na 1x, jelikož mi stejně většinou žere až večer a dopolední dávku mi mnohdy nechá netknutou.
Saska28
napsal(a):
Jak to myslǐte? Jakože jpnejsou dobré pro štěně westíka?:) prosím, poradíte mi tedy nějaké ideální?
Ne jen pro štěně westíka, ale pro každého psa. Ideální granule neexistují. Jen lepší a horší značky. I v těch nejlepších může něčeho přebývat, nebo naopak zase chybět. Srovnáte to právě tím střídáním.