Malinois vs nemecký ovčiak

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.7.2015 12:32
kingpitbull

XXX.XXX.71.170

Čo je silnejšie belgický ovčiak malinois alebo nemecký ovčiak ve smislu bojovem ale aj v zmysle sily.

Neregistrovaný uživatel

29.7.2015 12:39
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

A není to jedno?

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.7.2015 12:41

kingpitbull napsal(a):
Čo je silnejšie belgický ovčiak malinois alebo nemecký ovčiak ve smislu bojovem ale aj v zmysle sily.

Dejte pokoj, v předchozím vláknu píšete, že debata skončila a teď zakládáte vlákno nové?

29.7.2015 12:47
kingpitbull

XXX.XXX.71.170

Áno zakladám v molosoidoch, Bull a pastvecakoch mam jasno ale chcem vedieť že čo je silnejšie či no alebo bom ak mi nechcete pomôcť tak aspoň nepíšte blbosti.

29.7.2015 12:51

kingpitbull napsal(a):
Áno zakladám v molosoidoch, Bull a pastvecakoch mam jasno ale chcem vedieť že čo je silnejšie či no alebo bom ak mi nechcete pomôcť tak aspoň nepíšte blbosti.

Dobře, jak chcete. NO.

Neregistrovaný uživatel

29.7.2015 12:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

K čemu to potřebuješ vědět, vždyť je to úplně fuk... Nebo to potřebuješ vědět kvůli svým nelegálním zápasům, co pořádáš ve sklepě?

29.7.2015 14:52
apbtbreeder

XXX.XXX.198.114

Smislu, zmysle...takže co je to za jazyk?

29.7.2015 15:19
rapotacka11

XXX.XXX.32.138

apbtbreeder napsal(a):
Smislu, zmysle...takže co je to za jazyk?

To je jazyk těch nejsilnějších .

29.7.2015 18:38

Taky Vás zajímá jestli je silnější černoch, číňan nebo běloch?běžně to asi nezajímá nikoho, tak nevím proč bych tohle měla řešit u psů-ono i pinčík může svým způsobem být silnější než třeba ten ovčák

29.7.2015 19:55
kingpitbull

XXX.XXX.71.170

Ale nie ja sa teraz naozaj pýtam čo je silnejšie.

29.7.2015 19:56
kingpitbull

XXX.XXX.71.170

Ak máte automatickú klávesnicu a nemáte čas tak nekontrolujete každú chybu -_-.

29.7.2015 20:40

Budem tu řešit ještě gramatiku?Ne, to se mě fakt nechce, to bych musela být jinde.Co je platný silný pes, když je povahově bábovka apod.Nebo chcete psa na tahání saní?To pak toho s hustší srstí taky né? Příklad já mam NO, kámoška Kavkazandu dokonce o dva roky starší.Navrch má ta moje, bez ohledu kdo je silnější, moje je zas obratnější, příroda to tak někdy prostě neřeší.Zřejmě jste přinejmenším perfekcionista což usuzuji na tyto Vaše zájmy i ohledně poukazování na nějaké chyby v psaní na klávesnici.Zřejmě chcete i nějakého psa na zvýšení ega-nemám chuť teť dohledávat, jestli nějakého máte.Pořiďte si do každé ruky ty nejhrozivější nejsilnější plemena, možná Vám to bude slušet a budete snad i budit ten správný respekt.

29.7.2015 21:01

kingpitbull napsal(a):
Ak máte automatickú klávesnicu a nemáte čas tak nekontrolujete každú chybu -_-.

Tak jsem zjistila že tohle patří pod jiné téma, to mě teda fakt už nebaví...máte asi dost nepořádek v počítači, nebo kde a já myslela, že je něco u mě-mimochodem o svých chybach většinou vím

30.7.2015 12:20
kingpitbull

XXX.XXX.71.170

Ego si rozhodne navisovat nechcem mam dvoch stredoazijatov a jedného malinaka a len chcem vedieť či je silnejší malinak alebo no.

30.7.2015 13:17
bohemica

XXX.XXX.168.11

Login "kingpitbull", dva SAO, jeden maliňák, mizivé znalosti pravopisu i kynologie, ty jsi tedy materiál!
Přesně takoví tobě podobní, dělají určitým plemenům špatnou pověst.

30.7.2015 23:15
kingpitbull

XXX.XXX.71.170

-_- to vôbec nieje pravda milujem psov nerobím im zlú povesť tuná sa človek nemôže ani spýtať na no vs malinois nekomentuje ak nechcete odpovedať ok ? Viem ze pitbull je v boji najsilnesji a aj tak ho nemám takže ak by som si chcel navisovat ego a nwm ešte čo tak si ho kúpim -_- a že ja nwm kynológiu? Pýtajte sa čo len chcete čo sa tika vývoju psa alebo jednotlivých plemien cvičeniu psa hoci co keď som bol mali tak môj otec mal chov. stanicu malinoisov zameriaval sa na mondio ring a cvičeniu psa pre policu takže ja som od oca nachytal nejaké skúsenosti záto že vám niekto zhodí vášho kavkazana alebo kangala ta sa idete pojebat a trapnimy komentári sa má znízite dať dole nechcete odpovedať na no vs malinois tak nepíšte!

2.8.2015 21:16
ales.

XXX.XXX.231.30

Když máte tak skvělé znalosti v kynologii, jak se můžete zeptat na tak dementní otázku. Když okolo sebe vidím psy s mizivou sebedůvěrou (jednoho jsem se teď ujal v 7. měsících věku. ČSV) tak může bejt silnej jak chce když na něj dupne dítě a on uteče... Absolutně nechápu jak někoho může napadnout takováto otázka...

3.8.2015 12:22
kingpitbull

XXX.XXX.71.170

Ok máte pravdu ze to je
ako jokshire vs čivava.

3.8.2015 12:45
ales.

XXX.XXX.231.30

S tím nemohu jinak než souhlasit. No je čistě podle mně vhodnější pro začátečníka co se chce věnovat výcviku. Bo se snadno zlomí v povaze, musí se na něj v klidu, pak je ale schopnej se naučit moc věcí a bejt super kámoš.

Přidejte reakci

Přidat smajlík